💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 113 763
  • 2 340
  •   1
Отговори
# 2 025
  • Някъде там...
Мартин за ситуацията:
Скрит текст:

# 2 026
Тая Деница каква е актриса. Мартин според мен има договор да стои до определен етап в играта  и да не е повече от седмица на лоши условия.
Аз си се чудя защо го гледам това предаване.
Момчил не ми е много топ -сеир искал , шибания пъзел как не наредила Зори , за спортменство говори , но не окуражи нито веднъж Изабела. Но добър е в игрите , а и по-читав няма в този сезон.
Как пък не запомнихте  имената на участниците за два месеца. Ама пък можете да сипете жлъч.
Как пък не се досетихте, че пиша от телефон и може да е посъкратено името на Денислава . Не  гледам от два месеца  за Веше инфо Simple Smile ( не, че ви го дължа)
И аз се чудя как с тая Ваша благост решихте в преднамерен пост да ми правите забележки за неправилно изписано име . Прекрасна сте , но тоя зададен  тон на общуване го прилагайте у вас с домашните. И във Вашият пост има много повече омраза , отколкото в моя коментар .

# 2 027
  • София
Момчи пак е супер забавен с физиономиите.
Колко естествено го изигра, не може да не е знаел, че Зори може да има проблем със сентенцията. Заложи стратегически на евентуална загуба на Зори, за да махне най-сетне Мартин. Много елегантен мат. Лошото е, че продукцията може да използва аргументите му срещу Мартин и така да го постави в положение на следващата му мишена, тоест война.  Та както обичам да казвам- Кураж, кураж, СитЛъв:blue_heart:
То е ясно, че Зори е зле с пъзелите, но при над 30 минути преднина не е очаквал. Изразът беше елементарен. Зорница е силна физически и е логично да заложи на нея. Него го устройва махането на Мартин, но залогът му не беше с тази цел. Мартин също призна, че е заложил правилно.

# 2 028
  • Stockholm
Дени, Оряшова и Мишо с какви кахърни физиономии бяха...
И сега какво – Дунев ще стане старейшината на племето?!
[/quot
Неее, пак се измъква, вече му е по-лесно. Според мен или Момчи или Оряшкова са капитан.. Теди е вече избрана от добрата си приятелка за Гладиаторите. Това с ясното съзнание, че капитанската битка евентуално ще е елиминационна.

# 2 029
Скрит текст:
Аз очаквам Марто да се сдуши  с Виолета. И двамата са на принципа - Интереса клати феса. Вила е с ум като бръснач и веднага ще схване, че Мартин ще й е полезен. Той е напълно наясно с отбора на сините и ще предвижда техните ходове. А стрина това чака, за да си реди пъзела. Мартин пък много добре знае, че тя му е " гърба" там. Пък и колкото и да е " мъж" Хамериканката, майка е..., ще я удари Марто по слабото място, няма начин!

С Вили не знам, но с Рълев със сигурност. Рълев е умен, веднага ще схване, колко полезен може да му бъде Мартин в обединеното племе. А и е много лесен противник, ако добутат до финал.
Рълев ще предаде ли Теодора, Мастагарков нали също му намекваше и Рълев му каза, че нямало как да играе срущу нея, щото са в коалиция и е дал дума..

# 2 030
Дени, Оряшова и Мишо с какви кахърни физиономии бяха...
И сега какво – Дунев ще стане старейшината на племето?!
Неее, пак се измъква, вече му е по-лесно. Според мен или Момчи или Оряшкова са капитан.. Теди е вече избрана от добрата си приятелка за Гладиаторите. Това с ясното съзнание, че капитанската битка евентуално ще е елиминационна.

Ооо, старият лисугер със сигурност ще прати друг.

# 2 031
  • софия
Не мисля, че ще предаде Теди. Още преди да дойде Мартин с Вили обсъждаха как ще действат. Единствената физически здрава от тяхната коалиция е Теди. Съвсем логично е, ако се навие тя да е капитан. Няма как да дадат капитанството на останалите. Рълев не може да играе, Вили ще я бият и операторите на терен, откакто се потроши.
 И сега се молим капитанската да не е елиминационна.

# 2 032
  • Sofia
Теодора Виолета ще я предаде първа. Даже вече я предаде, предлагайки я за капитан. Рълев просто ще я последва.

# 2 033
  • София
Мартин за ситуацията:
Скрит текст:
На Зори и изгоря резервацията за Джанъм (доживот) JoyJoyJoy

# 2 034
Дунев отива да стиска ръка на Момчи за решението му .Момчи -"Не сега " Joy
Дунев обаче отново му благодари за предимството му от снощи Satisfied
И накрая Дунев вика на Марто "И да се наядеш там"

# 2 035
  • При семейството си
Дунев отива да стиска ръка на Момчи за решението му .Момчи -"Не сега " Joy
Дунев обаче отново му благодари за предимството му от снощи Satisfied
И накрая Дунев вика на Марто "И да се наядеш там"
Точно “жалкар” е Дунев.

# 2 036
Скрит текст:
Не мисля, че ще предаде Теди. Още преди да дойде Мартин с Вили обсъждаха как ще действат. Единствената физически здрава от тяхната коалиция е Теди. Съвсем логично е, ако се навие тя да е капитан. Няма как да дадат капитанството на останалите. Рълев не може да играе,
Вили ще я бият и операторите на терен, откакто се потроши.
Скрит текст:
И сега се молим капитанската да не е елиминационна.

# 2 037
  • Някъде там...
Харесва ми самоиронията на Зори:
Скрит текст:

# 2 038
Харесах отношението между Момчил и Мартин тази вечер. И двамата се държаха достойно. И някак си си мисля, че Марто не се ядоса на Момчи и има уважение между тях. Разговорите между двамата винаги са ми били интересни. Дори да са били само по две думи от тях.
Зори си е все така добродушна.
 Не мисля, че има нещо нагласено от продукцията в тази битка.  Знам, че съм наивна.......

# 2 039
Мери-Ан, доста често казваш, че Момчил бил представян в лоша светлина и така се манипулирало зрителското мнение. Нито с едното съм съгласна, нито с другото. Не виждам очерняне, мисля, че обективно е представянето му. А относно манипулирането... ами то се вижда по анкети, СМ и т.н. Момчил е най-харесваният този сезон.

Телесила, много си ми симпатична и по принцип почти винаги съм съгласна с теб Hug  но наистина ли смяташ, че репликите на Момчил са породени от злоба и от нищо друго? Нищо от профилът му не говори да е злобен като човек.

Не знам дали някой въобще се съмнява, че Рълев би си тръгнал. Та той е един от двамата основни фаворити. Кой ще го пусне, интригата съвсем ще спихне.

Някой издаде вътрешна информация, че Момчил щели да го очернят от продукцията И от тогава като се почна едно убеждаване как го очернят, че и до днес.

Общи условия

Активация на акаунт