💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 113 607
  • 2 340
  •   1
Отговори
# 1 320
  • тук и там
За една и съща жена ли става въпрос? Щото на едната снимка жената е с тъмна коса, тъмни очи и общо взето хич не прилича на другата жена-руса и синеока.Русата е хубавица.

# 1 321
Мисля, че до голям конфликт на Мартин с Момчил няма да се стигне. Сещам се за няколко снимки от ИГ на Мартин, пускани тук, на които той изразява доброто си отношение към Момчил и че е неговият фаворит за победител. Надали би казал това ако в игрите са се конфронтирали агресивно.

Напълно ЗА Крум съм в двубоя му с Дунев. Надявам се да не му спретнат някой кофти номер и дядото (по Дяволо Stuck Out Tongue Winking Eye) пак да ни досажда.

# 1 322
  • София
Ще го видя къде е това Момчево намигане, но първо едно намигане от мен Wink

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Малко по-късно, ето го от рубриката "пожелахте да видите"  Simple Smile

Soney, гифчетата са топ, черпя те едно малко, че е сутрин, иначе заслужаваш бутилка Heart

Ще ме съсипе тоя Мастагар, голям сваляч излезе, представям си го колко точно е "хлъзгав" в ситуации Flushed

# 1 323
Попаднах на това в профила на Зори.
Направила се е на.....

Тя ли ще е съботния участник?

И всички знаем,че тази снимка няма нищо общо с действителността 😂

# 1 324
За една и съща жена ли става въпрос? Щото на едната снимка жената е с тъмна коса, тъмни очи и общо взето хич не прилича на другата жена-руса и синеока.Русата е хубавица.
Определено е една и съща жена. Русата от по-новите снимки е с 10 години по-възрастна и с повече .... тунинг. Очите са си сини и в двата случая. Все си е хубавица.

# 1 325
Soney, гифчетата са топ, черпя те едно малко, че е сутрин, иначе заслужаваш бутилка Heart

Черпенето се приема. Когато при вас е сутрин, при мен е вечер, и обратно Simple Smile

# 1 326
Също съм на мнение че Крум си заминава . Ролята му се иззчерпа. Игра много мъжки , и постигна резултати неподозирани за физическите му данни - много се надскочи (за разлика от Мастагарков и Мишо които изглеждат много спортни, а показват по-малко от очакваното). Разбира се за това усърдие е възнаграден, името му е изчистено и от убиеца на агънца-баганца , ще си тръгне като харесван играч, който ще липсва със специфичния си образ.
За това пък Дунев ще вкара още грошове - непряко подсилване на Момчил . Надявам се да му дадат и предмет - тайна бухалка, която да може да извади на съвет и да фрасне по главата несъобразителния си коалиционен партньор
Ралица знае ли ,че напоследък -Купуването и продаването на гласове е престъпление

Въй,недей,сакън 🤣

Дунев да си ходи,и неговата роля се изчерпа, ако е за сеирите,то Мартин ще си намери бързо друга жертва - я Момчил,я Оряшкова, човекът сам си го каза,че от нищо прави скандал.

# 1 327
@Electric Papaya,
Дунев се изложи достатъчно. Колкото повече седи, толкова повече си разваля имиджа.

# 1 328
И СлаБе с кафето не може да спаси положението. Заспехте, дружина. До такава степен спадна интригата, че обсъждаме еректилните дисфункции на Маргаринов и бившата женица на Мартин. За пръв път да кажа, че с брада Мартин е по-приемлив. Много груба структура на долните челюсти, много грозно. И този ход със стопанството и реката не ми харесва. Не е хуманно да пуснеш гладни живи хора сред плодове и да ги преследваш, че са дигнали някой плод от земята. Достатъчно ги намъчиха с измислени ограничения. Рълев, ако може ще минава всички постове- само да отиде напред. Дано е добре. Маргаринов не мога да понасям, както и Мартин и Дунев. Мишо си е бебе, а Момчил наистина е като отшелник. Най-мъже ще изкараме Крум и Рълев, както и Момчил разбира се. От момичетата харесвам Вили и Дени. Вили си тегли към това, за което е влязла- да направи Дени шампион. Браво! Оряшкова се превърна в борче, Теодора е незабележима. Виктория с късното влизане остава в съзнанието ни като нещо, което не му е там мястото. И толкова.

