ДЕКЕМВРИЙската дружинка ще празнува скоро първата годинка! 🥳🎂 -- тема 6

• 26 536
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
Окончателно е кучешкият зъб, видях го.😵‍💫
Тифани,браво на теб! Голямо търпение и желание си проявила.
Всички деца се развиват с различен темп обаче. Ето ние имаме вече 11 зъб, ходим но пък дума не казва още и едва от скоро взе да показва това онова. Някои още са с по 4 зъба, не ходят но пък казват думички. Със сламката най-накрая свикна и взе да пие ама две седмици ми трябваше. Не го усещам готов за гърне още. Но това е следващото умение.
Вяра, не изплакваме, няма как. Има такива пасти без изплакване. Питай в аптеката.

# 481
Окончателно е кучешкият зъб, видях го.😵‍💫
Тифани,браво на теб! Голямо търпение и желание си проявила.
Всички деца се развиват с различен темп обаче. Ето ние имаме вече 11 зъб, ходим но пък дума не казва още и едва от скоро взе да показва това онова. Някои още са с по 4 зъба, не ходят но пък казват думички. Със сламката най-накрая свикна и взе да пие ама две седмици ми трябваше. Не го усещам готов за гърне още. Но това е следващото умение.
Вяра, не изплакваме, няма как. Има такива пасти без изплакване. Питай в аптеката.
моята зъболекарка ми препоръча ненедент с накрайник вие такава ли ползвате

# 482
Сорая си избра шивашкия метър, може би ще сбъдне моята мечта да стане дизайнер 😁 А Доминик след дълга битка с питката си хвана готварската шпатула. Сега чакаме Мати да проходи и ще има втори тур.

# 483
Ваня, и беба има 8 зъба, ходи даже потичва , но още не може са говори. Преди да проходи казваше ма ма, та та, ба ба , а сега нищо само сочи и вика ъ ъ ъ. В началото като я започнахме с  гърнето тя си седеше и свършваше работата, а сега не иска да седи става веднага . Ще се научат , няма къде да идат всичко е въпрос на време.

Вяра , пастата не се отмива  аз ползвам точно тази която са ти препоръчали , но без този накрайник защото започна да ме хапе и купих четка детска 0+

Редактирам се :
Хепи,  големи сладури Kissing Heart Дизайнерка и Шеф готвач. Някъде бях чела ,че често се случва дъщерята да сбъдва мечтата на майка си в професионален план Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 17 яну 2024, 21:53 от pepinna

# 484
Наистина всяко дете се развива с различен темп. И ние ще правим прощъпулник. Само дядото да излезе от болницата. Поръчала съм платно и все още се чудя какви предмети да наредя.( Нали знаете, болната амбиция на майката Grinning)
Моите също ходят, имат по 8 зъба и двамата. Нищо не казват завалийчетата Joy
Всеки ден едно и също повтарям, ама не искат и не искат. Едно елементарно чао и целувка не искат да покажат.  Имам позната, децата са наборчета с 20 дни разлика. Детето си казва името, държи си лъжичката и прави опити да се храни само. Гърнетата ги ползват за игра и да си ги захлюпват на главите. Не мисля да се тормозя. Още малко да почнат да разбират. Те се изхождат почти по едно и също време. Ако ги слагам на гърнето, докато оправя единия, другия кой знае какво ще направи с 💩, така че ще си го спестя.
Иначе вече се почна с простотиите и белите. И дето са казали старите хора, досега беше лесно. Хем като знам през какво преминах и как ги гледам абсолютно сама без помощ отникъде какъв зор беше. Е сега вече е ужас. Вчера влизам до тоалетната за 2 Мин. Излизам единия се качил на детското столче и оттам отгоре на детската масичка стои прав. Направо изтръпнах. Пипането във всички шкафчета ме влудява. Вече изкъртиха чекмедженцето с подправките. Разсипаха шарената сол, а тя как мирише..... Навсякъде има мазни ръчички по стъклата, на вратите, фурната, хладилника. Чешат си зъбите на всевъзможни места. На плъзгачите на шкафчето за прибори има едни метални стопери, баш там намериха да гризкат.
Мъжа ми друг луд искал да пребоядисва вече. А сме новодомци от година. Ама не виждам смисъл, защото ще стане пак същото. Та така с моите преживявания. Всяко излизане е 2 часа приготовление и накрая излизаме за половин час, защото е много студено. На площадката всеки си ходи в различна посока. Като съм сама само ги люлея, не ги пускам да ходят. Като сме с баща им тогава, иначе не знам кой по-напред на гоня.

