Лидл 179 - ноемврийско-декемврийска

• 169 280
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 90
  • Буркина Фасо
виж отзад на плика има ли написано на бг език какво е.  но не с допълнително залепен етикет.

# 91
Масажор - имам от другия вид, с "дръжките" за ръце. Доволна съм.

# 92
Не знам дали е коментирано, но са пуснали отново подправката за риба и още няколко вида редом с нея.

Оо много се радвам. Опитвала съм това за пиле и е много хубава подправката.

# 93
Здравейте! Simple Smile Някой дали е мяркал тези тефтери в някой Лидл? Вече трети магазин във Варна проверявам и няма нито една бройка?

# 94
Здравейте! Simple Smile Някой дали е мяркал тези тефтери в някой Лидл? Вече трети магазин във Варна проверявам и няма нито една бройка?
И аз ги търсих днес в 2 магазина в Пловдив, нямаше. От другите с надпис 2024 имаше много.

Ходих и за гирлянда с лед осветление за входна врата, но всички кутии едни отваряни, олепени с тиксо... Отказах се. Като има голям интерес, да отворят една кутия да се вижда мостра и това е.

За пръв път от много време спечелих от скреч картата - кроасан с масло вместо за 89 за 69ст. Смешно ми стана.

# 95
За пръв път от много време спечелих от скреч картата - кроасан с масло вместо за 89 за 69ст. Смешно ми стана.
Кое е смешното? Продукт на оферта като всяка друга, кроасаните им са хубави.

# 96

Вчера купих Аспархуово имаше още доста.

# 97
И аз ходих за календарите, но явно са изчерпани.Яд ме е, защото онзи ден взех един, и сега ходих за котешкия, но е изчерпан.Дано пак заредят.

# 98
Взех си страхотно десертче. Спондж кейк възглавнички с вкусен солен карамелите крем и декорация от млечен шоколад. Вървят по 4 в кутийка и са индивидуално опаковани. Изядох 2 и спрях, дано утре им устоя!

Може ли снимка на тези десертчета? Simple Smile

# 99
Здравейте ,понеже коментирахте инфрачервената лампа.Някой знае ли откъде може да се закупят защитни очила? Моята е закупена преди  години и тогава нямаше в кутията.

# 100
  • Велико Търново
Взех си страхотно десертче. Спондж кейк възглавнички с вкусен солен карамелите крем и декорация от млечен шоколад. Вървят по 4 в кутийка и са индивидуално опаковани. Изядох 2 и спрях, дано утре им устоя!

Може ли снимка на тези десертчета? Simple Smile

# 101
  • София
Не съм впечатлена от предстоящата брошура. Ако и в  брошурата на Кауфланд няма нищо интересно, ще поспя повече, че ми омръзна ранно ставане.

# 102
Вчера в Пловдив имаше котешки календари, за оцветяване и още някакъв. Изобщо не им обърнах особено внимание. На бул. България, ако някой търси.

# 103
Здравейте ,понеже коментирахте инфрачервената лампа.Някой знае ли откъде може да се закупят защитни очила? Моята е закупена преди  години и тогава нямаше в кутията.
Защитни очила има в OLX. Преди 2-3  месеца купих. Мисля 18 лв. бяха.

# 104
Корите за баница "Родна стряха", които днес трябваше да са 1,19 лв, бяха на редовна цена 2,39лв.
Бяха сложили кори на две места на голямо разстояние. На второто място нямаше етикет.
Проверих цената на устройството - 2,39лв. Продават изгнили картофи по 69 ст,
които в Германия и прасетата няма да ги ядат. Дрехите, които продават в испанския Лидл,
нямат нищо общо с българския Лидл. Всичко това показва отношението към клиентите.

Общи условия

Активация на акаунт