Политиката в България - Тема 5

• 556 332
  • 18 099
  •   1
Отговори
# 90
Е, ако спечели леля Ваня поне ще има тоалетни, нали...
Просто не разбирам какво се случва. Нямам надежда за тоя град.

# 91
Ами защото не всички са умни и образовани.

# 92
  • София
Историята на изборите в София - от Янчулев насам.
https://faktor.bg/bg/articles/sofiya-raste-i-ne-staree-no-glasuva-vse-po-malko

# 93
Не гласувах. Двама комунисти не са избор.
Тази нощ ми се струва, че ПП-ДБ постигнаха по-скоро лоши резултати отколкото добри.
Партитет в София и Варна (където очаквахме разгромни победи на ПП-ДБ с 60 процента), разгром на ПП-ДБ в Пловдив, втората синя столица. Също и в Бургас. огромната част победи Герб, в Хасково там са размазани ПП-ДБ. Да, има известни успехи и може би най-интересният е в Кюстендил. Твърде вероятно и в Благоевград. Но това са 3-4 големи градове, където са паритетни, а в общинският съвет никъде нямат ПП-ДБ 51 процента

В момента Герб имат 460 000 гласа, а ПП-ДБ - 160 хиляда гласа (без София). Преди две години те бяха 750 000.

Има само една добра новина - Възраждане не нараства. Признавам си, че сбърках, но съм много облекчен. Но сега ситуацията става адски нестабилна. Борисов който е вече изпран ще започне силен рекет.

Последна редакция: нд, 05 ное 2023, 22:52 от Лорд Сняг

# 94
В момента Бащицата се хвали по БТВ.

Явно си личат обида и наранено его. Ама и тези от правителството са едни аджамии, толкова ли не схващат, че без никакви отстъпки, ако му почешат егото може нещата да им вървят много по-гладко в сглобката? Да, Боко е прост и неук, ама не е полезно да му се демонстрира това с явно пренебрежение.

# 95
За мен единственото положително от развитието на вота в София ,е дай боже да се повиши избирателната активност следващия път.
Защото не гласувал или никого не подкрепям до никъде не се стига.

# 96
Разбирам донякъде хората, които не гласуваха днес. Все пак преди 4г балотажът беше между Портних и Костадинов. За кой да се хване човек?

# 97
  • София
Някой дали знае как да намеря изцепката на кака Ванче за бутането на сградите ,изобщо не я откривам в нета, а водя спор,че я изпляска. Някъде края на лятото беше

# 98
  • София
Виждам, че и тука някои хора са попили от спешната атака, че Григорова е едва ли не Путин. И че ако спечели Путин ще дойде да танцуца с нея на Невски. Стига фантазии хора.

Ваня Григорова съм я гледал по телевизията сигурно от 7-8 години като представител на синдикатите. Тя не е партиен член. Нейния вот няма нищо общо с БСП и даже напротив на партията. Обикновени хора, синдикалисти са гласували за нея и въобще не е изненада, че посления месец процентите и само се покачват.

“Неутрална България” заедно с “Русофили за възраждане на България” на Николай Малинов част от обикновените хора и синдикати ли са? Румен Петков, Първанов, БСП и останалите още 20 леви партии?

О да, тези титани, с около 0 цяло и колко си процента са решили битката. Кога София е гласува за БСП и червено. Може би преди 30 години. Хората си гласуваха за Ваня Григорова като личност. Освен ако елитна София не е станала изведнъж за 2 седмица социалистическа..

Те не са титани, но стоят зад издигането на нейната кандидатура.
Да, нека гласуват за личността, но кого/какво/кои всъщност се крие/крият зад личността ѝ?
София не е елитна, за съжаление, особено крайните квартали са типични градове от провинцията.

За мен единственото положително от развитието на вота в София ,е дай боже да се повиши избирателната активност следващия път.
Защото не гласувал или никого не подкрепям до никъде не се стига.

Ако има София дотогава, а не някакъв югозападен Троян.

# 99

Явно си личат обида и наранено его. Ама и тези от правителството са едни аджамии, толкова ли не схващат, че без никакви отстъпки, ако му почешат егото може нещата да им вървят много по-гладко в сглобката? Да, Боко е прост и неук, ама не е полезно да му се демонстрира това с явно пренебрежение.
Само с едно няма да се съглася - че е прост. Бойко е простак, но не  никак прост. Напротив огромен тарикат е. Успя да се покаже евроатлантик,  ще се засилят и  отстъпките на Герб. Изключено е да се вдигне ДДС на ресторантьорите, изклчено е да не влязат пари за магистрала Хемус. изключено е вече да не съгласуват с Борисов преди да взимат решения. Почти сигурен съм, че министъра на отбраната до 3-4 месеца ще изхвърчи от стола си.

# 100

Внимавай утре на излизане да не са ти сменили колата с новата Лада Laughing

# 101
  • София

Внимавай утре на излизане да не са ти сменили колата с новата Лада Laughing

Е, за ладата ни изгуби. Дори най-големите русофили бягат от руските машини.

# 102
Само с едно няма да се съглася - че е прост. Бойко е простак, но не  никак прост. Напротив огромен тарикат е. Успя да се покаже евроатлантик,  ще се засилят и  отстъпките на Герб. Изключено е да се вдигне ДДС на ресторантьорите, изклчено е да не влязат пари за магистрала Хемус. изключено е вече да не съгласуват с Борисов преди да взимат решения. Почти сигурен съм, че министъра на отбраната до 3-4 месеца ще изхвърчи от стола си.

Е, прост не значи глупак. Хитрец е той, както и бай Тошо, но са си прости хора и двамата.

# 103
  • Другата България

Аз и друг път съм го казвала.
Надменността и арогантността в някои случаи повече пречат на ПП, отколкото да им помагат.
И не, Боко изобщо не  е прост, но е лесен ако знаеш как. И кое “копче“ да натиснеш. А ППДБ натискат грешните.
Сега само гледай като Терзиев спечели с минимални % какво ще стане, няма да спре да повтаря, че заради него се е случило. И най-“лошото“ е, че ще  е прав.

Сирос, ама крайно време е да започнеш да ми вярваш......Heart

Ловеч има/ще има кмет, подкрепен от ИТН и БВ. За мен това е изненадата на вечерта.
Вотът на Ловеч е анти ГЕРБ, предходния кмет. ИТН, нямам думи!!!

# 104
Някой дали знае как да намеря изцепката на кака Ванче за бутането на сградите ,изобщо не я откривам в нета, а водя спор,че я изпляска. Някъде края на лятото беше
Напиши в гугъл "демонтаж на сградите" (заедно с кавичките)

Общи условия

Активация на акаунт