90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVIII

• 35 846
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • София /Абсурдистан
Наглецът Мануел - няма да си купуваш разни неща, ще пращаме пари на семейството ми в Еквадор. За два месеца били пратили пари само два пъти.
Гледам и не вярвам на очите си и се чудя как има такива патици да търпят такова нещо.

# 541
Тя твърди, че това е най-добрият мъж, с когото някога е била 😆
Видях нещо интересно в Инстаграм - Сам и брат му, Ситра и сестра й в традиционни одежди:

Почти съм сигурна, че в България е незаконно да се сключи брак между роднини по сватовство, в САЩ изглежда не е проблем.

# 542
  • Sofia
Е, то защо да е проблем? Няма кръвосмешение, на практика. Не съм сигурна, че и в България има закон, който би възпрепятствал подобен брак. Честно казано, за пръв път чувам.

Сестрата май е по-хубава. Както и братът, като гледам...

# 543
Самата Махогани май не беше сигурна дали имат връзка или не, но в крайна сметка се е изкушила от парите му...
От кое? Преди 3 часа са го качили това видео. Нямал стабилна работа от 6 месеца и дори дарява кръв за пари. Най-вероятно е преувеличено и все пак изкарва някакви от TLC, ама чак заради парите да го е харесала. Най-вероятно е или за зелена карта, или с надеждата да стане популярна инфлуенсърка покрай предаването.

Той изглежда доста по-зле от последния път като го видях.

# 544
Аз не твърдя, че е кръвосмешение, написах, че мисля, че е забранено по закон. Например брак между осиновени деца, които нямат кръвна връзка, категорично е забранен по нашия закон (т.е. българския), въпреки че също не е кръвосмешение.

Случило се е нещо лошо със сина на Джош (на Натали), който е тинейджър - бил е в кола, която е катастрофирала и сега в в болница и се бори за живота си. Изгубил е единия си крак, а негов приятел (също тинейджър), който е карал, е починал.

# 545
Тя твърди, че това е най-добрият мъж, с когото някога е била 😆
Видях нещо интересно в Инстаграм - Сам и брат му, Ситра и сестра й в традиционни одежди:

Почти съм сигурна, че в България е незаконно да се сключи брак между роднини по сватовство, в САЩ изглежда не е проблем.
Няма закон в България забраняващ точно такъв случай. Имам познати две сестри омъжени за двама братя и както сами казват- Обща свекърва си имаме Laughing

# 546
И обща тъща 😃
Много неприятно за сина на Джош. Те са още деца. В САЩ от 16-годишни ли можеха да шофират? Много рано ми се вижда. Тук, в България, и от 18 г ми е рано. Според мен книжка е редно да вземеш поне на 21-23 години. На 18 са си още деца и се правят на гъзарчета.

# 547
  • Sofia
Не пише каква е причината за катастрофата – възможно е въобще да не е по тяхна вина.
На мен пък 16 ми се вижда удачна възраст. Все едно че няма изобилие от 30-годишни пергиши, които се правят на големи мъжкари по улиците. Даже, като се замисля, никога не съм имала проблем на пътя с млад човек, управляващ автомобил. Все са някакви нагли чички тия, които правят опасните маневри.

# 548
То е ясно, че и 30-40-50 годишни причиняват ПТП-та, но 16 години ми е прекалено крехка възраст, за да шофираш.

# 549
Извинявам се, но кой Джош? Не мога да се сетя🤔

# 550
На Натали от Украйна (която беше с Майк от Секиум) гаджето. Сега ги дават в “Животът ни като необвързани”.

# 551
Кога повтарят серията от снощи?

# 552
Тази екзотична хитрушана е толкова консервативна мюсюлманка, колкото аз съм трамвай. Grinning Много религиозна, ама само на думи.
Точно така. Тя е просто "мюсюлманка по дифолт", както тук хората са "християни по дифолт",  повечето не са и стъпвали на църква. Индонезия е най-населената мюсюлманска страна в света. Ако тя беше "консервативна мюсюлманка", нямаше изобщо да си позволи да разговаря с мъж, който не й е роднина или съпруг. Нито някой щеше да й позволи, нито тя щеще да търси разговор. Който е пътувал по тези държави, знае, че те не приемат да им задават въпрос на улицата, в автобуса, на опашката или където и да било... с непознат мъж - разговор никога. Гледат на другата страна, преместват се.. В купе на влак, ако няма къде да ходят, даже ще се преместят, ако влезе мъж. Та въпросната "мюсюлманка" в предаването... е от тези, светските Wink

# 553
# 554
Сам не знае нищо за исляма, нито го интересува - нали баща му го попита празнуват ли Коледа, а той отговори, че не е сигурен. Но положението е същото и с много други американци, които си сменят религията - примерно Никол (на Махмуд от Египет), която няма абсолютно никаква представа от религията, нито има желание да прочете нещо.
Те не показват и никаква заинтересованост, поне от кумова срама. Или ей така.. ЗА ОБЩА КУЛТУРА. Човек може да чете, да се интересува, ей така, за да знае.. А не, за да си сменя религията. Американците вярват доста и в извънземни по принцип. Естествено, има и религиозни общности, не слагам всички под един знаменател.
Наглецът Мануел - няма да си купуваш разни неща, ще пращаме пари на семейството ми в Еквадор. За два месеца били пратили пари само два пъти.  Гледам и не вярвам на очите си и се чудя как има такива патици да търпят такова нещо.
В предните епизоди той си направи устата, че иска да пращат на семейството му по 300 долара месечно.
А в последния епизод каза нещо от рода на "иди да живееш в Еквадор с 200 долара месечно като другите, да те видя как ще издържиш". Е... значи той иска да пращат ПОВЕЧЕ ОТ ЕДНА МЕСЕЧНА ЗАПЛАТА в Еквадор всеки месец на техните? Няма такъв наглец. И на всичкото отгоре й държи сметка как тя да си харчи парите, брои колко пари дала за ветеринар, за кучето... Такъв директно го изритвам и повече да не се връща. Какво са 150 долара за ветеринар? Ами като се налага, разбира се, че ще даде и много повече, кучето си е член на семейството, да го остави да умре ли?

Общи условия

Активация на акаунт