💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 113 671
  • 2 340
  •   1
Отговори
# 1 290
  • Другата България
Скрит текст:
Обаче Денислава какво лутане изживя като стана преди шефа.
Трябва да номинираме Момчил,той ни играе зад гърба!
Мишо-не,ако го номинираме,той ще се върне по-богат!
Ааа,няма да нагушваме Момчил! Simple Smile
Шефът отвори очички и секретарката тича-Кой да направим капитан? И води старателно записки,а Мишо не може да сметне 2+2
А това,че Момчи ще залага на кастинг битка най-вероятно,че гладиаторите остават четирима,най-вероятно-ето тези неща убягват дори и на биг бос.
Ако наистина той залага, няма как да не обърнат внимание и на това, споко.
Миналата седмица загатнаха, сега вероятно ще продължат сюжета. Няма да е за първи път.
Очаквам и това да е катализатора за нов хейт по Момчи - първо “играе с Дунев“, после ако евентуално това, което от нищото предположиха сините стане реалност и Мартин смени екипа....ехаааа, мотиви да искаш.
Просто няма как нещо, за което вече е загатнато някак, особено така, “случайно“, да не е доразвие напред в сценария. Като и съвета на първо сини, после червени. Ралица “намеква“ за грошове за Дунев /от друг играч, направо си пита защо друг не харчи за него, не само той/ - цоп, Дунев номиниран. Днес “намеква“ за грошове за Крум /пак от друг играч за него/ - цоп, Крум номиниран. Blush Че и се опита да им каже за вероятността Крум да не се върне - глас в нищото. Ами, не знам биг бос с кого си говори, ама определено продукцията си говори с нас. Blush

А това е жената на Мартин. Бившата. Гергана. Лично на мен много ми харесва, изглежда страхотно.
Е, не е било вчера, ама все пак.

# 1 291
  • софия
Според мен, Дунев и Мастагарков съвсем не са толкова лоши. Просто интриганта и манипулатор  Мартин ги нарочи и им създаде такъв образ, настройвайки както играчите, така и зрителя срещу тях.
Представям си Мартин какви ги върши в реалния живот. Доста неприятна личност.
Не само Мартин. И продукцията ги кове, особено Мастагарков. Още от началото пред всички на арената го нарекоха  'Капитан под чехъл". Imp
По-скоро ми е симпатично "Моделчето на Джой" . Харесха ми думите на Рълев от днес и споделям мнението му. Но нямам драма, когато и да отпадне Мастагарков ще го прежаля.

А Момчил е най - психарския образ за всички сезони Joy Ще ме умори тая продукция Joy
При Вили в началото беше  "някакво момченце, дето трябва да му покажем, къде му е мястото".
При Амазонките - "вождът на амазонките".
При Мудеви - арогантен тип, фалшива добродетелност и долен лицемер.
След малко затишие при Старейшините взе че получи рицарско звание.
При Мартин - "як като бик и почти толкова умен" ( лошо смята, язък му за образованието).
На другия ден - лъжецът му с лъжец, играе зад гърба на хората.
От продукцията -"интровертът на сезона"
Ееее, А запрете се  бре, хора
JoyJoyJoyJoy

Ама не ви се сърдя бе, продукцията. Заради вас го "познавам".
Обичам го  Сития Лъв HeartHeart

Обаче не видях Мартин много да напада Момчил днес. А Момчил определено доста сдухан ми се видя. Cry Нито дума в негов стил, малко самоирония, полуусмивка, нищо братче.....
Еййй до последно ще го ръчкат тия гадове гадни начи... Imp

Утре ще викам за Крум Малкия Бушмен Hug

# 1 292
  • София

На тази снимка има прилика с Елвис..прическа, бакенбарди, а и без брада...явно оттогава му е прякорът.

# 1 293
Мери, ти днес много избухна със снимки! 😂
Симпатична е жена му Simple Smile

# 1 294
За съжаление най-голямото ми разочарование е Мишо в целия сезон. Самият му поглед винаги като го дават такъв негативен и изстрадал сякаш на сила е там Grinning и ми е много наивно глуповат.....и на арената много повече очаквах от него, освен че плува красиво нищо друго съм видял от него, ама нищо..... Може би просто очакванията ми са били завишени за да съм толкова разочарован сега Grinning

# 1 295
А това е жената на Мартин. Бившата. Гергана. Лично на мен много ми харесва, изглежда страхотно.
Е, не е било вчера, ама все пак.

