ДЕКЕМВРИЙската дружинка ще празнува скоро първата годинка! 🥳🎂 -- тема 6

• 26 498
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Блонди,какво стана? ☹️ Прегръдка

Веси, много се радвам че мина и Вашия прощъпулник.  Да са живи и здрави момчетата не е сигурно, че ще станат каквото са хванали 😁

# 586
Защо какво е станало съжалявам за загубата ти и искрено съпреживявам с теб болката ти знам какво е и аз имам загуба и се разплаках прегръдки прегръщам те

# 587
Здрасти, хора! Моята бременност приключи за съжаление! 😞

Ех, Блонди...много съжалявам. Не искам и да знам как се чувстваш. Все пак мина време и въпреки първоначалния "шок" и хилядите въпроси дали да го задържиш, какво ще бъде с две породени, сигурно вече се беше настроила.  Аз съм научена от баба ми да приемам много философски сериозните неща от живота и някак си винаги се успокоявам с това, че е трябвало така да стане и не е бил сега момента.
Радвай се на това, което имаш сега и вярвай, че хубавото пак ще дойде при теб! Прегръдки! Heart

# 588
Блонди много съжалявам! Много прегръдки изпращам. Знам какво е минала съм го това! Ще мине. Не се забравя, но минава. Какво се случи така изведнъж.

# 589
Благодаря ви момичета ❤ просто в момента, в който легнах на кушетката и видях, че не се движи или пулсира. Беше леко безформен ембриона, погледна ме и трансвагинално, за да е сигурен и потвърди. Утре ще ми правят кюретаж. Тъжно ми е, защото бях свикнала с идеята.. ще се оправя

# 590
Кураж и сили мило момиче

# 591
Blondi съжалявам за загубата , явно не било времето сега и щом е спрял пулса явно е имало нещо на бебчето и е по добре така. И аз имама с първата бременност кюртаж в9г.с и когато се разплаках и питах , защооо защото . АГ ми отговори не е лесно да си блъскаш главата с болно дете. (Може да го  е казал за успокоение , но да загубиш първата си рожба беше ужасно) Кураж...

Хотела се казва Hotel Royal Spa гр. Велинград.
Семеен хотел (даже е бил награждаван няколко подред години) ама наистина там имаше много семейни семейства, с деца бебета имаше и 3м бебенце. Има детски кът и аниматор който винаги се занимава с тях , ако детето е под 3г. Задължително с придружител, ако е по голямо може да го оставите . За по-големите има игрална зала с много развлечения. Слагат кошара , при поискване на резервацията + отделно завивки халат за спа според размера на детето кърпи всичко.

# 592
Съжалявам Блонди..  при мен първата бременност завърши така, не се забравя цялото преживяване, но пък всяко зло за добро.

Да ви се оплача, вчера Сорая падна и си прехапа жестоко езика. Толкова кръв изтече, че накрая даже и повърна това което е глътнала. Ходихме до спешното, макар че бяхме сигурни, че нищо не може да се направи, но да сме сигурни. В крайна сметка в момента е малко като змийче, но ще заздравее.

# 593
Блонди, направо се шокирах, като прочетох. Много мъчно ми стана😔. Много съжалявам за загубата. Прегръщам те силно. Каквото и да се каже, не е достатъчно и не е на място. Болката си е твоя❤️. Ние сме тук, до теб!❤️😔😔.
Кадерайче, благодаря!
Маме, споко, ние 4-5 пъти вече го правим този номер. Пълна уста с кръв, сърцето ми спира, той плаче, след малко се смеи, а аз се чудя къде съм😁😵‍💫

# 594
Благодаря ви, още не мога да повярвам! Да, колебаех се, но наистина го исках! Вече имам и коремче, толкова му се радвах! Всичко ми се обърка! Сега спешно трябва да пусна детето на ясла, защото си прекъснах майчинството, както ви бях писала по-горе! Не знам колко време болничен дават след кюретаж, все пак ще ползвам и отпуск, за да смогна с всичко! Днес трябваше да станат 12г.с, но е спряло да се развива в 10гс. Не зная трябва ли изследвания за нещо да си правя 🤷♀

# 595
Попитай ах най добре и дано скоро да утешиш мъката си огромна е аз още не мога да преживея първата си загуба с теб сме

# 596
Благодаря ви, още не мога да повярвам! Да, колебаех се, но наистина го исках! Вече имам и коремче, толкова му се радвах! Всичко ми се обърка! Сега спешно трябва да пусна детето на ясла, защото си прекъснах майчинството, както ви бях писала по-горе! Не знам колко време болничен дават след кюретаж, все пак ще ползвам и отпуск, за да смогна с всичко! Днес трябваше да станат 12г.с, но е спряло да се развива в 10гс. Не зная трябва ли изследвания за нещо да си правя 🤷♀
На мен аг , след кюртажа (след месец) ми направи преглед и реши , че нямам нужда от изследвания. Препоръчва се да се пазите най-малко 2м. Аз забременях с Айлиз след 4м пазене , на 5м от първи опит бях бременна. Веднага си пуснах прогестарон , чхг и пълна кръвна картина. То явно си и до човек , съдба въпреки всички прегледи , изследвания по време на бременноста с шийка бетон 40 . Родих преждевременно и имах много тежка бременност, както занете рекорд на групата съм за 34г.с (съм влизала само 6 пъти в болницата.)..... Надявам се най- скоро да се възстановиш, за майчинството няма какво да се прави съдбата де променя всеки ден, час,минута. Когато желате дано пак да си имате второ детенце, живо и здраво ❤️

# 597
Блонди, съжалявам. Зная през какво минаваш и не е леко. Само една жена може да разбере болката от загубата. Бързо възстановяване ти желая. Не се чуди защо се е случило така, отговор няма кой да даде, просто го пусни и знай, че следващия път ще е както трябва всичко.
При прекъснато майчинство, не може ли пак да се поднови? Много е неприятно, че трябва да пускаш детето под принуда на ясла.

# 598
Блонди Съжалявам Sad , преди Ронина при мен имаше същия развой в 12г.с отговаряще на 11.Ходих 7 дни с мъртъв плод в мене след като разбрах.Имах доверие на лекаря ми и си бяхме дали срок в който ще чакаме да тръгне само -е така и стана ( накрая се наложи да дърпа с клещи де не зная дали пак бих си причинила тази психическа травма ) но това стана на 08.02.2022, на 09.03 ми дойде първия цикъл и на 4.04 разбрах че съм бременна с Ронина.Идеята да разкажа тази лична история е , че след всяка буря идва слънце ..

# 599
Блонди, приеми, че природата си знае работата. Вярвай, че нещата следващият път ще са наред. Млада си, така че най - вероятно е просто лошо стечение на обстоятелствата и следващата бременност ще е ок. Всички сме с теб!
И нашия прощапулник мина - ще си имаме IT. Ако имате проблеми с мишките на компютрите, пращайте ги - има вече кой да ги поправи Wink
Има ли деца, които вече не пият мляко? Или такива, които са отказали нощното мляко последните месеци? По колко мляко пият през нощта бебоците, които все още се будят?

Общи условия

Активация на акаунт