Номинации за най-голяма муня (тема 7)

• 79 949
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
Глава не боли от киселината, а от остатъчна недопреработена захар ("младо вино" или неправилен момент на слагане, т.е. пресичане на ферментацията).

# 616
  • Бургас
🍷🍷🍷Наздраве ! Последните постове го изискват! Рязко ми се припи вино!

Днес цял ден чета разни шантави неща,нищо общо с това,което е написано!
Например пилешка сланина! А то пише свинска плешка 😂🤔 Нерде Ямбол,нерде Стамбул 😂

# 617
🍷🍷🍷Наздраве ! Последните постове го изискват! Рязко ми се припи вино!

Днес цял ден чета разни шантави неща,нищо общо с това,което е написано!
Например пилешка сланина! А то пише свинска плешка 😂🤔 Нерде Ямбол,нерде Стамбул 😂
То това пиле ще да е пиле на отглеждане в Макдоналдс, за да завъди сланина!

# 618
Най-голямата ми мунявщина беше преди много години и щеше да ми коства и живота за малко. Решаваме с ММ, че ще си правим домашно вино. Речено сторено. Купуваме Н-количество грозде, правим всичко по правила, но се случи топла година, пък и висока захарност. За да не тръгне оцетна ферментация  взех серниста киселина. В помещението сме и вече се чувствам като алхимик отваряйки заветното шише, от което трябва да дозираме по бидоните. Да, не съм завършила обикновено училище, а с някаква насоченост към изкуства, ама все пак знам, че хим. в-ва и разтвори не се миришат. Да, ама не. Откъде накъде ми хрумна да помириша шишето със серниста к-на. До ден днешен нямам логичен отговор. Разсеяност някаква, умора, или пък съм си мислила, че отварям нещо за дегустация...
В мига, в който вдишах това адско съединение, в съприкосновение с влажните ми ноздри се превърна в H2SO4.
Идиотска патова ситуация, в която останах без дъх. Не мога да вдишам-хиляди ножчета се забиват в дробовете ми, мога само да издишам, и издишвам..., но не мога до безкрай. Пак вдишвам и пак усещам режещата болка в дробовете и липсата на въздух. Издишвам, посинявам направо. И какво ми хрумва, "най-умното" естествено. Да си изплакна устата с вода. Безумие отвсякъде. Обикалях къщата на бегом в продължение на 20 минути. Да се убеждавам, че щом се движа съм жива. Не дишах. Издишвах до безкрай. На пресекулки по малко вдишвах, колкото да усетя режещата болка в дробовете и притока на сярна киселина. Около година след тази случка имах перманентна хрема. Нямах и едно косъмче останало в носа ми, което да спира всякакви патогени. Но, слава Богу  оживях.
[/i
]Леле! Преди години имах сходна мунщина ,но вие водите първенството.
Синът ми беше тинейджър ,футболистче отгоре на всичко.На мода бяха русите кичури.Една седмица ми мрънка да му направя кичури.Най- накрая отидох ,купих му  една супра,разбърках я с малко шампоан или балсам ,не помня вече какво се слагаше и ще започвам да го разкрасявам. Незнам ,обаче кой дявол ме накара да помириша бъркоча .Бил е останал малко неразтворен прах от супрата и като вдишах доста мощно при това,го смръкнах.Изпаднах в безтегловност,буквално! Даже ми се губят мигове.После ме хвана някакъв страх , паника.Цяла нощ повръщане и другото ( за което се пие имодиум). Като човек си вре носа и то буквално където не трябва така става!

# 619
  • Варна
Муня аз обърках банковите сметки на МБАЛ, в която утре ще оперират майка ми. Платила съм в дарителска сметка на болницата, вместо в тази, в която трябвало.
Утре ще се занимавам, пък да видим дали имам проблем.

