С бързи темпове

• 7 151
  • 108
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Като давате акъли на авторката да не се помайва и да грабва шанса си - замисляте ли се дали тя е от типа жени, които бързо ще си съберат багажа и самочувствието, ако мъжът излезе тотал щета, а не принца?!
Това си проличава много по-бързо, когато заживееш с някого.

# 76
  • София
Аз не мога да разбера съветите да изчака, след като не са придружени със срок за чакането. И съм убедена, че повечето с тези съвети са ги взели преди да навършат 25 и хабер си нямат какво е да си сама жена над 30 с кофти и ялова бивша връзка и тепърва да излизаш на любовния пазар.
Отчаяние?

Добър съветник ще да е, особено, ако излизаш от токсична и ялова връзка.

# 77
Въпросът е дали ще скокнеш в ситуацията със съжителството с или без премисляне. С премисляне - няма да се нанеса веднага, без премисляне - отивам при първа възможност. То е просто. И двете крият рискове- затова, както го чувстваш. Но личен опит - това със силното желание е заради привличането. За съжаление, 2-3 месеца след като преминат първите пеперудени трепети и омайването от това да се гледате по цял ден, идва един етап, в който започваш да заживяваш отново в досегашния си ритъм и тогава виждаш и другите неща.

# 78
  • София
Е па колко толкова да бързаш, че да не можеш да изчакаш 2-3 месеца? Човек като много бърза за някъде, обикновено се спъва.

# 79
Е па колко толкова да бързаш, че да не можеш да изчакаш 2-3 месеца? Човек като много бърза за някъде, обикновено се спъва.

Има хора, които не смятат, че е нужно изобщо да чакат. Дори не се замислят за подобно нещо. Не мислят дали еди какво си, дали еди що си, просто си действат.

# 80
  • София
И наблюденията са ми, че се връщат бързо в отправна точка с още една поука, която никак не са разбрали.

# 81
Факт. А има и такива, които продължават за си бият главата 🤣 коне с капаци

# 82
  • София
Моят жизнен опит ми говори, че една връзка, не мине ли 40 дни и не се ли сдърпате веднъж, въобще даже не се брои за връзка.
Любовта е като...живо същество, което расте и се закрепва. Някак след втория месец започва да придобива едно такова  съществуване, спомени, места, миризма, ритуали....
Преди това е като...зигота. Хем има нещо, ама може и да няма нищо.

# 83
Абсолютно. Да не говорим, че след 2-3 месеца човек вече не вижда партньора си така идеалистично, та чак тогава може да прецени дали има някаква начална съвместимост, върху която може да се гради нещо. А не да заживее,да види, че не стават нещата, но да се крепи единствено на едното привличане, чиста първичност, която след време, без да има нещо друга сближаващо, да изчезне. Аз имам едно като правило, което не претендирам , че действа за всеки и е правилно, но - ако видя, че някой човек ми се струва просто перфектен, на външен вид, на характер, просто това е 10/10 човекът на мечтите и живота ми,блести отвсякъде, значи да бягам.

# 84
  • София
И аз мисля, че точно пък недостатъците сближават. Не обичам перфектни. Даже правя стрес тест. На втората или третата среща разказвам някоя много брутална история - секс, наркотици, рокендрол. Ако не побегне, значи става. 🤣

# 85
Аз пак да питам, понеже някои пропускат да уточнят - колко да чака принца на 33?

# 86
Аз пак да питам, понеже някои пропускат да уточнят - колко да чака принца на 33?

Моята майка има втора дългогодишна връзка след баща ми, като я откри на 40г. Темповете бяха бавни, не се изнесе при настоящия си партньор на втората седмица.

# 87
  • Тра-ла-ла
Като давате акъли на авторката да не се помайва и да грабва шанса си - замисляте ли се дали тя е от типа жени, които бързо ще си съберат багажа и самочувствието, ако мъжът излезе тотал щета, а не принца?!
Това си проличава много по-бързо, когато заживееш с някого.
То си проличава. Но има породи жени, които са склонни да останат и да търпят поради Х причини. А пък има и породи мъже, които бързо надушват такива жени и гледат да ги прилапат.

# 88
Чудя се, за какво е знак това, че авторката вече не пише в темата? Решила е казуса по някакъв начин може би, но ако каже по какъв начин, ще ни спести много излишно мислене на празни обороти.

# 89
mihaela0101, ама твоята майка вече е имала теб. За къде да бърза? Защо сравянвате несравними ситуации?

Когато нямаш дете е различно. Не че ще забременееш на входната врата, но колкото по-бързо поопознаеш човека, толкова по-бързо ще видиш пасвате ли си.

Общи условия

Активация на акаунт