90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVIII

• 35 832
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Но тя самата каза, че си търси съпруг в чужбина, защото в САЩ ще трябва да чака прекалено дълго, докато се омъжи. Много хора оставали сгодени по 4-5 години, а тя е над 30 и иска скоро да има съпруг и деца.
Естествено, ситуацията в Крит най-вероятно е по сценарий.

# 586
  • Sofia
Тя, ако наистина го е казала това, е доста странно. Не мисля, че в САЩ годежите са по-дълги, спрямо където и да е.

# 587
Не можах да намеря по-добро видео - тук от 3-тата минута е цитирана (в два отделни случая обяснява защо не иска американец):

Трейлър на Заживяха ли щастливо, сезон 8:

Джазмин не ми се гледа повече, Майкъл и Анджела - също. Ед ме отвращава. От другите никой не ми е много интересен.
Любопитно ми е как ще реагира Махмуд на разголените тоалети на Никол, но като цяло са скучна двойка. Новата й прическа е по-зле от предишната.

Последна редакция: пт, 16 фев 2024, 11:06 от pppqqq

# 588
Здравейте, има ли сайт от който директно да се гледа или да се свалят предишни епизоди, включително и стари сезони?

Открих само 1-ви и 4-ти в замунда, но се чудех, дали има друго място.

# 589
  • Sofia
Доскоро имаше, но от известно време сайтът е блокиран. Confused Сега май няма къде.

# 590
Не, няма. ТЛС, както и всички канали от пакета на Дискавъри не качват нищо на български никъде. А и строго следят да не се качва някъде пиратски.

# 591
Благодаря ви 😊 на мен и на английски ми върши работа, даже след малко повече ровене открих един сайт, но върви 1 мин и след това 2-3 буферира 😄 та изобщо не е гледаемо така.

# 592
Някой гледа ли тази вечер 90 дни?

Тази Citra (индонезийката) много прилича на Стаси - синоптичката от БТВ.

Джасмин пак каза, че Джино не си пуска водата в тоалетната на излизане Grinning

# 593
  • Sofia
... на мен и на английски ми върши работа, даже след малко повече ровене открих един сайт, но върви 1 мин и след това 2-3 буферира 😄 та изобщо не е гледаемо така.

Всъщност, сайтът, който имах предвид в предишната си публикация, е този. Гледам, че пак работи. Ти него ли си намерила? При мен, щом епизодът тръгне веднъж, натам е OK.

# 594
Скрит текст:
... на мен и на английски ми върши работа, даже след малко повече ровене открих един сайт, но върви 1 мин и след това 2-3 буферира 😄 та изобщо не е гледаемо така.

Всъщност, сайтът, който имах предвид в предишната си публикация, е този. Гледам, че пак работи. Ти него ли си намерила? При мен, щом епизодът тръгне веднъж, натам е OK.

Да, същия е. Пробвах няколко различни епизода и са ок. Явно първоначално съм уцелила такива, които не ми зареждат по някаква причина.
Благодаря.

# 595
  • Sofia

Последна редакция: вт, 20 фев 2024, 14:46 от Doli

# 596
Джино даже си свали шапката в епизода със сватбата... за 2 секунди, но все пак Grinning

# 597
То па... голям срам, голямо нещо, защо просто не си поддържа нула номер нонстоп и няма да има никакви проблеми. Милиони мъже са като него.

Последна редакция: вт, 20 фев 2024, 22:05 от diziler

# 598
# 599
Еми ето, нищо му няма.

Общи условия

Активация на акаунт