💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 113 617
  • 2 340
  •   1
Отговори
# 1 935
Ох Зорничке, Зорничкеее. Както каза бачо ти Николай от пичУете - то само с мускули не става.  Голяма пеперуда, такава я помня аз, хахахха.

# 1 936
  • Някъде там...
На Момчи реакциите са много забавни. Joy
Направо му прилоша.
Димо: И да видим сега колко й сече пипето на Изабела!
Момчи: Какво разправяш!

# 1 937
  • София
Това ще е може би най-голямата профукана преднина в историята.
Зорница имаше над 30 минути преднина! 😮

И защо Зорница заби върху броя на черните мънисти и защо не помисли за първата част от сентенцията???

# 1 938
  • София
Гледам, че няма никакви изненади, Зорница си е все така тъпа. Водеше с две обиколки Изабела и ще изгуби на възможно най-лесния пъзел. Не разбирам как се сети половината фраза, а не може да си нагласи мънистата. Май изобщо не е разбрала за какво служат и какъв им е смисълът.
Мишо: "Като рог в тъмница е." Joy

Именно, тя търсеше пет поредни мъниста за петбуквенуте думи. Изобщо не е наясно какво трябва да направи.

# 1 939
Мале в фейса пак много грозно пак обиждат Зори. Тея хора няма да се научат значи. Да леко глуповата и кво физически е една от най-добрите жени, но нищо не казват за това. Ето защо главно съм в този формат и пиша в него.

# 1 940
Напротив, Зорница заслужава Олс Старс или ако не, то Втори шанс, защото е по-добра от над 90% от жените.
Пъзелите мен не ме вълнуват.
Напротив , Зори и пъзела може да реши, но продукцията си е намерила как да си прокара идеята за местенето.
Единственото, в което мога да я упрекна, че не е добра актриса.Личи й , че едва се сдържа.Въобще не е забила.

# 1 941
E, не мога да повярвам, че половин час не  може да нареди мънистата, то се стъмни! 😆
Хайде шаранчета хванете се на въдицата.! 😂

# 1 942
  • Варна
Култово беше и на Момчил- Дано и стигнат петте часа преднина, за да разбере пъзела.

# 1 943
  • Буркина Фасо
Зорито, колкото е физически силна, толкова и не може да мисли.

Зорито, колкото е физически силна, толкова е тъпа.
да си го кажем в прав текст. Smiley

# 1 944
  • Пловдив
Леко глуповата е меко казано.
Ама както и да е.

# 1 945
Това ще е може би най-голямата профукана преднина в историята.
Зорница имаше над 30 минути преднина! 😮

И защо Зорница заби върху броя на черните мънисти и защо не помисли за първата част от сентенцията???

По всяка вероятност тя не е чувала тази сентенция ( със сигурност не знае и значението на думата ' сентенция ")

# 1 946
  • Буркина Фасо
Мале в фейса пак много грозно пак обиждат Зори. Тея хора няма да се научат значи. Да леко глуповата и кво физически е една от най-добрите жени, но нищо не казват за това. Ето защо главно съм в този формат и пиша в него.
малко трябва да подобриш изказа си Smiley

# 1 947
  • София
Легендата разправя: Зори още е в Царево и реди пъзела ...

# 1 948
  • София
Ох, тая Зори... Припомних си я в цялата ѝ прелест Grinning - много добра физически, ама на горния етаж...
Кой ли ще прати Момчил?

# 1 949
  • Някъде там...
Не мога да повярвам, че не му схвана логиката на този пъзел за толкова време! Не е реално просто. Може ли наистина да е нагласено?!

Общи условия

Активация на акаунт