💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 113 505
  • 2 340
  •   1
Отговори
# 1 695
Крум заслужаваше да стигне финалната петица.
Но "Който меч вади, от меч умира". Твърде много разчиташе на сформирането на коалиция, стратегии и сметки. Толкова гъвкав в играта, а толкова негъвкав в стратегическите решения и принципите си. Дунев може да научи много от него в частта принципи, честност и тривиално използваното "мъжка дума".
Яд ме е, че Рълев 3 пъти се опита да намери общ път с Крум и чак на последния успя, но късно вече.
Браво на Дунев за представянето, предвид условията наистина беше блестящ.

# 1 696
Някой, който е гледал чуждестранните версии, да каже там има ли предимства в елиминационните битки?

# 1 697
  • София
Ех, тръгна си последния истински гладиатор.
Круме, голям си!
Предпоследния..Рълев остава.
Ако Момчил отиде при Гладиаторите, на Дунев ще му увисне конспирацията да се съюзят с грошове с/у Белия зъб..

# 1 698
Освен Рълев и Момчил, останалите не се справят добре на терена, ама изобщо....от жените Дени и Вики , но дори и те не изпъкват кой знае колко. Може би Вики малко повече, но пък тя не се прави на шут по сцените и е пренебрегната. Мишо е силен и плува добре, но до там.

До края на предаването ние наистина ще гледаме биг брадър с малко елементи от ИВ...кофти.

# 1 699
  • софия
Тъй, започвам по ред на номерата.
 Ами, ревах с Крум. Момчето играеше със сърце. Много искаше да е сред финалистите. Успех, Крум! Повече плетки при баба и ще видиш, как нещата ще започнат да се нареждат.
 Какъвто и да е Дунев, поклон пред това, което направи. Аз само топката да бях тупкала по цялото трасе и обратно щях да се гътна. А този човек се събра и успя. Въпреки продукцията, мисля, че победата не му е срамна.
 Мартин започна да се пропуква и му личи. Разочарова ме. Има акъл, но злоботията ще му изяде главата. Ако му щракаше мозъка, но и показваше уважение към опонентите си, щеше да ми е любимец. Сега вече отиде на нивото на Мазньогарков. Демек, жал ми е за тях. А не е хубаво един мъж да предизвиква жалост.
 Вили е разкош. Има силата, както да удря с думи, така и да въздига. Радвам се, че е такава опора за Рълев. Радвам се, че и Вили оправда това, че и симпатизирам от самото начало.
 Ииии много, мноооого искам Момчи да загуби утрешните залози и да изпидурка леля Марта при кака Вили. Крайно време е някой да му насвие сармите. А и искам да видя синята, голяма коалиция как ще се щурат, когато загубят удобните си местенца с едно щракване на пръсти.[i

# 1 700
Трудните елементи си бяха от силните страни на Дунев - гимнастик, цял живот висял на ръце и тренирал издръжливост и експлозивна сила в горната половина на тялото, нормално да минава лесно торнадото и тръбата, да влачи шейната и да не му се разраняват ръцете. Крум настигна предимството, но това с разранявавето на ръцете му обърка нещата. Трябваше да слага ръкавици, не знам защо не го направи още в началото.
Относто пъзела имам съмнения в "проблясъка".

# 1 701
  • София
Тази усмивчица на Момчи като чу залога:

Дали ще видим хода на сезона утре?

# 1 702
Според мен Момчи ще изгуби залога и понеже е УМНО момче, ще отреже главата на змията ииии - "Ще дойде най - щастливия ден, когато ти ще си далече от мен. А ааа, ля ля ааа......" И хоп - пепелянката Марто при кобрата Вили.

# 1 703
  • Някъде в Матрицата
Няма да мога да изгледам докрай подкаста.
Да слушам всъщност.

Коментират видеото на Калоян, че намерил добри думи за всеки във видеото си, но Фифо отбеляза, че е пропуснал Теодора. Което си беше така....

Там Чакалчето вметна, че и той в прощалното си видео е казал само хубави работи за останалите, но не са го излъчили изобщо. Както и, че е възможно обръщението към Теодора да го е имало, но да не е излъчено.

Браво на Крум за представянето днес. Жалко, че му беше лебедовата песен.
Наистина малко се надигра сам докато си изпълняваше стратегиите.

В тази игра, ако познаеш фразата от раз, трябва ли да редиш мънистата?

В края на сезона, след като не мога да си дефинирам и обособя любимци, ще стискам палци на Рълев (като последният оцелял Гладиатор), Момчил, а от момичетата на Вики. Пък ще видя кой до къде ще стигне.

# 1 704
Видяхте ли Дунев като отиваше на битката беше избръснат, като даваха двамата беше с брада, като отиде да взема грошовете беше избръснат

# 1 705
  • софия

Даноооо,  данооооо, данооооооо! Ойх,  доволно потривам лапки и раздвоявам езиче.

# 1 706
Видяхте ли Дунев като отиваше на битката беше избръснат, като даваха двамата беше с брада, като отиде да взема грошовете беше избръснат

Мисля, че това беше полепнал по лицето му пясък.

# 1 707

Според мен Момчи ще направи целенасочено грешен залог…

# 1 708
Жалко за Крум. Вбеси ме, когато направи грешката и взе Мудева и го оплюх, но той заслужаваше да спечели днес. Беше от тези участници, които "горят" за играта и беше наистина като тасманийско дяволче на арената. Жалко. А Дунев дори не искам да го коментирам. 🤮🤮🤮🤮

# 1 709
  • София
А според мен ще загуби и самият той ще реши да отиде при Гладиаторите. Което аз лично приветствам като ход. Той така или иначе си е сам и при Старейшините, няма никого зад гърба си. На Дунев и Оряшкова не може да разчита, а при Гладиаторите е Мастагарков, който като реши, че е с някого, е като кученце. Само трябва някой да му дава ясни и точни команди, че иначе оплесква нещата.

Общи условия

Активация на акаунт