Февруарчета 2024 - Тема 7

• 41 382
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Ние в началото ще караме с подарена Чико (не ме кефи на макс, ама на харизан кон... нали); вече се помещава на тавана. После ще си изберем някоя хубава лятна количка с всичките му там покривала и ала-бала.

# 91
Ние и с номер две ще сме си с Easywalker Harvey 1. Тя е по-стара модел и вече я няма на пазара,  но са излезли Harvey 2 и 3
Тази количка не си я заменям за нищо на света. Лека, супер маневрена, издържлива, удобна за детето и родителите. Ние си взехме допълнителни приставки за кошовете, за да ни е по-високо,тъй като и двамата сме дългучи.

На Cybex също са добри.

Най-важното е да я тествате в магазин, да видите като височина как ви е, колко е тежка, събира ли се в багажника на колата и асансьора. Ей такива неща са важни.

# 92
Количка си харесах на Kikka boo 3 в 1,а иначе хвалят lorelli,пак зависи от към парички...не искам да се изхвърлям заради външността и,че също някои от 2000 лева бяха супер нестабилни.

# 93
Йонс, и ние взехме Kikka boo количка, но 2 в 1. Няма да пиша и да се отклонявам много, защото предният път имаше коментари, че било спам. 🙂 Преди 3-4 теми..

Та, избрахме я не заради цената, а защото наистина ми беше много удобна. Ниска и дребна съм и Cybex ми бяха много високи, обемни, широки.

# 94
Да, затова писах, че е много важно да се пробва на място, а не директно да се поръча някой сайт.
Ние също бяхме харесали Kika Bоо, но се оказаха твърде ниски за нас и не ни бяха удобни.
От Любопитство пробвах и Stokke,  но ми бяха твърде тежко, тромави и скъпи. Хич не е моето.

На Muuvo също има хубави модели.

П.П сега влязох да проверя цените на Easywalker. Бая са ги вдигнали. Нашата 2в1 преди 3 години я взехме за  някъде 1350лв по спомен. Вярно, че беше в намаление, ама все пак. Доста пари са, но ние я купихме с идеята да я ползваме за поне две деца ☺️

# 95
  • София
Ние ще сме с Mutsy Evo...старата ни количка, която съм я пазила повече от колата и не я давам за нищо на света ☺️ Няма такива гуми, супер маневрена и удобна ☺️

# 96
  • София
Пак съм по друга тема, но за който се интересуваше, да кажа - клинът на Soon Mama пристигна, пробвах го и даже на вид е по-добре отколкото си го представях. М размер в момента ми е супер на корема (и има място за растеж, но едва ли чак до края) и мааалко широк в сгъвката при бедрата (но и моите са специфина форма и общо-взето с всичко е така). Доволна съм за парите му, бих си взела следващ размер като дойде времето.

# 97
Ние взехме количка Сайбекс, директно я поръчах от намалението в Айко и си я пробвахме у нас, много и се радваме.

От About you поръчах панталон, дълго време беше изчерпан и сега хоп- наличен. Че и намаленив хванах.

# 98
  • София
Аз сега мисля яке да поръчвам от там. Ама много гадно това с чакането - както е покрай Черен петък моментът, може и до февруари да не дойде, знам ли ги... лятото за няколко парцала чаках 20 дни, сега не ми се мисли какво ще е. И ако нещо не уцеля, та трябва да го върна - не ми се мисли, ужас. Ще загледам дали имат якета в някой по-близък сайт Simple Smile Или все ще намеря някое на ММ, което да мога да сложа (пък ще го свалям за пред хора) Simple Smile

# 99
Момичета, искам да ви попитам, в 27 г.с съм и тези дни ме боли кръста, днес особено повече. Миналата седмица правих доста дълги разходки и при едната, която беше 10 хиляди крачки едвам се прибрах, много се изморих. После осъзнах, че не трябва да ходя толкова и вече направо ме е страх да обикалям навън. В Пловдив досега съм била на много лекари (освен следящите ме двама) и други за феталните, но никой не е коментирал шийката и на последния преглед миналата седмица моя лекар каза, че не се мери просто ей така, което ме шокира. Та с тези болки в кръста днес, има ли момичета от Пловдив, на които лекарите да си мерят дъшжина на шийката без да ги молиш и дори да ти откажат. Стана дълго, извинявам се ама съм се поядосала малко.

# 100
Доктор Христо Кунчев в клиника Торакс винаги си я мери на преглед. Той видя, че имам скъсяване на шийката, след като отидох с болки и моят АГ го нямаше. Препоръчвам го с две ръце, отговаря на всички въпроси, прави подробни прегледи.

# 101
Тони, може да поръчваш по два размера с идеята да върнеш единия след проба. Финансово не е много приятно, но спестява чакането. Simple Smile

# 102
Момичета, искам да ви попитам, в 27 г.с съм и тези дни ме боли кръста, днес особено повече. Миналата седмица правих доста дълги разходки и при едната, която беше 10 хиляди крачки едвам се прибрах, много се изморих. После осъзнах, че не трябва да ходя толкова и вече направо ме е страх да обикалям навън. В Пловдив досега съм била на много лекари (освен следящите ме двама) и други за феталните, но никой не е коментирал шийката и на последния преглед миналата седмица моя лекар каза, че не се мери просто ей така, което ме шокира. Та с тези болки в кръста днес, има ли момичета от Пловдив, на които лекарите да си мерят дъшжина на шийката без да ги молиш и дори да ти откажат. Стана дълго, извинявам се ама съм се поядосала малко.
Аз съм при Даниел Ставрев в Селена, досега 1 път ми я мери и не беше с вагинален ехограф.. той като цяло не обяснява много, гледа дали всичко е наред и ако има проблем, тогава казва.

# 103
И на мен за шийката ми беше обяснено, че ако на ехограф се види скъсена или има някакви оплаквания като болки и тн, чак тогава се мери с точност през влагалището, иначе нямало смисъл.. вече последния месец се измерва за скъсяване и изтъняване

# 104
За Пловдив - баща и син Амалиеви, преглеждат в частен кабинет. Измерват шийката ми всеки път. Те откриха проблем и д-р Илия Амалиев ми направи серклаж. Синът също е много компетентен, спокоен и обяснява подробно. Разполагат с много добра техника и са отлични специалисти. Изключително доволна съм!
За дрехите- навсякъде размерите са различни, не отговарят, не пристигат навреме, всичко ми стяга, не мога да се справя с мисълта какво да облеча сутрин. Може проблемът да е в мен Simple Smile Но нищо не ми става и нищо не ми е удобно...           (извинете за лирическото отклонение)

Общи условия

Активация на акаунт