Обсъждане на имотни обяви - 33

• 45 993
  • 762
  •   1
Отговори
# 195
И аз такива впечатления имам за Люлин 5, а не съм снобарка. Ходила съм няколко пъти, единия път се стъмни - ами страшничко си беше. Частите след 5та са нормални и даже приятни. Но тези от 1-4 са ми отдалечени.

# 196
Що се хабиш, сега и теб ще нарочат за снобарка.
Нека бе. Wink Това е имот,не е червило да махнеш с ръка за марка и цвят.

# 197
Какво мислите за инвестиция в апартамент партер с озеленен вътрешен двор в Банишора, намира се много близо до бул. Сливница, от страната на Мария Луиза, а не откъм Опълченска? Благодаря за мненията.

# 198
Знам,че много ще изтъкнат като минус близостта с Лъвов мост и гарата.Така написано си го представям между Сливница и ул.Козлодуй. Това лято минах 2-3 пъти от там. Има много ново строителство и ми хареса новият облик.В смисъл по-добре от преди не,че е нещо невиждано.Ако е хубаво жилището,аз съм ЗА инвестцията.

# 199
Какво мислите за инвестиция в апартамент партер с озеленен вътрешен двор в Банишора, намира се много близо до бул. Сливница, от страната на Мария Луиза, а не откъм Опълченска? Благодаря за мненията.
Мисля, че трябва да се калкулира възвръщаемост.
И ако мислите, че ще се изплати за под 25г., значи е добра идея.

# 200
Не знам какво е търсенето в района честно казано, но имах колега чужденец, който доскоро живееше там и избяга, каза, че му било много криминално. Но това е само един случай. За мен е супер неприятно там, има много цигани, но за инвестиция може и да е добре, защото си е централно място и близо до метро.

# 201
Аз намирам повече логика човек да вземе инвестиционен имот на място, което няма лоша репутация било то заслужено или не.
 Ако аз не искам да живея някъде по напълно обективни причини ( престъпност), то вероятността  повечето хора да го отбягват на същото основание, е много голяма.
 Не визирам района, за който се пита, а по принцип. Simple Smile

# 202
  • София
Е, то ако говорим по принцип, всеки иска Лозенец, не Люлин. Това по принцип. Ама като огледа имоти за 3500 евро на квадрат на скъпото място , пък 1500 евро на доста по - евтиното място (най - грубо давам цифри) и принципите леко се променят... Инак всеки знае къде... За всеки хубаво, изгодно, инвестиция значи различно.  Според джоба . Stuck Out Tongue Winking Eye

# 203
По мое мнение, по-доброто място в Банишора е точно частта в ляво от Опълченска, отколкото към Лъвов. Но пък там не знам колко има търсене за под наем, защото е по-далеч от центъра и от метрото.

# 204
Тоест всеки трябва да купи на всяка цена на място, на което не би искал да живее? Аз лично в такава ситуация бих предпочела да живея под наем. Естествено не сравнявам Лозенец с Люлин, има и други квартали в София, значително по-евтини от Лозенец.

# 205
Разбира се, че определящ е бюджетът, но да речем ако той покрива изключително компромисно място, за което трудно биха се намерили читави наематели, то идеята на инвестиционното жилище се губи...

# 206
  • София
Тоест всеки трябва да купи на всяка цена на място, на което не би искал да живее? Аз лично в такава ситуация бих предпочела да живея под наем. Естествено не сравнявам Лозенец с Люлин, има и други квартали в София, значително по-евтини от Лозенец.
. И под наем става. Не го препоръчвам за семейство с деца, но за млад човек става. Инак , по темата, всеки решава, ако можете и искате да теглите кредит? Но пак,.. ужасно висока цена на кредит не е здравословно от зор да сте в скъп квартал... Особено неразумни кредити.  Затова писах, според джоба.. Grinning

# 207
По мое мнение, по-доброто място в Банишора е точно частта в ляво от Опълченска, отколкото към Лъвов. Но пък там не знам колко има търсене за под наем, защото е по-далеч от центъра и от метрото.

Ако правилно ви разбира, то тази част не е толкова далече от метрото ( нали има метростанция нагоре по Опълченска, където пресича Мария Луиза) Ако не греша?
 Аз също харесвам тази част от Банишора. Откъм свързаност е чудесно. Simple Smile

# 208
Да, има, но например ако си по-близо до Сливница, не е чак толкова близо. Може да се върви и до към 15 минути пеша от някои точки на квартала. Но тогава пък има варианти да се хване автобус за една-две спирки до Лъвов мост.

# 209
Като виден банишорец ще напиша моето мнение. Кварталът е изключително малък, ав същото време има огромно значение в коя част живееш. Няколко пъти съм писала и ми личи, че харесвам квартала, нп независимо от това не бих купила или наела апартамент в частта до Лъвов мост.
Също в тази част, която е до Сливница.. По- мръсен въздух, защото в в ниското, до булеварда.. Далече от метро, но има има избор на друг транспорт.
Частта на Банишора, която е до метростанция Мария Луиза с новите затворени комплекси става много приятно..наистина много.. има и на КMV нова сграда.. два затворени готови и един огромен, който сега се строи. За първи път имам апарт в затворен комплекс и наистина е страхотно удобство.
пак казвам, че моето любимо каре в квартала е клокотница,опълченска, ботев, мария луиза. Но, ново строителство.. Ниски сгради, зеленина, дворчета във всяка сграда.. зелена зона, което уж прави паркирането през деня по- лесно, транспорт всяяяякакъв..Лятото обаче виждам имигранти..Не пречат, но знам
че има хора, които това ги интервсува и съм длъжна да напиша.  Наложи ми се последните зими да живея в две други европейски столици.. и метрото и частта с имигр беше в пъти по- зле

Общи условия

Активация на акаунт