ДЕКЕМВРИЙската дружинка ще празнува скоро първата годинка! 🥳🎂 -- тема 6

• 26 560
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
  • София
И у нас сме болни. 39.5-40 от снощи качва малкият. Закачен е за гърдата ми. През нощта доста повърна и ходихме на спешен преглед в частна болница. Пуснаха му бързи PCR-и за грипове, ковид, rsv и още 2 респираторни вируса - отрицателни. Кръвните - в норма, няма завишено CRP за щастие. Борим температурата, яде само кърма, пие вода и се гушкаме.

# 406
Матей още нищо не казва. Само като плаче едно мам ма казва🤣🤣🤣. Иначе оня ден 20 крачки сам направи, вече от масата да секцията ходи сам, по 10 крачки прави смело вече. Не бързам аз, когато тогава.11 зъб проби😵‍💫

# 407
Честит имен ден на Ваня! Бъди здрава! Честито и на други именици ако има такива Blush

# 408
Честити именници да сте живи здрави и бебетата много да ви радват

# 409
Веси, благодаря ти! Аз вчера и рожден ден имах. Черпя ви виртуално с торта Малинова фантазия.
Ние в неделя се каним да правим прощъпулнак👣👣👣.
Честит имен ден на Ваня! Бъди здрава! Честито и на други именици ако има такива Blush

# 410
  • Вестерос
Честито на всички именици!

Ваня, аз онзи ден имах рд GrinningFlowers Hibiscus

# 411
Тифани, ЧРД❤️🍀🍸Ех тези Козирози😀

# 412
Честито на всички именици!

Ваня, аз онзи ден имах рд GrinningFlowers Hibiscus
честит рожден ден на патерици бъди здрава и отгледай рали с любов

# 413
Честити да сте, момичета! Много щастие ви желая! 💐

# 414
И моя мъж имаше Рд вчера. Без да се обиждате, ама много отвратителна зодия Grinning

# 415
Ваня, Тифани честити рожденни дни на патерици. Бъдете здрави и оценени Simple Smile И честито на именниците. Simple Smile
Ваня, Матей стабилно ли ходи вече? Ех,че хубаво 😊 Ще чакаме да кажеш какво е хванал.

# 416
  • Вестерос
Благодаря ви!!

Веси,  има голяма разлика между мъжете и жените Grinning

# 417
Момичета, помощ! Днес преживях ужасна случка и ми трябва съвет. Подготвям аз детето за разходка, изваждам количката, която стои на входа, дърпам покривалото за крачетата и  одеялцето, което стои там, и отвътре изскочи огромен плъх.
Как сега да изпера количката посред зима и с какво да я дезинфекцирам? Има части, които не се свалят. Обърнах града, дезифектантант за пране няма. Ако пък ги пусна на 90°, не зная дали ще оцелеят, на 60 май не е достатъчно. Добре че го видях, иначе не ми се мисли... От години не е имало, оказа се, че съседите са махнали още през лятото устройството, с което ги плашехме .

# 418
Веси, права си. Ужасни сме но мъжете са ама много мноооого по-ужасни. Моят мъж е другата най-гадна зодия овен. Как живеем вече 20г.не знам, искри хвърчат всеки ден🤣🤣🤣
Стели, от седмица почна да обикаля доста на кратки разстояния вкъщи. Почна да кляка, взема предмет и се изправя, на 7 ми премина целият хол сам. Иска да стои прав вече, като го местя, забива крачета. Мисля, че е време да го направя.Той като проходи категорично се обезмисля просто.

# 419
  • Вестерос
Момичета, помощ! Днес преживях ужасна случка и ми трябва съвет. Подготвям аз детето за разходка, изваждам количката, която стои на входа, дърпам покривалото за крачетата и  одеялцето, което стои там, и отвътре изскочи огромен плъх.
Как сега да изпера количката посред зима и с какво да я дезинфекцирам? Има части, които не се свалят. Обърнах града, дезифектантант за пране няма. Ако пък ги пусна на 90°, не зная дали ще оцелеят, на 60 май не е достатъчно. Добре че го видях, иначе не ми се мисли... От години не е имало, оказа се, че съседите са махнали още през лятото устройството, с което ги плашехме .
На автомивка да я изпереш?

Общи условия

Активация на акаунт