Последна редакция: пт, 10 ное 2023, 09:55 от victoria vassileva

# 1 329
Тези реплики на Момчил " Няма да пипнат пъзел", " Няма да видят резиденция" и подобни са причина да не мога да го харесам напълно.

Хем го играе благороден,хем ръси такива неща и "рита" падналите.

Еми,не е ок.

Чудесно, тъкмо да не става навалица Wink
Действително не звучи добре от екран, но за мен посланието в “няма да пипнат пъзела “ е същото като в “ как бием - с разлика”.  И не мисля, че се влага злоба, по-скоро е “повярвали сме си”. Е да, леко арогантно е , но няма лошо ако е с покритие. Нали на война, в любовта … и на арената всичко е позволено. Само да е по правилата де 😂

Никъде не съм споменала злоба, казах че не са хубави такива изказвания, освен това не му е за първи път и прави впечатление самите фрази как са формулирани.

# 1 330
  • Sofia
Ох...
Не съм се влюбвала в образ от екрана от ранното си тийнейджърство Blush
Хем съм с десетина годинки повече от Момчил. Хем, ако нямах работа и срам, щях цял ден да си въздишам на картинки и гифчета.
Признала съм си... съвсем искрено и с немалка доза неудобство. Sunglasses

# 1 331
Е, как тъй ролята на Крум се била изчерпала? Не съм съгласна. То па на Дунев, Мартин и Денислава ли ролите да гледаме? Втръснаха и на джанките чак, та се изпокриха.

# 1 332
Скрит текст:
Обаче Денислава какво лутане изживя като стана преди шефа.
Трябва да номинираме Момчил,той ни играе зад гърба!
Мишо-не,ако го номинираме,той ще се върне по-богат!
Ааа,няма да нагушваме Момчил! Simple Smile
Шефът отвори очички и секретарката тича-Кой да направим капитан? И води старателно записки,а Мишо не може да сметне 2+2
А това,че Момчи ще залага на кастинг битка най-вероятно,че гладиаторите остават четирима,най-вероятно-ето тези неща убягват дори и на биг бос.
Ако наистина той залага, няма как да не обърнат внимание и на това, споко.
Миналата седмица загатнаха, сега вероятно ще продължат сюжета. Няма да е за първи път.
Очаквам и това да е катализатора за нов хейт по Момчи - първо “играе с Дунев“, после ако евентуално това, което от нищото предположиха сините стане реалност и Мартин смени екипа....ехаааа, мотиви да искаш.
Просто няма как нещо, за което вече е загатнато някак, особено така, “случайно“, да не е доразвие напред в сценария. Като и съвета на първо сини, после червени. Ралица “намеква“ за грошове за Дунев /от друг играч, направо си пита защо друг не харчи за него, не само той/ - цоп, Дунев номиниран. Днес “намеква“ за грошове за Крум /пак от друг играч за него/ - цоп, Крум номиниран. Blush Че и се опита да им каже за вероятността Крум да не се върне - глас в нищото. Ами, не знам биг бос с кого си говори, ама определено продукцията си говори с нас. Blush

А това е жената на Мартин. Бившата. Гергана. Лично на мен много ми харесва, изглежда страхотно.
Е, не е било вчера, ама все пак.

Наистина много нежна и красива е бившата му.
На тези снимки и Марто изглежда хубав и благ 😂

# 1 333
  • София
Хайдеее, ще викам за Крум довечера, ще ръкомахам, ще подскачам, ще ритам и бутам, ако дадат нечувано предимство на дядото (ще ми замине лаптопчето на земята с разпилени копчета на клавиатурата както с пъзела на Крум). Много искам да за играят с Рълев след обединението, заслужава и то много. Дунев ще си навреди на образа, ако остане още в играта, както вече някой каза. Бушменчето искам да го гледам още в играта! Сони, прекрасно начало на деня с Момчи Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 334
Ама кое точно не му е хубавото на изказване-няма да стигнат до пъзела? А да дишат може ли, че не е хубаво докато дишат, може да секнат порива на противника Simple Smile))))
Ох, Мартин е покъртителен с брада, изглеждал е по-адекватно без, точно челюстта показва малко по-мъжко лице, а така скрита зад брадата има едно топче за лице.....С друга прическа (и без елвисови бакембарди) и без брада ще е по-добре според мен.

Общи условия

Активация на акаунт