# 620
  • out of space
Болезнено, ама много!

В събота играхме с дружки белот по традиция. Винаги отрупани маси, но този път с меса, айвар и колбаси от Сърбия. Уж не пих и ядох много, но през нощта, а и цялата неделя прекарах в "гримьорната". Разбих се, краченцата ми трепереха, но късно вечерта се пооправих, дори хапнах малко препечена филийка със сиренце.
Блажено заспах, но имам вечния навик в 8 ч. да се събудя свежичка, неадекватна, но с хиляди мисли.Винаги заспивам пак, но с известно разхождане и в случая гениалната мисъл- пие ми се СОК ОТ КИСЕЛО ЗЕЛЕ!
Речено-сторено. Глътнах грамадна чаша и си поспах.

Не искам да разказвам как прекарах днешния работен ден.
В момента се чувствам кротка, бяла и добра, също така и благодарна, че яйчници и сливици са ми на мястото- все едно минах през вътрешна автомивка...с все четките.

# 621
  • София
Вирус е това.
Минала си един детокс Hug

# 622
  • София
Мира, оправиха ли се нещата с превода?
Пожелавам на майка ти успешна операция и бързо възстановяване!

За да не е СПАМ. Имахме уговорка с баща ми да му звънна за нещо когато съм без клиенти в офиса. Звъннах, но той не вдигна. След няколко минути пак звъннах и пак не вдига. Започнах да се притеснявам дали е наред всичко - възрастен човек е, има здравословни проблеми, а очаква обаждането ми и за да не вдига, значи нещо не е наред. И продължих да звъня упорито, обмисляйки да притичам до вкъщи . След малко ми звъни телефона и гледам името на щерката. Тя е на училище и за да звъни, значи нещо не е ОК. Притесних се още повече и разтреперана вдигнах. Пита ме защо съм й звъняла, а аз я обявих за заплес, че сигурно гледа някое старо повикване, на което не е отговорила ( има този навик и скоро й държах напоителна реч по въпроса). Детето обаче рече, че е от преди малко повикването и не е само едно, а няколко - видяла дата  и час. Мда - звъняла съм на нея през цялото време, вместо на баща ми. Добре, че си изключва звукът в училище и е видяла пропуснато повикване случайно като е гледала колко е часа. И пояснявам, че името й никак не е близко до "тати", както съм записала баща ми в указателя, така че нямам обяснение защо на нея съм звъннала, като дори не е измежду последно набираните номера.

# 623
   Ох, Ери, много се се смях с твоите неволи Simple Smile. Знам, че на теб не ти е било смешно.

У нас не правим зеле и не знаех и аз за действието на зелевия сок. Открих го по емпиричен път Simple Smile
   Обичаме зеле, но така се умирисва цялата къща при готвенето, че готвя максимум два-три пъти годишно. Мъжът ми купува от пазара по една зелка в торбичка и това е. Без сок. Но веднъж едни близки ни подариха зелка в кофичка, заедно със сока. От дете не бях пила такова нещо. Минах покрай кофичката, гребнах си една чашка. Божее, толкова вкусно! После гребнах още една, после трета... Май до пет ги докарах, средни чашки за кафе. И още щях, спрях се само защото си казах, че това е твърде много сол и е вредно. За другото действие обаче не знаех... През нощта не си легнах въобще. Прекарах я и аз като теб в "гримьорната", взех си и една книжка, просто нямаше смисъл да излизам от там Simple Smile.

# 624
  • София
Аууу, хора, аз имам един проблем, хроничен, който все се опитвам да решавам с чайове, но без хапчета и който , като ви чета, зелевият сок може и да реши ... Animal See No Evil

# 625
Аууу, хора, аз имам един проблем, хроничен, който все се опитвам да решавам с чайове, но без хапчета и който , като ви чета, зелевият сок може и да реши ... Animal See No Evil

Безотказно ще ти го реши Simple Smile. Само внимавай с дозировката на лекарството. За всеки случай пробвай през някой почивен ден.

# 626
  • София
Що на мен не ми действа тоя зелев сок......онзи ден и аз изпих порядъчно количество...но ...нъцки

# 627
На който не действа-да пробва на гладно Simple Smile .

# 628
  • Бургас
Даже не знаех,как действа зелевият сок.

# 629
Само в по- голямо количество.На мен и отоци под очите ми прави.По-често това отколкото коментираното Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт