ДВАНАДЕСЕТИ клас. Рокли, курсове, сертификати..., но още е спокойно на душата

• 51 751
  • 763
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Даа, значи знаеш за какво става дума. Може би наистина пубертета нещо обърква. Мисля че са в подобна възраст малките ни, моето се спира на обилната хрема /понякога и на алергична основа/, след това откашля и приключва. Незнам и плуването плюс или минус е в случая, но до спазъм не е стигала.

# 226
  • София
Моите ги чака капсула с омега 3 всяка сутрин като станат от сън. Ако ги оставя сами, ще я забравят, затова прилежно оставям капсулите + чаши с вода на една масичка до банята и като отидат сутрин да се измият, се натрисат директно на рибеното масло Simple Smile

Честито на рождениците и младите шофьори!

# 227
Горги, какво рибено купуваш?
На мен ми предписаха и лекарката каза да го изчисля през калкулатор за рибено масло в нета. Пробвах доста и все не ставаха.

# 228
Перличка, има тема за вит. Д и там дадоха прекрасна схема на прием според стойностите. В момента нямам достъп до компютър. Ще се опитам да пусна линк.

# 229
Аз давам от капсулите на  Допелхерц актив - от любов към всичко немско през последните години … шегувам се, това ми препоръча любезният  фармацевт от кварталната аптека.
Вашите деца учат ли още ? Имам чувството, че моето вече завърши 🤣

# 230

О, не само учат, ами и край няма..Sad ще и пускам бележка другата седмица, стига толкова казвам, ще ходи за някой друг час по математика само

# 231
  • София
Цитат на: saffron link=topic=1604862.msg47351185#msg47351185
[/quote

Не особено усърдно. Но, о чудо, написа си мотивационно писмо и CV... да знаете, че по Коледа стават чудеса!
И си взе шофьорския изпит. Това още не мога да го асимилирам.

# 232
  • София
Моят от 10 клас е спрял да учи. За две години съм го виждала няколко пъти да учи. Като го попитам нямаш ли за учене или домашни винаги казва, че или си е научил или пък няма. Интересно, обаче е, че миналата година завърши с пълно шест, а тази година за момента успеха му е 5.75. Как го постига, идея нямам.

# 233
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Наборката учи и още как. Имам чувството, че за последните 2 седмици е учила колкото за последните 5 години без френския в 8 клас. Grin
Ние с този сняг имахме голям екшън. Като спря тока в петък към 15, пуснаха го за малко от 19 до 20: 50, после в събота привечер за около час и накрая в неделя сутринта около 3 го възстановиха. ММ отпраши в събота на банкет на Боровец, а малкия при баба си в София. С наборката си стояхме на студено и тъмно, мокри (е преоблякохме се де)от риненето на снега, опаковахме хладилници, спахме с по 3 ката дрехи, без телефони и интернет.
Важното е, че сме живи и здрави!
Скрит текст:

И импровизираните хладилници

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 18 дек 2023, 10:18 от ninanb

# 234
ninanb, дори не искам да си представям, без ток и затрупано със сняг! В Ямбол сняг няма както обикновено, и дори не ми липсва.
Настроението вкъщи вече е коледно, някаква класна работа остана да направи към края на седмицата, но другите и задачи са свързани с подговкатата за бала.

# 235
  • София
Какво ти учене.....направо съм вдигнала ръце! Не знам дали изобщо поглежда нещо,но в Школо нещата са ОК- така че не ми пука!
Стощи уж щеше да е само в ресторант на РД на съученик и ще се прибере в нормални часове/около 12/- сутринта в 6,15 го нямаше още!!!! Flushed
Оффффф къде изчезна доброто ми детенце.....или както се казва -връща ми се тъпкано/ и аз не се обаждах,че ще закаснея или няма да се прибера след като навърших 18г- що да го правя ,нали съм голяма / Rolling Eyes
Weary

# 236
Здравейте, дами!
Във ФЕГ ще ги гърчат до последно. Учат и каквото трябва и каквото не трябва. Девойката се сдоби с двойка   за непредадено задание при отсъствие по болест. Тази година например им смениха преподавателят по БЕЛ/ за четвърти път за тези 5 години/ и децата бяха с 14 двойки на входно ниво, наборката с 4,50 достигна до второ място в класа...Положението е такова, че нямам търпение да завърши!

# 237

Във ФЕГ ще ги гърчат до последно.
...
Тази година например им смениха преподавателят по БЕЛ/ за четвърти път за тези 5 години.

Специалисти са във ФЕГ по разместване на учители, ние сме със 7-ми учител по ФЕ за пет години, като никой не е напускал, единственото учителката от 8 клас излезе в майчинство.
Гърчът си продължава иначе, ФВС и математика не се дават до последно Simple Smile И в профилите си учат здраво, но поне й е интересно.

# 238
  • София
Момичета и аз при вас с една мома в 12-клас , набор 2005. Ходи на курсове по английски за кандидатстване в СУ , че оценката от изпита им се умножава по 3, а резултата от ДЗИ по 2,5. Отделно ходи и на курс по БЕЛ при Елмира Йонова, вчера имаха пробна матура. В Бг ще учи ( май с още 1 дете от класа, всички се изнасят в Холандия)

В частно училище е и пак има нужда от допълнителна подготовка, но я мързи и е неефективна, ходи на курсове, но не пише домашни и не се готви. Иска да си рисува и да си седи на телефона.

Май в НБУ ще е - психология.

За бала иска някакъв готик костюм, нямам идея от къде ще го намеря, хрумва ли ви нещо за шивач?

https://i.pinimg.com/564x/e1/37/de/e137de4645153effbab9643cee26339d.jpg
https://i.pinimg.com/564x/0a/b7/e9/0ab7e995489c5159a9d262ec86ac6c78.jpg
https://i.pinimg.com/236x/d7/83/72/d783724d3f249ee3ae77118d17a79b47.jpg
https://i.pinimg.com/236x/2a/52/89/2a528989b9f9654fd983cd8afb56955f.jpg
https://i.pinimg.com/474x/81/09/55/810955bc10750c0cd8bdbd5203fbc1ef.jpg
https://i.pinimg.com/236x/e1/37/de/e137de4645153effbab9643cee26339d.jpg

# 239
Нинче, то е било екстремно при вас, съжалявам
При нас също спира тока за почти цяла нощ, трябваше да чистя хладилника - едно от най - неприятните ми занимания.

Интересен избор за костюм,  Rima.
Нямам идея за шивач, по - скоро нещо готово бих търсила.

Наборката боледува пак, доста тежко.
И при нас, освен скандалите в училище се очертава и гърч до последно. Вече сериозно се притеснявам за успеха. По математика има нов преподавател и оценка 2 на последния тест.
За бала приготовления не текат- не може да си хареса рокля! Посъветвах я да разгледа някакви авторски и тя като никога решила да ме послуша,  даже си писала с някакво момиче, дето шие, но във Флорида! Joy
Можеше да е малко по - лесно всичко.....

Общи условия

Активация на акаунт