Кутия за обяд - какво приготвяте за училище и офиса? Тема №15

• 43 542
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
След вчерашните коментари се замислих да пробвам с нещо течно, та да видим днес ще събирам ли храната от раницата 😉.

За закуска топъл сандвич ( даже два) с моцарела и домат, чушка и краставица.

За обяд картофена яхния, чушка, сирене и луканкови пръчици в случай, че стане фал с течната храна, и печена тиква за десерт.

# 721
  • Враца
Течните храни задължително съм ги слагала И в пликче, преди са ги сложа в чантата за храна. Ако стане фал, няма да е изцапано всичко и детето ще има какво да яде.
Случвали са се някакви течове и омацвания, но с термоса- никога, той си е добре уплътнен. По-скоро други кутии са протичали, които уж имат уплътнение, но не е било съвсем плътно явно.

# 722
Течните храни задължително съм ги слагала И в пликче, преди са ги сложа в чантата за храна. Ако стане фал, няма да е изцапано всичко и детето ще има какво да яде.
Случвали са се някакви течове и омацвания, но с термоса- никога, той си е добре уплътнен. По-скоро други кутии са протичали, които уж имат уплътнение, но не е било съвсем плътно явно.

О, и аз задължително слагам всичко в пликче, но това не пречи ☺️

# 723
  • София
Привет, днес аз съм в къщи, а на детето сложих сандвич с топено сирене, краставичка и няколко картофени кюфтенца, банан.

# 724
за дребните кроасани с шунка и кашкавал и грозде. за мен хляб паве с авокадо, свински пържоли със салата Wink

# 725
Аз му сложих закуска с гауда от Лидл, краставици, грозде, кубети, корнфлейкс, сок и Орео. На обяд ще има мусака от кетъринга.

# 726
  • София
За днес лаваш с крема сирене, филе и кашкавал, чери домати и краставици, какаови бисквити. Следобедна закуска не пожела девойката, лавашът щял да стигне за 2 яденета Smile

# 727
  • Варна

Кашкавалки, талиатели с доматен сос, плодове

# 728
Здравейте момичета! Като гледам всичките пълни пълни кутии с вкусотии направо шапка ви свалям 💐💐💐💐💐 Аз отскоро се боря със зъби и нокти със себе си я много рано сутрин я по малките часове посред нощ да приготвям скромните кутийки на моят голям и много капризен едногодишен мъж 😄😄😄  Реших, че тия детски кухни колкото и различно да готвят вкуса е все един и същ…. 🤷♀ Та с интерес гледам какво приготвяте и си дадох сметка, че ще си приготвям кутийки и по време на ученическата ера 😆😆😆 Радвам се за което, тъй като аз когато бях ученичка главно се ядеше една добре намазнена баничка/ хапки от близката баничарница до училището и се пийваше я сокче в чашка дето боядисва езика или сок Калифорния. А другото беше кроасаните с които вървяха едни май като стикери и се отрепвахме да ги ядем Simple Smile
П.С: Тайга може ли рецепта за кашкавалките много апетитни изглеждат

# 729
  • София
Не се сетих да снимам, но днес слагах обяд- ньоки с доматен сос, салам и кашкавал. За закуска сандвич със салам и кашкавал, отстрани краставица. Мале, всеки ден е нещо със салам и кашкавал, трябва да измисля нещо друго вече.

# 730
  • Кърджали
За днес за закуска в училище и за двамата
Домашни бисквити с течен шоколад. Каката по принцип не си носи нищо в училище, ама този път и тя отнесе една кутийка. Това остана вкъщи, колкото да ги опитам.

# 731
  • София
Обяд - спагети болонезе, какаови бисквити и круша
СЗ - сандвич с крема сирене, филе и кашкавал, чери домати

# 732
Домашни бисквити с течен шоколад. Каката по принцип не си носи нищо в училище, ама този път и тя отнесе една кутийка. Това остана вкъщи, колкото да ги опитам.

Може ли рецепта за бисквитките?
Да се похваля, нямаме произшествия вчера 😆.
 За днес

Баница с оризови кори и краставица.

Пълнени чушки с яйце и сирене, млечна салата и плодове.

Последна редакция: чт, 26 сеп 2024, 10:55 от bibikota

# 733
  • Кърджали

Може ли рецепта за бисквитките?
Бях си я запазила от фейсбук, затова направо така я пускам.

# 734

Сандвич с топене сирене и шунка,черни домати,яйце,банан,десерт.

Общи условия

Активация на акаунт