ДВАНАДЕСЕТИ клас. Рокли, курсове, сертификати..., но още е спокойно на душата

• 51 745
  • 763
  •   1
Отговори
# 210
  • В средата на времето
Честит рожден ден на пораслото момче! 🥂🎉🎂 Нека има възможност да бъде такъв, какъвто иска, да му върви като по вода, да е здрав и щастлив! 😊

# 211
  • София
Марти,  жив, здрав и много успешен човек да бъде сина ти!

Последна редакция: чт, 07 дек 2023, 20:24 от buni

# 212
Дръж се борче, идва ново шофьорче! Joy
В днешния дъждовен ден младежът взе (от първи път) външния изпит по кормуване, в понеделник подава документи за свидетелство, че сърце юнашко не трае.

# 213
  • София
Светкавица,  браво на младежа, разумно и безаварийно шофиране му желая!

# 214
  • София
Много ви благодаря, момичета за хубавите пожелания 💜 Дано всички деца да са живи и здрави и да имат успех в живота.
Светкавица, поздравления за младежа. Леко и безаварийно шофиране.

# 215
  • София
Честито на пълнолетния младеж и безаварийно на взелия изпита за шофьор.
Моето синче си взе книжката в понеделник и още вечерта ни повози из квартала с неговата кола.
Голяма грешка от моя страна ,че седнах до него/но нали мъжа ми не е шофьор/...на няколко пъти спирах преди него.....Scream
Да го похваля -много добре се справя детето,но вече съжалявам , че настоявах да шофира.....признавам че си ме е стах.....ама.... Rolling Eyes
Господ да ги пази!   Hands Pray

Последна редакция: пт, 08 дек 2023, 10:14 от vnd

# 216
Благодаря за поздравленията!
За колко време излиза свидетелството?

И честит празник на студентите(бившите да носят винаги студентския дух!), с пожелание целият ни набор да има повод да празнува този хубав празник! Flowers Four Leaf Clover

# 217
  • София
.....
За колко време излиза свидетелството?

....

За месец или седмица- зависи как го подадете/и сумата е различна, за месец е 30лв за седмица мисля че беше 70лв/

# 218
  • Sofia
Честит празник на бивши, настоящи и бъдещи студенти!!!
Честито пълнолетие на малък Марти и взет шофьорски изпит на Светкавичко! Да им върви по вода и на двамата Blue Heart

Ние още влачим шофьорските. Колата на инструктора отново се развали и аз се обадих вече супер гневно на бос-а. Пое нещата в свои ръце и оставащите 2 занимания ще кара той със сина ми. Трябваше в четвъртък, но наборът се тръшна болен Sad

Приемам всякакви  съвети за укрепване на млад слаб организъм и отваряне на апетит, но да са лесни за изпълнение Relaxed

# 219
Марти, честит празник, Светкавица, честита книжка!
Моята също взе преди десетина дни, точно като падна големият сняг. Беше се притеснила,  че не е карала на лед и сняг, но се справи.
Днес е подала в КАТ, малко е чакала, аз я бях уплашила да се зареди с търпение, но явно не е като едно време.
И аз ще следя за идеи за имунната система, малката тийнка прави трети спазъм за четири месеца, като този път изкара и бронхит.

Последна редакция: пт, 08 дек 2023, 18:23 от мартеа

# 220
Честито на патеричка на празнуващите и новите шофьори.
Здраве и успех на всички пожелавам! 
Да оздравяват бързо и  болните. Аз изкарах някакъв вирус така тежко, че не ми се говори, едва от днес започнах да се съвземам.
Ще следя с интерес предложения за подсилване, защото освен за черен бъз, не се сещам за друго.
Пък ако има и такива намаляващи апетита, никак няма да е зле.Joy

# 221
Здравейте, някой знае ли кога ще се проведат приемните изпити за СУ? Класа готвят екскурзия, но моето дете в чудо се видя да не би датите да вземат да съвпаднат с изпита 😃

# 222
За имунитетаМоето дете е от невръстна възраст с компрометиран имунитет, от постовете ми вероятно знаете, че е И с алергия и беше(надявам се в минало време) на ръба на астма. Това, което помага-от алерголожката, която го следи-по схема Кордицепс, това е някаква гъба (на капсули), схемата е октомври, февруари (но аз давам до март) три седмици прием  една-почивка.
Освен това-много лук и чесън (аз ненавиждам) в салати и ястия, защото са бактерицидни. Сезонни зеленчуци, плодове, белтъчини. В неговия(специфичен) случай, внимание с млечните макар много да ги обича. Прием, но ограничение за седмица, две, когато е нужно. Билкови чай (предимно събиран от мен), цитруси през зимата, никакви сложни и тежки храни. Не е пснацея, но изключително много ми помогна през годините за разреждане и почти пълно туширане на болести, особено белодробни.

# 223
  • Варна
Купихме рокля Heart Eyes Един час /и то защото се редуваше в пробната с друга девойка/ в първия магазин и това беше! Неочаквано и за двете ни, много сме доволни. Както се бъзиках с мъжа ми, трябва да се действа с размах. А колко е нашия размах ще разбере много скоро Joy

За спазмите - малката беше така около 2та година, една година ад, докато не открихме алтернативно лечение,  и да чукна на дърво вече повече от 10години всичко е наред.

# 224
Alexandra, моето малко дете от 2 до 5 години беше със спазъм абсолютно всеки есенен/зимен месец. Бяхме на диспансер с диагноза вирус индуцирана астма. След като на 5 години стигна до еджедневно 4 тежки лекарства, се обърнах към хомеопатията, с която с много упоритост за няколко години спряхме всички лекарства и практически до скоро 2-3 години не беше правила спазъм. Но сега от пубертета ли, от какво ли ето ни с 3 спазъма за 4 месеца. Този път не успях да се справя с хомеопатия, но тя много трудно се поддава на контрол. Бронхитът си го навлече сама с жестока настинка, недобре облечена беше видяла на най-големият сняг близо 6 часа навън.

Общи условия

Активация на акаунт