Бившата му съпруга е инструктор по йога. Наистина е голяма красавица и е безобразие някой да има такава фигура. 😄

https://instagram.com/gergana_yo?igshid=NzZlODBkYWE4Ng==

# 1 296
Скрит текст:
"Една от най - отвратителните привички на дребните души е, че подозират своите низости и у другите"
 Оноре Дьо Балзак

Класик.

Попаднах на още една снимка в ИГ, която е перфектна за корица, според мен.
Още едни класици.
[/quote]
Как никой не успя да щракне Момчи, когато намигна и се усмихна непосредсвено преди битката, много готино беше:relaxed:
[/quote]
Щракнат е, но то си е за gif (усмивка с намигане 36:27 в нова плей епизод от 08.11.23)

# 1 297
Ще го видя къде е това Момчево намигане, но първо едно намигане от мен Wink

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Малко по-късно, ето го от рубриката "пожелахте да видите"  Simple Smile

Последна редакция: пт, 10 ное 2023, 05:59 от Soney

# 1 298
Soney много благодаря, страхотен старт на деня Wink

# 1 299
Вили:
Рълев е много комплексно същество!

Крум:
Клетвата на Игри на волята е - Пожелавам ти да видиш Ралица по вечерно време!

Дунев:
Някои  от тях взеха да ми говорЪт!

А аз пък се удрях по челото когато сините взеха да коментират - ние си играем честна игра, а тия все тарикати!
Пак казвам - винаги ще подкрепям "нелегално" ядене!  И винаги ще съм против терор над участниците чрез глад!
Но при положение, че ги изловиха за ядене на краставици,  беше смешно на следващия епизод да се правят на светци.
От друга страна - вярно е, че продукцията пак се издъни като не коментира предварително  - какво аджеба правим ако някой свали два ключа. В типичния им стъкмистичен стил, измисляха в движение (и даже не си направиха труда да ни обяснят какво са измислили).

# 1 300
  • Варна
Цитат на: Ducky_147 link=topic=1603300.msg47184469#msg47184469 date=16995646

Бяха 4:3.Радо,Иван,Теодора и Виолета срещу Крум,Калата и Цвети.Как ги сметна,че са равни? Grinning
[/quote
хм, може и да си права. Що все си мисля, че бяха с равни тогава..

# 1 301
Бившата му съпруга е инструктор по йога. Наистина е голяма красавица и е безобразие някой да има такава фигура. 😄

Следя дамата от години и й се кефя. Нямах представа, че има нещо общо с Елвиса. Има добър изказ, маниер и не мога да си е представя в тези среди. Показва само едно дете, сигурно ли е че и 2те са от него?

# 1 302
  • София
Лош епизод, радвам се, че не гледах на живо. Все пак идвам да отбележа, че Рълев и Крум направиха показно на социална игра, всъщност, не знам дали изобщо има други участници този сезон, с успешна социална игра. Освен стратегии и битки, това също е фактор. Те цял сезон играят един срещу друг, и въпреки това нямат проблем да играят заедно при евентуално обединение, за подобни отношения Мартин и Виолета, които се изпокараха с всеки на пътя им, могат да си мечтаят. Не случайно цялото племе беше искрено разтревожено и застана зад Рълев след контузията му.

# 1 303
  • София
Уф, дано Крум да бие :/
Макар да не съм оптимист, защото дядото е яко бутан от продукцията.

Много ми харесаха иначе глдаиторите и колк уважително се изказва преди, по и след съвета.
Огромна разлика със скандалното и супер токсично синьо племе!

Браво на Рълев, че отиде да окуражи Крум. И наистина, факт е, че те двамата дърпаха това племе напред през сезона. И със сигурност биха играли заедно в обединеното финално племе.

Мастагарков не си похарчи гласовете и грошовете, защото явно са се разбрали извън камерите и че Крум иска да рискува и ако може да се окаже с цели 250 гроша (150 + 100).

Дано контузията на Рълев не е сериозна, че тези разтегнати коремни мускули са отвратителни и ти спират каквато и да било физическа активност. Отделно и болен. Абе ужас. Добре, че е в добра коалиция...

Битката беше с предизвестен край, когато в единия отбор имаш двама профи плувци + Вики и Дунев.
Вики между другото беше истинска красота по терена. Много е добра!

# 1 304

Следя дамата от години и й се кефя. Нямах представа, че има нещо общо с Елвиса. Има добър изказ, маниер и не мога да си е представя в тези среди. Показва само едно дете, сигурно ли е че и 2те са от него?

Да, двамата имат две дъщери. Показаха ги във визитката му.

Общи условия

Активация на акаунт