Любители на котки - Тема 189

• 37 328
  • 752
  •   1
Отговори
# 450
Много съжалявам.......Cry

# 451
Много съжалявам за котенцата, които починаха наскоро... Frowning1
Дано сега са някъде там и играят заедно. 🖤

# 452
Да почива в мир… 🕊

# 453
Много съжалявам за котенцата, които починаха наскоро... Frowning1
Дано сега са някъде там и играят заедно. 🖤
Дано.
Искам да вярвам в това.

# 454
  • София
icicletdq, съжалявам

# 455
  • София
icicletdq, много съжалявам Cry

# 456
ici, много съжалявам за малката душица! 💔

# 457
Ici, съболезнования, толкова мъничко..

Благодаря на всички момичета за съветите. С две леви ръце сме и двамата, та по скоро ще купим къща и ще я доизпипаме отколкото да майсторим сами. Оказа се, че съседката е говорела за друго коте, а това не ходи при тях, само у нас явно.

# 458
  • София
Милият Бенджи! Много съжалявам, icicletdq! Cry

# 459
Хора, как се слага подкожна инжекция на котка?
Не съм ветеринар, страх ме е да не засегна някоя вена, нерв, нещо и да стане нещо фатално.. Трябва да е на врата ...?!

# 460
  • София
При куче се щипва кожата и се вдига като палатка, боцка се под лек ъгъл в "палатката". При котка предполагам е същото, само не знам дали би стояла мирно.

# 461
Същото е.
Съжалявам за Бенджи!
noragami, съвсем сигурно ли е,че си няма дим това коте?Знаеш,бездомни животни няма Все са на някого и се разхождат просто.

# 462
При куче се щипва кожата и се вдига като палатка, боцка се под лек ъгъл в "палатката". При котка предполагам е същото, само не знам дали би стояла мирно.
На вратлето слагат ветовете, но някой да я държи точно както майките ги носят.

# 463
Същото е.
Съжалявам за Бенджи!
noragami, съвсем сигурно ли е,че си няма дим това коте?Знаеш,бездомни животни няма Все са на някого и се разхождат просто.
Това се опитвам да разбера. От фб групата в нашата част на квартала казват, че вероятно е улично. А тук сме само къщи, знаем си котките. Говорих с администраторката на една друга група за загубени животни, тя каза че не е имало пост за това коте, но че и прилича на котето на едни други съседи от съседната улица. Писахме им в Месинджър да питаме, но не отговарят. А ме съмява да има дом по няколко причини - изяжда всяка вечер 60-70 гр. суха храна. Лакомства и мокра храна не съм му давала. Идва дори в дъжда да проверява има ли нещо в купичката му. Ако не съм сложила, се връща след час примерно. Няма каишка и е плахо. Съседката каза, че го вижда и го е викала да го храни, но го е страх и не идва. Аз май го приучих да яде в нашия двор, докато Бени беше избягал и оставях храна. Сега, след около два месеца мога да го пипна понякога, но не и да го погаля като хората, не се гали, само си чака купичката на градинската врата и ме търпи да му я подам. Идва вечер и нощем, само веднъж съм го виждала през деня и си изяжда до последната гранула, дори да се е намокрила храната от дъжда.

# 464
  • София
На вратлето слагат ветовете, но някой да я държи точно както майките ги носят.
Аз слагах инжекции на Мъро. Ветеринарите ме бяха научили да я слагам в горната част на гръбчето, успоредно на гръбнака, на около 1-2 пръста разстояние от него. Трябва много да се внимава иглата да не излезе от другата страна на кожата. С Мъро, който беше стар и много болен, нямах никакви проблеми. После се наложи да слагам на младия Наско и не се справих, защото много мърдаше.

Общи условия

Активация на акаунт