ДЕКЕМВРИЙската дружинка ще празнува скоро първата годинка! 🥳🎂 -- тема 6

• 26 542
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
Привет и от мен!  И ние правихме прощапулника в неделя , омесих питка  и докато я месих и наричах .....както ми казахте момичета Hug , облякохме се всички празнично и стана страхотно събитие. На гости дойде само баба й и беба беше много щастлива Grinning
Беба вървя напред- назад по пътечката и не си избираше, а гледаше към питката  накрая баба й качи питката зад предметите и тя си избра ....калкулатора Grinning .  Баща и направи видео и нямаме снимки от момента, но ще извадим от клипчето снимки и ще ви я покажа. Другите два предмета бяха банкнота и черпак , четох че трябва да избере три предмета като първият е основен , а другите два ще допълнят и ние решихме - Счетоводител на верига ресторанти Joy .

Големи сладури са Матей и Бобчо , да са ни живи и здрави децата!
Вяра , и  Елена ще се оправи не се притеснявай, щом е в болницата ще я стабилизират и ще се приберете у вас.
Тази вечер като къпахме бебка и моят мъж ме попита: Другите майки всяка вечер ли къпят косата на децата си?  Викам : Незнам ще питам , та питам ви - всяка вечер ли къпете косите на децата , защото аз Да .

# 466
Леле като Ви чета така се развълнувах за прощъпулника😆 Страхотни сте всички.
За косата на Томас-аз не я мия всяка вечер, през 2 я мием. Сега ако се е наклепал или е "ял" с косата😆 тогава извънредно я мия.

# 467
Дано и ние скоро да правим прощопълник..

# 468
Кадерайче, ще направите не се притеснявай, всички от групата ще сме направили и прощапулника.

# 469
и Елена още нее проходила сама иначе с помощ ходи много добре обичам ви момичета

# 470
Аз го къпех всяка вечер но сега в студа през вечер или както дойде. Щом го къпя мия всичко. Всяка вечер дупе и очички.
Ние от снощи сме с 37,3, поддържа я цяла нощ. Сега е 37,6. Не съм спирала да давам нурофен и панадол. Ще го водим днес на преглед.😔

# 471
Аз го къпех всяка вечер но сега в студа през вечер или както дойде. Щом го къпя мия всичко. Всяка вечер дупе и очички.
Ние от снощи сме с 37,3, поддържа я цяла нощ. Сега е 37,6. Не съм спирала да давам нурофен и панадол. Ще го водим днес на преглед.😔
милият той дано се оправи жал ми е като е така тука в спешното ми каза а че толкова малко деца трябва да бъдат оставяни в болница под наблюдение

# 472
Ваня, чакам да кажеш как е минал прегледа.

# 473
Бързо оздравяване на всички болни! Вяра ходи само за ръка. Пускала се е два-три пъти само. Напред като пада слага ръце, но назад полита директно права и много ме е страх за главата. Не, че не я е удряла доста пъти.
Ходи на гърне сутрин откакто стана на 9 месеца. Даже по едно време ме водеше в банята и ми го показваше, когато имаше нещо за правене. Напоследък обаче като я попитам дали да го взимаме и бяга. Като седне на него не иска да става и са едни страшни истерии, ако не успея да я прилъжа да стане сама. Косата я мия на няколко дни, ако не се е изцапала с нещо, защото тя много обича да си “прави прическа” с храната.
Знам, че кое дете колко яде е много индивидуално, но имам чувството, че моето дете е бездънна яма и, ако не я спра(което става със страшен рев) няма да спре да яде изобщо.

# 474
Бързо оздравяване на всички болни! Вяра ходи само за ръка. Пускала се е два-три пъти само. Напред като пада слага ръце, но назад полита директно права и много ме е страх за главата. Не, че не я е удряла доста пъти.
Ходи на гърне сутрин откакто стана на 9 месеца. Даже по едно време ме водеше в банята и ми го показваше, когато имаше нещо за правене. Напоследък обаче като я попитам дали да го взимаме и бяга. Като седне на него не иска да става и са едни страшни истерии, ако не успея да я прилъжа да стане сама. Косата я мия на няколко дни, ако не се е изцапала с нещо, защото тя много обича да си “прави прическа” с храната.
Знам, че кое дете колко яде е много индивидуално, но имам чувството, че моето дете е бездънна яма и, ако не я спра(което става със страшен рев) няма да спре да яде изобщо.

Хаха все едно за моята си писала. Също имам чувството че е бездънна яма. Яде си основните закуска,обяд,следобед и вечер,но помежду другото непрекъснато все нещо си лопка.
Ние се мием всяка вечер, косата два пъти в седмицата, е ако се е омазала може и повече. Ние имаме доста коса и започна да не дава много много да и мия главата.

# 475
Ваня, какво стана? Да не са зъбки ?
Аз беба всяка вечер я къпя включително и косата, сутрин мием- очички ,зъбки и ръчички , вечер цялостно къпане а през деня като се наака мия дупе .
На гърне като беше по малка си седеше и вършеше работата, но сега я слагам с триста зора се изпишва и става , и след 20 минути памперса пълен . Не иска да седи на гърнето, баща й и пуска детско но тя не проявява интерес , става и тръгва да бяга Joy . Мои познати ми казват , че е малка да я уча на гърне, ама аз не мисля така.

# 476
  • Вестерос
Мия косата два пъти в седмицата, някой път три, много е, сешоар отдавна ползвам. Мия я всеки ден иначе, телцето. Сутрин като станем задължително лице, очи, зъби от месеци насам. Ръце по няколко пъти на ден, зависи дали сме излизали.

# 477
Тъй като не вдигна повече темпер не го водих на преглед. Личната каза да изчакам ден два, а утре щяхме морбилито да слагаме. Отлагаме, разбира се. Цял ден се държи за зъбите и е крив и отнесен един такъв. Следобяд пак вдигна за малко и като го загледах един от кучешките е тръгнал. Просто ужасно е при нас с тези зъби но до сега не ми е вдигал от зъби. Само веднъж мисля...ох ако и утре поддържа ще го заведа на преглед.
Ние също мием след всяко акане, ако случайно нещо го изтърва и не се усетя на време, че е акал веднага се подсича. И за това винаги мия и правя проверки често. Ние минахме на гащички вече. За гърне е малък, няма да се мъча аз. Като почне още малко да разбира ще го науча за няколко дни, за сега не си губя времето с гърнета.

# 478
  • Вестерос
Mного е удобно да знаеш. Не се омацва детето, бързо, лесно, чисто. После миеш набързо и хайде да играе пак. Както вече писах, те разбират вече. Даже отдавна бих казала. Показва ми от 9-10 -месечна, че ѝ се ака. И си чака гърнето. За толкова месеци три пъти ми се е наакала само, един път на сън сутрин и два пъти ми мрънкаше, ама аз бях в кухнята и не съм я разбрала.

# 479
Мия косата два пъти в седмицата, някой път три, много е, сешоар отдавна ползвам. Мия я всеки ден иначе, телцето. Сутрин като станем задължително лице, очи, зъби от месеци насам. Ръце по няколко пъти на ден, зависи дали сме излизали.
като миете зъбите как после изплаква устата

Общи условия

Активация на акаунт