Отговори
# 630
За друго не знам, но си поревах добре на сейферските сцени....
Кая пак ме обърква. Дали наистина има чувства? Суна милата  разбита за пореден път. Дали ще каже на Сейран или от срам ще си мълчи?
Тежка беше серията за мен, добре, че бяха коментарите на рускините, та освен сълзи имаше и смях...Ето някои от коментарите:
"Викайте екзорсист "
"Искаме кръв"
"Орхан е като декорация"
"Али(шофьора) да тича за пръстени" и още много..🤣🤣🤣

# 631
В проект на ОГМ това бебе няма да е на друг освен на главния който е гледал дизитата на ОГМ всички до конец знае за какво говоря.Последната сцена е режисирана предполагам под тежки наркотици нямам друго обяснение защото аз като един човек който прави клипове спокойно мога да кажа,че това е позорно да се сложи за ефект. И другото което бих искала да кажа,че гледам Ялъ Чапкъна - Историята за една хамсия и още нещо ,но за капак преминахме за финал към Шахмаран и за финал към Таркан - Посипах пътят ти с рози и индийски сапунки с 20 минути погледи.Тези двамата така ги похабиха ,че сигурно така никой не е бил похабен от одеве се хиля и се чудя кога ще свърши тази боза?

# 632
Розите са сериала ни,попаднал  в ръцете на некъдърни сценаристи. Animal Scream Cat

# 633
Е не е честно да е така, същата карма...
Тогава къде е извънбрачното дете на Орхан...
Аз пак мисля за символика и намерих една за розата, освен, че се свързва с романтичната любов- Розата, посветена на богинята на любовта, на го­лямата тайна, която забулва продължението на съще­ствуването на всичко живо, е била символ на тайн­ственото, на премълчаването. Според едно друго, по-банално обяснение, розата като единствено запълне­но цвете имала някаква тайнствена вътрешност.
Приемам за символика и пандата с пингвина.

# 634
Добро утро на всички!
Не мога да спра да се смея... повече няма да обиждам рибите, това не е риба.... никой не знае какво е🤣🤣🤣🤣🤣

# 635
Афра изтрила снимките с Мерт от последния си пост🤔

# 636
Къде е бил този пост? В инста последната й публикация от преди седмица и там нямаше снимка с Мерт.
По повод филма , защо с тая злост към Ферит...първо от начало Сейран не беше семейство Ферит, самата тя го отблъскваше.Но да забравим за това де. Да гиворим за сега. Диляна Попова забременя от женения Блатечки - жена му прие детето и Блатечки си е с жена си. Ето ги тук за на 110 940 кв площ знаем за тях- познаваме ги.... защо да не го приеме, защо да не прости...??
Мниго лесно зачеркваме хора в живота- лош, добър; наркоман, хазартаджия ...айде оправяйте се сами. Защото ни е много по- лесно да загърбим проблемите , вместо да се изправим срещу тях. Аз вярвам, че на сценаристите ще им дойде акъл, и ще ни покажат точно тази Сейран - непримиримото и борбено момиче от Антеп
Афра изтрила снимките с Мерт от последния си пост🤔

# 637

Имаше снимка и с него ,сега я няма в поста й

# 638
Пишат из Т, че щом я е изтрила работата била сериозна, защото снимките с другия Мерт след месеци изтрила.

Първи в тотала, ама пак надолу.

# 639
Каквато и да е причината за изтриването на снимката (Онур, ОГМ, Мерт да не си харесва снимката..) много грозно, все едно не са главните партньори в сериала! Благодари се на феновете с поста, обаче тези фенове да ги има е заради партньорството с Мерт.

# 640
Не мисля че в толкова зле , всички останали постове седят с него. Нещо е станало,но какво. Еее този сериал ще им разбие отношеята ,как издържат тези хора .

# 641
  • Яко в Матрицата...
Понеже не съм гледала серията, да кажа за снимката Simple Smile Досега Афра не е показвала какво й се случва в личния живот с разчистване на снимки в Инста. Мерт и да не е харесал поста (според мен, трябваше да го направи), и да са се скарали нещо, това не е повод да изтрие снимка, с която благодари на феновете. Има нещо друго, което не знаем. Отстрани ми изглежда смешно това махане на снимката, честно казано Joy

Рейтът е много добър… Ще продължат да дават 🐟 Честио ни 🤣

# 642
Не мисля че в толкова зле , всички останали постове седят с него. Нещо е станало,но какво. Еее този сериал ще им разбие отношеята ,как издържат тези хора .

Подкрепям! Все пак това е пост във връзка със сериала. Какво общо имат личните им отношения? Аз виждам дългата ръка на Онур... Все иска да мъти главата на фандома.

# 643
  • София
Както написа една девойка в туитър, да ни е честита рибата до края на сезона, да ни е честито детето на Ферит от нея и да знаем, че СейФер скоро няма да видим в нормални отношения.
За снимката, снощи всички пак АфРам коментираха, Онур не е щастлив от това. Със сигурност няма общо с отношенията им.

# 644
  • Яко в Матрицата...
Мистери, надявам се Шнура поне днес от рейта да е щастлив и да остави другите на мира.

Общи условия

Активация на акаунт