Отговори
# 645
Само като видя физиономията на рибата и .......
Абе как може такава игра  от нея...
Пред нея застанали Мерт,Четин и тя гледа с кравешкия поглед.....
То се знае, че рейтинга няма да падне, ще си гледаме рибката и бебето и...
Сейран и Ферит кучета ги яли..

Много интересно защо Афра е изтрила снимката.. явно нещо е станало, но не мисля, че е свързано с Онур..
Но пак е много тъпо.. не могат ли да бъдат колеги???

# 646
Аз си мисля че всичко е наред между Афра и Мерт,защо иначе ще се целуват във всеки епизод,и той не я целува просто ей така да има целувка. Ако имаше нещо най-малкото което нямаше да се целуват,да имат такива хубави сцени като снощната.  Просто тъпия Онур трябва да диктува. Всичко е след онази почивка в Бодрум,аз единствено не мога да си обясня харесванията на постовете им. Това пък какво значение има да не си ги харесват.  Това е пълна тъпотия ти да диктуваш какво да правят твоите актьори които ти водят сериала,значи на теб ти хлопа дъската, много добре знаят че феновте99,9% гледаме заради Мерт и Афра. Кой друг турски сериал им направи рейтинг 15,Ами да си дундуркат рибока и това е. Аз съм потресена. Знаете ли че това ще окаже и психическо влиание над актьорите,дори ще ви дам български пример с Денис Теофиков. Сега не съм била в деня на смъртта му,но навсякъде се говори че е имало натиск от продуцента му. И то ти влиае на линия живот. Тези хора побъркаха ли се. Единственото може да бъдем духом с Афра и Мерт,те отвреме навреме ни дават по някой знак че всичко е наред с тях,давам пример с ризите, очилата, слушалките.  На Онур ще му се върне тройно

# 647
  • София

Много интересно защо Афра е изтрила снимката.. явно нещо е станало, но не мисля, че е свързано с Онур..
Но пак е много тъпо.. не могат ли да бъдат колеги???

Снимките бяха качени с цел ПР, снимката на Мерт вероятно е свалена поради подобна причина. Социалният им рейтинг е под всякаква критика, хората трябва да говорят за нещо. Ако имаха личен проблем нямаше да го покажат така, но и не знам защо все се мисли през ден, че са скъсали. Последните две седмици ги снимаха два пъти заедно. След ресторанта Афра я беше взела служебна кола на другата сутрин да я кара на сет, с дрехите от предната вечер. Рекламира Гарниер с блуза от Париж. А снощните сцени... няма какво да се коментират....

# 648
  • Яко в Матрицата...
Оо, фрагът ми хареса Joy Сейран ще ги разпердушини там всичките 💃💃💃

# 649
  • София

А дано Simple Smile

Защо след като хвана, че рибата им разиграва панаири трябва да й го оставя. Ако не друго, поне се видя, че Ферит е много изплашен да не я загуби.

# 650
Ренко време е да се развихри 😅😂

# 651
Побъркаха ги , миналата седмица на вечеря бяха , пък сега снимки се трият.Аман!

# 652
  • София
Ами доста се е вдигнал във втора и трета група. Поне трябва да знаят защо се е вдигнал и да целуват ръцете на Ермулах.

Последна редакция: сб, 18 ное 2023, 11:33 от MysteryG

# 653
Наказали са ги заради новия сериал с много голяма финансова сума, тоя е истински первезник

# 654
  • София
Малко спойлери с автоматичен превод (на този му имам доверие, онзи дето писа, че Ферит отказва на Сейран и рибата ще я женят за Аби го изтрих Simple Smile)

Скрит текст:
Малко е преувеличено. Сейран ще се върне в имението, след като напусне за кратко време. Защото той ще си помисли, че има нещо нередно в това и ще се върне, за да остави мястото си на никого.
А също и Ферит. Разбира се, че ще имат проблеми с Ферит, това е очевидно, но все пак +
Ферит и Сейран ще бъдат написани като не се отказват един от друг.
Под името любов.🤦🏻‍♀️
Искам да кажа, че те ще имат конфронтации и проблеми, но в крайна сметка те отново ще бъдат един друг.
Между другото, Ферит може и да няма детето, защото Сейран няма да го приеме.
Но истинският проблем тук е +
Дори и Ферит да не е родил бебето, Ферит несъмнено призна, че е изневерил на жена си. И играеше на двойки.
Има и такива, които не искат да го приемат, но диалозите на Ферит с Пелин, дори и заради бебе, както и да го погледнеш са много лоши. В резултат на това има две възможности;
Или ще продължават да пишат, че бебето е от Ферит. И те ще сложат край на сериала.
Или ще разкрият далаверите на Пелин и ще се издигнат още по-високо с противоположния ъгъл.
Разбира се, и двамата ще продължат да поддържат Сейран жив в имението.🤦🏻♀️
Това е тяхното намерение. Нямат никакво намерение да разделят Сейран и Ферит.

# 655

Рамо снощи се е върнал от почивката си Simple Smile

# 656
Много им е този рейтинг на тия идиоти 😎

# 657
  • Най-накрая на безкрая
Здравейте, наскоро открих сериала и изгледах епизодите до 37 ми, следвайки линка на първа страница. От това, което чета, оставам с впечатление, че трябва да има още преведени епизоди, но не намирам такива. Може ли да ме ориентирате до кой епизод е преведен сериала до момента?

# 658
От телеграм: една рускиня споделя , че е видяла Мерт и Афра на сет.Било много мили един с друг и си личало , че са в добри отношения.

# 659
  • София
От телеграм: една рускиня споделя , че е видяла Мерт и Афра на сет.Било много мили един с друг и си личало , че са в добри отношения.

В туитър пишат, че дори са отишли заедно на сет. Проблемът бил с таговете, Мерт е пипал нещо по профила си. Малко стана, както преди време бяха изчезнали лайковете на майката на Афра - много шум за нищо.

Общи условия

Активация на акаунт