Февруарчета 2024 - Тема 7

• 39 890
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Добре че поръчах всичко на намаления, доста пари спестих, то през целия месец ноември имаше по магазините някъде нещо намалено. По едно време почнах да си записвам откъде чакам куриер, че им изгубих бройката Grinning

Към списъка на Анастасия мога да добавя възглавничка за рефлукс, възглавница с черешови костилки, аз си поръчах от шейн ел пила за ноктите.
Нагревател не знам дали ще ми трябва, ако да ще си купя от olx.
А за обиколника четох, че не е препоръчителен, за да може да циркулира въздух около бебето. Също и гнездо не знам ще ми трябва ли, ще видим по- нататък.  

Аа ето какви шишета взех, дали ще са достатъчни?

А това е 1+ месец

# 646
Да допълня нещо, което е много дребно, но се ползва в началото доста - стерилни марли 5х5 и физиологичен разтвор. Почистване на очички, пъпче, носле,  все нещо излиза. И един съвет, вземете си банка 100 или 250 мл със спринцовка, няма смисъл от еднократни дози, поне в началото

# 647
И ние сме в кюпа. Нищо не сме взимали още, освен едно гнездо от бебе манията, че да не съм капо.

Моята философия е, че след НГ цените ще са доста по-изгодни отколкото на черен петък. Плюс, че точно преди Коледа и НГ ми е такава лудница на работа, че няма как да се клонирам, пазари да правя и т.н.
Ограничих контактите с приятелките, които ме натоварват на тема макактаканеси??? и ми е супер 🤣

Мацкииии, големи сте!
Аз още нямам списък, вие вече сте готови с всички покупки, уау🤩
Бихте ли споделили вашите списъци?
Аз имам чувството, че още съм в небрано лозе🤔🤭🫣
Не се притеснявай, не си единствена. Ние  също нямаме все още нищо закупено и дори не зная от какво ще имаме необходимост в началото освен основните. Оглеждам колички и може би това ще ни е първата покупка. Колебая се между Easy walker 3 premium и Inglesina Electa.

# 648
  • София
Точно щях да пиша, че май съм единствената, която нищо не е купила. Поръчах само комплект за изписване и някакви дребни аксесоари за каката ( че е с дълга коса и никога не са излишни) 😁 И като се замисля всичко си имаме. Дрешки ми дадоха (чисто нови, с етикети все още, че имам приятелка, която е пристрастена към пазаруване), които даже ще са ми в излишък - над 15 бодита с дълъг ръкав, същата работа с ританки, гащеризони, блузки, комплекти и т.н. Имам от каката чувалчета, завивки, възглавничка, кошара, количка, дадоха ми и кошче за кола (него изрично не исках да купувам понеже се използва макс година), седалка за кола имаме от каката и е доста добра....Като цяло съм заредена. Единственото, което ще ни трябва са шишета, ваничка, козметика и кана за преваряване на вода, но съм ги оставила на мъжа ми да ги купи докато сме с беб в болницата.
Като маркетинг човек хич не им се радвам на черните петъци, по Коледа наистина са по-ниски цените. А и не искам да се заривам с излишни неща, имайки предвид, че всичко има по магазините и може да се купи на момента.
Съсредоточила съм се върху чантата за болницата сега, а пък в последствие ще се докупува каквото е необходимо.

# 649
Аз от черния петък купувам само подарък за рождения ден на каката,че е на 30 ноември и всеки път иска някакви скъпотии от Хиполенд.А,този път и бебето намаза 2 шишета Simple Smile.Иначе всичко друго си имаме-кошара,столче за кола,стерилизатор,помпа за кърма и ваничка от каката,а количка и кошче за колата ни дадоха,дрешки ще ни даде брата на мъжа ми от неговото дете.

# 650
Аз току що си поръчах две нощници за болницата от LCW -30% имат на всичко + безплатна доставка, че вместо за 70 лева с доставка ми излезнаха 41,79лева

# 651
Аз току що си поръчах две нощници за болницата от LCW -30% имат на всичко + безплатна доставка, че вместо за 70 лева с доставка ми излезнаха 41,79лева

Аз се чудя каква да си взема за там, то нали ти дават ама после може да си с твоя и се чудя рокля ли да е, с панталон ли да е?
Може ли линк ти какви си взе

# 652
рокли рокля , шот като родиш и корема ти става като желе и нее комфортно , да не говоря за течашия цикл ( примерно моя беше в промишлени количества.
а ако си секцио ептен панталони пречат

# 653
А за изписването? Чорапогащник може ли да носим, защото февруари няма да е за рокля на боси крака. Панталон... аз в такъв от старите ми няма шанс да вляза 5 дни след раждането 😀

# 654
Вероятно ще можеш без особен проблем. Само да не е много стегнат на корема панталона.
Иначе може да бъдеш с каквото си поискаш, отиваш си вкъщи все пак, никой не може да ти каже копче Simple Smile

За болницата си е по- удобно с нощници.

