Професионални серии за коса - Тема 162

• 114 931
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 180
Aз не ползвам шампоани за растеж, серуми - да. На Меди.

Нуминокс или Целаген ?

И аз ползвам на целаген и съм доволна, но не препоръчвам за хора с чувствителен скалп има загряващ ефект. Преди това ползвах на Босли, но повлия само на дължината, не на гъстотата на косата при мен.
Търся си поддържаща терапия за след косопад, не знам към шампоан или серум да ме насочите?

Някой с мнение за серума на Eprouvage?

# 181
Здравейте, моля за препоръки за машинка за подстригване на коса (машинката е за мъжа ми), както и за стилизиращи детски продукти за коса подходящи за оформяне на коса за момче на 9 години (гел, вакса...)

# 182
Добър ден идвам да питам дали има доволни от серията на Kerastase за растеж на Extentioniste?

# 183
Ще може ли линк към шампоана на Лаллга за растеж? Аз освен ампулите не съм пробвала шампоан на Лалга.

# 184
Ще може ли линк към шампоана на Лаллга за растеж? Аз освен ампулите не съм пробвала шампоан на Лалга.
Тази марка не е ли малко надценена  70лв за 250мл

# 185
  • Варна
За всеки влак си има пътници Grinning. Явно не сте погледнала CPR серията Grinning - там цените са още по- болезнени.

# 186
Поръчах си бялата серия на Shu uemura - надявам се, че наистина ще се окаже толкова добра, колкото я описват.

# 187
За всеки влак си има пътници Grinning. Явно не сте погледнала CPR серията Grinning
Абсолютно. Не можеш да обясниш нещо на някого, ако той не е дорасъл да го разбере. И нямам предвид финансовото му изражение. Също има огромна разлика в това да го имаш, да го ползваш и как изглеждаш (каква полза има то върху теб).

# 188
  • виртуално
https://www.zlatnaribka.com/shampoan-s-algae-za-stimulirane-na-r … ow-shampoo-250-ml

# 189
Здравейте, моля за препоръки за машинка за подстригване на коса (машинката е за мъжа ми)
Онзи ден поръчах на ММ тези
BABYLISS PRO 4ARTISTS BARBER METAL CLIPPER

BaByliss PRO 4Artists FOILFX

Много са добри,бързо зареждат,не дъвчат косата,настройват се на различна дължина.Ние сме големи фенове на фолио машинката,заглажда идеално тила.Скъпички са,но си избиват парите бързо.
Бях купила бюджетна на баща ми, мисля на Браун,брат ми го подстригва редовно с нея.Не помня коя точно беше обаче,ще питам

# 190
Лелеле Ванеса, защо сега с тия красоти ,аз така се мъча с един филипс стар да стрижа ММ( моето магаре Grinning ) купих уж нов модел ,мне пак се връщам...
Пийч, много се радвам да те видя пак да пишеш тук ,може ли да пуснеш снимка на косата като "блондинка", аз пробвам сега с олиосета олио с камелия ,да намеря точното количество да слагам,видях че си питала. Последно ,да благодаря  на принцесата, шампоана напура за мазна коса, дава резултат.

# 191
С чиста съвест мога да кажа, че Лалга си заслужава всяка стотинка

# 192
Продукти, които тук не се коментират почти и винаги съм била много предубедена към марката на Mi Amante. Преди седмица взех едни ампули и еликсир, онзи ден и крема, ами очарована съм. Няма цъфтежи и накъсано, косата мека, лъскава, плътна и перфектно гладка. Цените също са приемливи, очарована съм.

# 193
С чиста съвест мога да кажа, че Лалга си заслужава всяка стотинка
Супер ....очаквам отзиви за шампоана за растеж Simple Smile

# 194
Този за растеж не съм купила, не вярвам, че шампоан би помогнал за растеж, имам само дълбоко-почистващият от серията, който е много хубав. Ползвам го преди нанасяне на Еластисайзър, за да почисти добре косъма от силиконите.

Общи условия

Активация на акаунт