Февруарчета 2024 - Тема 7

• 41 398
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Ще бутаме разбира се. Не, не от позата е, а и клина е стегнат, иначе по гащи си личи бая мече съм😂Но момичета, термина ми е март, просто вероятно ще съм секцио и затова съм при вас. Вие сте по напред, а и мисля, че тепърва ще качваме по- рязко😅

# 121
Мони ти от Бургас ли си? Ако да, ще бутане на пролет заедно Easywalker ☺️

Клинове момичетата писаха по-назад за тези на Soon Mama. Аз от тях си взех две рокли и две пижами и съм супер доволна. И наистина, момиче, в каква форма си! Ако видиш моят корем, ще решиш, че съм в осми месец 🤣🤣🤣
Мама еднорог, твоя е малко прибрано коремче в сравнение с моя 🤣 значи без да преувеличавам, моя е два пъти колкото твоя, нямам идея защо, явно мъжките бебоци се разпъват напред и корема става верно като на мечка, а съм +6,5 кг😂
П.п. и аз ходя на фетална в Пловдив при Стоилов, мери ми шийката , гледа ми белега от първото секцио как е също с вагинален ехограф.

# 122
Мони какъв е този корем 😀стяга ми вика. Аз ако ви покажа мояяяя.

# 123
Хахаха аз едновременно се развеселих и отчаях... Преди да забременея бях с доста по-голям корем, а сега... Сега съм си ходеща топчица. В 25 седмица съм +10кг (момиче е!) И не спирам да ям тесто. Някоя ако знае къде продават ефективни катинари за хладилници, които се отключват по час, ще съм благодарна Grinning защото волята ми не се справя никак добре....

# 124
Моля ви се, онзи ден продавачката в магазина до нас ми вика - Ааа то вече сигурно скоро ще раждаш, нали, така като те гледам 🤣 викам нее, след 2,5 месец някъде ще е . Е такива очи 😳 опули и вика леле сериозно ли 😂😂😂 Викам да знам че ми е голям корема м какво да направя 😂 какво ли си вика , тая до края ще стане с корем като за тризнаци 😀

# 125
Ето го момичета, просто зависи от дрехите😂

# 126
пак си пушка Simple Smile като за 22 седмица направо си с супер малко коремче ( това да не те притесни изобщо , това си е до генетика и лични особенности )

# 127
Заради проблем се наложи втората фетална да я направя 4 пъти, 2 в Бургас и 2 в София (при Виолета Димитрова и при Чавеева). Поне всички казаха, че си върви на грамажи точно колкото трябва според седмицата.

# 128
23 + 4 дни. Моят термин е 02.03 по МЦ, но момченцето върви напред и ще е февруарско бебе. А и + секциото - съвсем Simple Smile Мони, ти що секцио? 🌷

Иначе има нещо вярно за корема с момиче и момче. Моят е само напред и погледнат отгоре е леко остър. В анфас още имам някаква талия дори, но в профил... баааммм все едно ще раждам утре 😂

# 129
  • София
Аз да не разочаровам Мони, ама в 22 и аз бях като нея горе-долу. Обаче сега, в края на 25-та ей ме на (клинът на soon mama опънат на Д-то и на корема, останалото е зрителна измама, в краката съм все още добре). + 5-6 килограма съм спрямо деня на пложителния тест.

# 130
Какво тънки крака имате всичките, а нагоре само коремчета🤣🥰Уникално. Секцио, защото по принцип за естествено не съм и мислила от страх основно. Но като забременях започнах да искам да се възстановя по- бързо и започнах да клоня към естественото… нооо заради проблемът, който споменах, се оказа, че естественото би могъл да го задълбочи доста. Сега трябва да се следя редовно и може и да се промени положението и дотогава да събера смелост за естествено.

# 131
Момичета, аз мисля да се възползвам от черния петък и да си поръчаме столче за кола, но честно казано нямам никаква идея какво да поръчам. Доколкото разбрах се ползват не повече от 6-7 месеца и не искам да се изхвърляме много. Гледах на Cybex Aton i-size, но честно казано нямам никаква идея с какви характеристики трябва да е и какво трябва да гледам като по-важно.

# 132
В мартенската група се обсъждаше доста това напоследък. Доколкото разбрах не се ползват месеци, а до няколко годишна възраст. Първите месеци са само тези малките като кошнички май, а после пак се купува столче. Но предполагам има комбинирани.

# 133
Беле ако е столче се ползва с години!Да не би да имаш предвид кошчето,той е някъде до 6ти,7ми месец докато се научи да седи🤔
А иначе Мони супер изглеждаш😊,в 22с изведнъж ми излезе корема +3кг....

Последна редакция: ср, 08 ное 2023, 11:02 от Йонс

# 134
  • София
Да кажа аз какво разбрах от проучването ми към момента: столче е това без дръжката за разнасяне, това с дръжката се казва кошница. Първото се ползва дълго време, второто няколко месеца (ама ако си с дребно дете може да са повечко). Гледат се сертификациите (примерно R129 като по-пресен стандарт на ЕС). И отвсякъде прпеоръчват освен сертификациите, да се гледат и тестове за безопасност на независими лаборатории). От цялата работа, моят извод е, че искам да започна с кошница (за новородени били най-подходящи), която да има регулиране на позицията на гръбчето и вторият е, че определено не искам евтина такава, нито евтино столче по-натам. Особено столчето е добре да се вземе по-надеждно (и вероятно по-скъпо), защото се ползва с години (по-дълго дори от количката).
Не се препоръчва столче от 0-36 килограма.
Сайбекс са добра марка, но не знам длаи всичките им модели са добри.
Предстои ми да чета за този прът за захващане, който някои столчета имали.
А, и да си провери човек дали колата му е с Изофикс седалки (повечето след 2003 или 2007 (не запомних точно) са с такива.

Общи условия

Активация на акаунт