# 655
е ще си обуеш тоя за бременни де , а и то е ща малко са ще го изтраеш 🤣а ношницата я носиш денонощно и е по добре да е рокля защото едно че корема е желе друго че при някои се свива за 3 дена а при трети за 3 месеца. Така че има шанс да не ти е удобно. яаз си имам ношници за кърмачки от абаут Ю и съм си супер доволна от тях и сега си ги нося тя са си без всякакви копчета а с издърпване и може да си се ползват и без кърмене Simple Smile

# 656
Аз не исках да взимам от типичните “болнични” нощници, искам да се чувствам добре в тях и да си ги нося и вкъщи после. В болницата, в която ще раждам дават нощници, но при първото раждане все чаках и търсех някой да ми даде нова (всеки ден), ама то не е мандра🤣. И за това трички гледам да имам на ден по 1. Болничните тук таме имат по някое петънце кръв, което ме ужасяваше и искам да го избегна това. Като цяло копченцата не ми пречат и мисля ако ми допаднат и след кърмещия период да си ги нося, поне тази с мечето

# 657
Ей момичета поръчах си два дебели клина , единия от Soon mama но това е някакъв потрес , първо той зич нее дебел второ седи като нещо ужасно.Връщам го. Взех си и тяхната пижама , панталона става но блузата е кофти , еомера ми стърчи и ми убива самия плат на корема.
Днес дойде истински подплатения дебел клин от сгушени , е това вече е топ , пасва ми идеално , никъде не се набира като насрани гащи и е много хубаво подплатен.
Искам да ви кажа че , от как бях болна преди месец  имам моменти в които 1 ден ме боли гърло 2 ден , и четвъртък ще ходя пак на унг.
Другото което е че е топ важно как си пускате пустата урина , защото аз предния пък пак я пуснах без да се подмия и директно преди пробата  и излезнаха всекви лайна 😀Та винаги подмиване ( и без сапун е по ок само с вода ) пишкане малко извън и после в контейнера.
И трето , чувствам се перманентно уморена , надявам се тоя феринжект да вземе да подейства вече защото ми е много тегаво с тая умора. Взех си вчера и билкова кръв да пия макар че файда предния път от тях не видях де.

# 658
И ние нищо не сме вземали и не мисля да вземам поне още месец. Не мисля, че няма да има намаления никога повече и честно казано истерията с пазаруването покрай черния петък ми дойде в повече. Имам познати, които се мъчеха да ме убедят как едва ли не ТРЯБВАЛО да купувам сега, защото колко пари съм щяла да спестя. Все пак съм в 7я месец и тая припирня не ме кефи...
Другото, което ми е любимо е как се мъчат да ми пробутат техните "останали" неща. Аз съм гнуслив човек и не го крия, нищо против нещата втора употреба, но аз ще пропусна 😄 в крайна сметка, ако е до парите, винаги мога да ги продам.

# 659
Бочи, с тва гърло е ужас просто. миналата седмица баткото пак домъкна някакъв вирус от градината явно, той беше с хрема и конюктивит, а мен разбира се ме изпра пак в синузита. Задни секрети, които се стичат в гърлото, взе да ме боли гърло, боляха ме синусите, взех да кашлям и пак да вадя жълти гадни храчки(извинявам се за описанието) и от тогава гърлото през деня не ме боли, няма проблем, вечер като си легна обаче е ужасно, и то не е точно гърло или сливици , а по скоро носоглътката, някъде високо горе, усещането като се пробудя нощем е все едно е мега изсъхнало там, боли отвратително и като пийна вода или попреглътна е ок, явно се навлажнява там ли не знам. и това до следващато пробуждане, което вечер на мен ми се случва често и при завъртане и за тоалетна....та така и на мен ми писна вече, лукчета, мед, чайове, гаргари със сол, сода какво ли не....помрънках си и аз. Ако някой се сеща за още някой лек ще се радвам да споедели.

Общи условия

Активация на акаунт