# 485
Елена ходи добре с помощ но сама още не може вкъщи сме си имаме кашлица и хрема

# 486
Браво, Хапинес, дизайнер и шеф, чакаме нашият съименник само.
Веси, като те чета и си викам-Леле аз съм си много добре хахаха. Матей не за две минути, а за секунди се изправя вече на столчето и ми спира дъха. На ден по няколко цицини, синки, целият е в синки и под дрехите. Какъв ремонт бълнува твоят мъж хаха, той не знае какво предстои. След 3-4 години може и да се решим на ремонт, за сега да цапат, мажат, чупят, скоро и ще драскат по стените и шкафчетата. На мен не ми дреме, нито ми е супер лукс жилищитето нито ми пука за предмети и чуждо мнение. Да са палави и здрави само

# 487
Браво, Хапинес, дизайнер и шеф, чакаме нашият съименник само.
Веси, като те чета и си викам-Леле аз съм си много добре хахаха. Матей не за две минути, а за секунди се изправя вече на столчето и ми спира дъха. На ден по няколко цицини, синки, целият е в синки и под дрехите. Какъв ремонт бълнува твоят мъж хаха, той не знае какво предстои. След 3-4 години може и да се решим на ремонт, за сега да цапат, мажат, чупят, скоро и ще драскат по стените и шкафчетата. На мен не ми дреме, нито ми е супер лукс жилищитето нито ми пука за предмети и чуждо мнение. Да са палави и здрави само

Точно, така. Ще има рисувано по стените. Те сега вече са ошкурили картона на места, където блъскат с играчките. Някакъв пълен хаос е. Вчера голяма игра с два гигантски  моркова. Бяха много смешни. Цял ден ги разнасяга  из нас. Нещо си фантазираха, размятаха ги. На всякъде имаше нагризан и изплют морков. Joy

# 488
Ние използваме пастата на Бочко и тя е без изплакване , вече си ги мие сама. За разлика , че не ходи , но повтаря мама , баба , тате показва как прави котето , кравата и патето . Другите не. Само тях ги знае. Играе с кукли и като вземе Маша куклата, тя понеже свири ла-ла+ла и тя го казва. Не ходи ама се катери по дивана слиза си сама и е огън. Миналата вечер много неспокойна беше , взехме я ние да спи при нас , тя кога слязла от спалнята ( тя е висока от тези турските ). И само чувам  , че пълзи отиде в хола и седна пред плазмата,🤣. Има си книжка и я отваря и се прави , че чете , като мен . Много имитира , баща и до клати главата и тя , подскача и тя🤣.
Мами ние мислим да ходим на Спа до Велинград , какво да взема според вас като лекарства за първа помощ?  Какво играчки да и нося там . Абе приемам всякакви съвети.

# 489
За ремонт и за мен е немислимо сега😁 Аз не мога да се отпусна,че е мазаляк, моята къща също не е някаква много луксозна, но аз попринцип обичам да чистя и оправям, та още ми е трудно ,но ще свикна. 🤣
Днес сложихме на Томас ваксината за морбили направо съм супер притеснена.  Стискайте палци всичко да е наред.

# 490
За ремонт и за мен е немислимо сега😁 Аз не мога да се отпусна,че е мазаляк, моята къща също не е някаква много луксозна, но аз попринцип обичам да чистя и оправям, та още ми е трудно ,но ще свикна. 🤣
Днес сложихме на Томас ваксината за морбили направо съм супер притеснена.  Стискайте палци всичко да е наред.
тази нощ беше тежка за нас Елена цяла нощ се въртя мрънкане до сутринта не се буди за ядене вода нито през деня вече иска нито нощем незнам защо още кашля и има хрема дадоха и сироп атусин бебе и антибиотик

# 491
Мами, Айлито се престраши да тръгне сама и смело крачи по 5-6 крачки.  Знам , че сега започва чудото ама много се радвам🤗.
Вяра , бързо оздравяване ви желая , като е болна нормално да хленчи и да става . Ако мислиш , че лечението не помага то е логично да потърсиш отново лекарско лечение. Пуснете отново кръвни изследвания. Ти няма как да и мине за ден де.
Нас ни мъчат кучешки долни, и днес все се събужда...

# 492
Мами, Айлито се престраши да тръгне сама и смело крачи по 5-6 крачки.  Знам , че сега започва чудото ама много се радвам🤗.
Вяра , бързо оздравяване ви желая , като е болна нормално да хленчи и да става . Ако мислиш , че лечението не помага то е логично да потърсиш отново лекарско лечение. Пуснете отново кръвни изследвания. Ти няма как да и мине за ден де.
Нас ни мъчат кучешки долни, и днес все се събужда...
пускахме вчера изследвания всички е на ред днес сутринта температура 37.3 два пъти повръща пак плаче гушка се в баща си най вече но и в мен и не ни пуска кашля като магаре

# 493
Момичета,мина и нашия прощъпулник.  Ще си имаме дипломат/пилот  Simple Smile
Питката стана много добре предвид, че я правих съвсем сама и не меся попринцип 😊 Слагам ви две снимки да видите

# 494
Ние сме пак в болница не я доизлекуваха преди няколко дни и сега не иска от вчера нищо да яде а каквото ядеше повръщаше не сме излизали никъде вкъщи все сме били и какво отношение в врачанската болница я спешното и в детското е мани

Общи условия

Активация на акаунт