Февруарчета 2024 - Тема 7

• 41 399
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Момичетаааа, знаех си че ще ви би по острота на корема 😂 в гръб грам не ми личи, нямам ни паласки ни нищо ама  в профил съм леле мале
Извинете за облеклото ама съм по пижама😂
27 седмица без един ден  по календар, термин 05.02

# 136
Пу пу на хубавите коремчета  🤰❤️

Ето я и моята тумба. Днес влизам в 26гс. и съм +8кг. А това е пижамата от Soon Mama 93% памук, много ми е удобна и мекичка, а после и за кърмене става.

# 137
Лелее аз верно съм като шамандура в сравнение с вас 😂 ПУ пу страхотни сте 🥰

# 138
О ,идеална си ! Мислех си ,че само аз нямам голям корем в 25 седмица и сега когато те видях ми олекна !!!!
За количките, взехме Easywalker Harvey3 Premium. В Бургас беше намалена преди 2-3 седмици в Бебемакс. Обиколих много магазини, пробвах всякакви колички. За мен лично няма по- маневрена и лека количка. Но да, трябва всяка да си я пробва сама за себе си. Иначе си поръчах клин от HM, безшевен и го чаках с нетърпение, защото всичко друго ми стиска на корема и ми е неприятно. Взех най- малкия номер и съм в шок колко е широк. 160 см. съм и съм 60 кг. От къде другаде да си поръчам момичета, за да е хем хубав, хем удобен и да ми е тамън.

# 139

Е го моя търбух в 25 и половина седмица Simple Smile

# 140
# 141
Според мен колкото по малко е коремчето, толкова по добре. После бързо се прибира, кожата също не е толкова пострадала, а при големите....там понякога е чудо ама какво да се прави. А големината на корема не е гаранция за размера на бебчето, така че може да е само във плюс на мама, а и е по лекичко със сигурност. Едно е да е малко коремче, друго е да носиш корем като че все едно вътре има няколко бебета 😂

# 142
[quote author=gvendolinka link=topic=1603220.msg47176257#msg47176257 date=1699435426]
Според мен колкото по малко е коремчето, толкова по добре. После бързо се прибира, кожата също не е толкова пострадала, а при големите....там понякога е чудо ама какво да се прави. А големината на корема не е гаранция за размера на бебчето, така че може да е само във плюс на мама, а и е по лекичко със сигурност. Едно е да е малко коремче, друго е да носиш корем като че все едно вътре има няколко бебета 😂
[/quote]
Да ,май така излиза !

# 143
24 г.с. (от миналия петък е това)😁 нямам идея колко кг съм отгоре и не ме интересува. Да не говоря, че имаме познати с които излизаме и ОЩЕ НЕ СА РАЗБРАЛИ 🤣 верно, че ходя със суичъри и рокли ама все пак...

# 144
24 г.с. 😁 нямам идея колко кг съм отгоре и не ме интересува. Да не говоря, че още имаме познати с които излизаме и ОЩЕ НЕ СА РАЗБРАЛИ 🤣 аз все пак ходя със суичъри и рокли ама все пак...

Много добре!!!!

# 145
24+5 гс по рокля, че съм на работа , по -късно по клин или по гащи Simple Smile

# 146
25 + 3 седмица и от началото съм 3 кг нагоре, ама всички ми казват, че те първа предстои да се качват килограми... ще видим. Бебока да е добре, другото се оправя Heart Eyes  момичетааа,  пу-пу толкова са хубави всичките коремчетаа! Дай Боже всички накрая да гушннем малките човечета! Hug

Последна редакция: ср, 08 ное 2023, 12:23 от Julia N

# 147
Днес е много хубав ден! Усещате ли как, като че ли от днес, се опознаваме все по-отблизо. Дори се включват много нови мами. Усещам, че се ще зародят добри приятелства. Simple Smile)

# 148
Ами значи аз гледам тези, които се водят тип “кошница” с дръжка, което до колкото знам се ползва кратко. Пращам примерни: https://rayatoys.com/bebeshki-stoki/detski-stolcheta-za-kola/gru … ybex?gad_source=1

Гледах тях, защото доколкото разбирам бебето може да се слага в легнало положение.

# 149
Какви готини коремчета Heart Eyes  Аз срам не срам тази бременност нямам ни една снимка... май е време да го променя

Belle25, ползват се до към годинката тези, пише килограми до които може и височина в сантиметри. Повечето са до към 12-13 кг и 84-85 см. Но реално си зависи бебето кога ще достигне тези мерки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт