Лидл 179 - ноемврийско-декемврийска

• 169 399
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 120
В Младост 2 снощи беше пълно с коледни неща, а аз търся домакински ръкавици размер S и не намерих! Бива ли такова зареждане и подредба, трябва да се вдигнеш високо и да ровиш с надежда да попаднеш на твоя размер.

Взех бретцели за проба, гадни са ми, нищо общо с хубав бретцел. Прясното мляко в Лидл си остава най-скъпо от всички магазини, с които сравнявам. Чудех се Родна стряха ли е по-хубаво масло или немско Пилос? Българското е по-скъпо и взех от него. Дрехите от последната кампания бяха разхвърляни, якетата са от хлъзгавия шушляк, хич не си заслужават парите според мен. И водоустойчиви гащеризони за деца няма вече.

Днес ще мина за патица, дано е по-добре.

# 121
Взех бретцели за проба, гадни са ми, нищо общо с хубав бретцел.
В нашия бретцелите са достта добри. Къде си купуваш хубав бретцел на същата цена?

# 122
  • София
Взех бретцели за проба, гадни са ми, нищо общо с хубав бретцел.
В нашия бретцелите са достта добри. Къде си купуваш хубав бретцел на същата цена?
За кой магазин става въпрос?

Пиците "Моцарела" х3 са тотално зле.  И на вид и на вкус нямат нищо общо с досегашните "Моцарела".
А пиците от Делукс серията и онази със смокините ги скриха.

Последна редакция: пт, 10 ное 2023, 12:23 от geos

# 123
Младост 2 са бретцелите. Цена - не съм сравнявала по цена. То аман от напъни да е евтино, а тук все да се оплакваме от качество. Струва ми се, че са направени много бройки предварително, запечени само и зарязани, нямат нито хубава коричка, нито приятна соленост, ами направо повърхността е много солена, а отвътре е жилаво.

# 124
Брецела пица ли?
Аз точно от Младост 2 взех и не съм очарована.
Първо цената е висока.
Брецел и закуската пица по отделно са по-евтини.
И пак в Мл2 - пиците делукс със смокиня и другия вид с трюфел сос имаше както в нормалните фризери, така и в сектора с намаление - 2-3 опаковки с оранжев етикет -30%.

# 125
Бретцелите са немските гевречета. Взех зехтин от гръцката седмица, черна бутилка. Става, ама не е кой знае какво.

# 126
  • София
Цените и разнообразието в българския Лидл не са в полза на клиентите за разлика от испанския Лидл.
Ето един  пример:
яке, което ще се продава следващата седмица в Испания  https://www.lidl.es/es/chaqueta-ligera-para-hombre-tallas-grandes/p59820, струва 36 лева/18 евро/. А тук същото яке ще струва 49,99лв.
Кога и къде същото яке ще струва 49.99? Ако визираш новата брошура, то погледни пак същото ли е. Че май тукашното е с качулка, а испанското едно, че е без, друго че са нестандартни размери. И как по снимка разбра колко плътно е едното, колко другото че да са еднакви 🙃

# 127
  • Асеновград
Днес ходих за джолан и кори , но нямаше ма се сдобих с зайче и инфрачервената лампа , за която ходих в понеделник и беше свършила . За който питаше дали в лампата има очила , в моята имаше .

Скрит текст:
Скрит текст:

# 128
  • In transit
Оправиха ли цената на корите? Да знам да се разхождам ли утре.

# 129
  • София
Оправиха ли цената на корите? Да знам да се разхождам ли утре.
Маркират се на пълна цена и при тотал, приспада отстъпката. Отивай, дано да има!

# 130
Здравейте. Тази или предната седмица беше, имаше планери. В брошурата имаше семеен планер и ми е интересно как изглежда отвътре. Ако някой си го е купил, моля за снимки 😊

# 131
  • София
Подарявам купони от седмичните промоции, ако на някой му трябва нещо, да пише. Wink

Семейният календар мисля беше с 4-5 колони вътре. Понеделник ги разглеждах на място в магазина.

# 132
За пръв път от много време спечелих от скреч картата - кроасан с масло вместо за 89 за 69ст. Смешно ми стана.
Кое е смешното? Продукт на оферта като всяка друга, кроасаните им са хубави.
Смешно ми стана от офертата. За пръв път печеля от скреч от дълго време. Повече от два- три месеца, а "офертата" е 20 ст отстъпка. От друга страна не е като да не пазарувам в Лидл.

# 133
  • София
Кроасан ми се падна и на мен, смешна работа Simple Smile

# 134
  • Асеновград
Тоя кроасан на всички , даже и на мен .Ill Хич и не влезнах наново , то пък днес всички каси работеха без една , толкова народ не съм виждал досега . И каси повече от 2 не съм виждал да работят .

Общи условия

Активация на акаунт