90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVIII

• 35 876
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
# 211
Гледах ги. Толкова е гнусен и противен този Йохан. Как може да взимаш пари без да питаш? Няма значение дали ти е жена. Дори и да имате обща сметка, пак трябва да кажеш, че теглиш. И той на дребно играе да не си личи. Тегли по 40$. Гнусар. Не, че Даниел е китка, ама тоя грам не си заслужава.

Гледах и курорта. Слава Богу, последен епизод. Дано не подновят разширението. Калани и Асуелу се развеждат. Много се радвам. Не си заслужава този. Мъчно ми е за Калани, защото направо си беше излъгана. Влюбена, девствена и две деца му роди на този. Изневерил й 8 пъти (май). Такива хора не заслужават да им дадеш любов и деца. Такова неуважение е към половинката изневярата. Нека сега страда.
А като си спомня как майката на Асуело ги изнудваше за пари... А и сестра му беше супер гадна.

# 212
Да, да. Вярно бяха супер отвратителни хора.

# 213

Аз до колкото разбирам, тези двамата са основали компания за медицински туризъм, т.е. посредничат на хора които биха желали да се подложат на пластични операции в Турция. Предлагат им трансфер и настаняване, както и съдействие при кореспонденция с доктора.

# 214
Как го разбрахте това?

# 215
# 216
Според мен, тя изглежда ужасно в лице. А Сарпер е като таласъм - да се уплаши човек!

# 217
"Последният курорт" е супер неприятно предаване. Аз го гледам с половин око и го слушам с половин ухо, дето се казва. Само простотии и сексуални изцепки, цинизми и пияндурщини. Добре, че свършва.  Сега да видим "Семейството на Шантел" и "Животът ни като необвързани"... Тия сезони не спират, няма празно по ТЛС, вечно вървят поне по 2 сезона едновременно седмично

# 218
Помните ли Амбър - братовчедката на Ани Тоборовски, която тя искаше да осинови и да заведе в САЩ, заедно с брат си? Амбър вече няма нужда от помощ, защото се жени за американец. Тя е на 18, той е на 32.

Дано Дейвид и Ани да се кротнат и да спрат да досаждат на брат й.

# 219
Дали ще ги снимат в някой сезон?

# 220
Възможно е, за сега не е обявено.
Но видях реклама, че ще има нов сезон на Дневници - може да ги дадат там.

# 221
Може и в момента да снимат. А, то сниманото се излъчва поне с 4-5 (ако не и повече) месеца закъснение. Според мен ще ги включат в нов сезон.

# 222
  • Sofia

Последна редакция: нд, 17 дек 2023, 00:27 от Doli

# 223
Все пак ще си имат бебе. Лудост е това.

# 224
  • Sofia
Това е дъщерята на Кени.

Общи условия

Активация на акаунт