Февруарчета 2024 - Тема 7

• 41 399
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Ponny аз ходя на фетална в Пловдив при д-р Борис Стоилов. Имам правена конизация преди да забременея и за него беше задължително да се мери. Предполагам, че и на пациентки без история ще ги измерва, още повече щом момичето иска и има притеснения.

# 106
Тези дни усещам бебчо ниско долу, под пъпа, малко над триъгълника и това много ме приеснява. Това дали е нормално и на някой случвало ли му се е? Преди това паднах леко по стълбите и много се изплаших. Страх ме е, че нещо може да не е наред.

# 107
Аз до сега само там го усещам - под пъпа, 26 г.с. Онзи ден бях на преглед, всичко каза доктора е наред. Трябва по-нагоре ли да го усещаме ?

# 108
Ав имам чувството, че навсякъде се разхожда! 😂💥

# 109
Аз имах моменти, в които го усещах доста ниско, към триъгълника направо и викам брей кво се случва. После пак се се намести горе. После настрани, абе страшно въртене.

# 110
Аз имах моменти, в които го усещах доста ниско, към триъгълника направо и викам брей кво се случва. После пак се се намести горе. После настрани, абе страшно въртене.
И при мен е ниско долу и това ме притеснява много след като паднах...

# 111
  • София
И аз го усещам ниско. АГ каза, че е защото е седалищно и там рита. Като се обърне ритниците ще са в ребрата. Според мен няма повод за притеснение 🙂

# 112
Нашата госпожица последно беше седалищно, но док каза има още да се намества и върти, тя рита навсякъде - много ниско, насратани, около пъпа. Според мен си е напълно нормално, матката е от срамата кост до малко над пъпа вече около тези седмици🤗

Последна редакция: ср, 08 ное 2023, 11:02 от Cveti_P

# 113
  • София
Моят и той щъка навсякъде Simple Smile Ето, тази нощ пак се опитвах да спя наляво, както всички уж съветват, обаче обърна ли се и веднага ме сритва ниско долу (не силно, като пърхане е). През деня пък е по-често по-нагоре и блъска с ръце и крака от двете страни на пъпа (точно под него седи повечето време) Simple Smile Онзи ден и клипче успях да направя, така се беше раздивял.

# 114
И при мен, като при Тони. 😀 Не обича да спя на ляво. Обърна ли се и той започва по диагонал да рита, имам чувството, че се разпъва и го усещам в ляво долу и вдясно горе. 😂

Тази нощ сънувах, че ме рита толкова силно, че директно излиза през корема ми 😂😂

# 115
моето се е завъртяло странично , с гръб на горе и рита долу съответно Simple Smile Така че с това къде рита не се филмирайте . Но вече падането си е падане трябва си консултация с АГ

# 116
За количките, взехме Easywalker Harvey3 Premium. В Бургас беше намалена преди 2-3 седмици в Бебемакс. Обиколих много магазини, пробвах всякакви колички. За мен лично няма по- маневрена и лека количка. Но да, трябва всяка да си я пробва сама за себе си. Иначе си поръчах клин от HM, безшевен и го чаках с нетърпение, защото всичко друго ми стиска на корема и ми е неприятно. Взех най- малкия номер и съм в шок колко е широк. 160 см. съм и съм 60 кг. От къде другаде да си поръчам момичета, за да е хем хубав, хем удобен и да ми е тамън.

# 117
Мони, ти кой месец си? Аз съм като мечка 🐻  в корема.. 😄

Иначе страхотен клин си взех от Astratex. Наложи се смяна първоначално, но са коректни и безплатно смениха размера.. не мога да ти пратя линк, защото клинът е изчерпан вече, но връщането им също е безплатно, така че нищо не губиш да пробваш 😊🌷

# 118
След 2 дни съм в 22 седмица. Имам корем, но с обикновен клин, а те ми стягат. Сега ще ги погледна на тази марка и дано има нещо подходящо. В краен случай ще мина на рокля с чорапогашник, поне да не стяга🤦♀🤣или ще стоя в нас😂

# 119
Мони ти от Бургас ли си? Ако да, ще бутане на пролет заедно Easywalker ☺️

Клинове момичетата писаха по-назад за тези на Soon Mama. Аз от тях си взех две рокли и две пижами и съм супер доволна. И наистина, момиче, в каква форма си! Ако видиш моят корем, ще решиш, че съм в осми месец 🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт