ДВАНАДЕСЕТИ клас. Рокли, курсове, сертификати..., но още е спокойно на душата

• 51 756
  • 763
  •   1
Отговори
# 255
Честита книжка на младежа на Ани! Безаварийно и смело!  При нас от първия ден се започна с шофирането. Малко се притеснявам, защото си има ключ от колата и я кара, когато реши - преценява кога, че то и бензина не е от чешмата... В петък ходи с нея на училище, вечер е на тренировки ( поне не мръзне), а няколко пъти прави волни обиколки из София.  Кара сам, аз не съм шофьор и си мислех, че е добре да е с някой в началото, но ми казаха — по-добре сам!  От оценки вече не се вълнувам, но при тях няма своеволия; не че им пишат само отлични оценки, но така правят, че да ги накарат да дадат максимума от себе си и  не ги ощетяват ( или много рядко).

# 256
  • София
Яна, честита ви студентка. Нека повлече крак и след Нова година да има още приети деца.

# 257
Бях изпуснала приема на Яна .. честито и късмет с квартирата! Като стане всичко реалност ще се отчетете.
Марти, вие не бяхте ли първите или бъркам с някого първото съобщение за прием във фейсбук групата?

# 258
Честит прием, Ян@! Всичко да наред и да й харесва там!

АниК, честита книжка! Леко и базаварийно да му е!

# 259
  • София
Марти, вие не бяхте ли първите или бъркам с някого първото съобщение за прием във фейсбук групата?
Някой друг ще да е. Аз ако ще се хваля ще е най - рано юни. Моят иска да учи право тук, в СУ.

# 260
Е, хайде, първо в Холандия и ОК, после в София и други градове и държави … 😊 !

# 261
И аз съм пропуснала Яна - честито на първите приети, чак ми се разтупка сърцето като се замислих!
Честито и на шофьорите, хубаво е, че са се упражнили при тежки условия, тъкмо ще са по - спокойни!

# 262
  • София
Ян@, честита студентка, да е здрава и успешна!
Ани, честито и безаварийно на младежа!

# 263
  • София
Честити книжки, приети деца, капарирани рокли.., нещо не мога да стигна до форума и се чувствам виновна. И това съобщение ми виси на компа от вчера.

Яна, почвайте да търсите квартира, това е най-големият ужас май там, вкл. на моя приятелка - те живеят всъщност във Виена, в два университета го приеха в сина и, впоследствие и от двата се отказаха, защото не намериха квартира. Сега си учи във Виена, на което тя разчиташе, естествено.

За рокли акъл нулев (то не че за нещо имам всъщност) - мойто не ще да ходи за рокли, не мога да кажа какъв филм си прожектира в главата.., може би пък ще и мине.
Другият филм учене в чужбина още не е ясен, в събота беше на изпит за сертификат, now we wait. Рови, търси, то няма време, но е мотивирана, така че, когато тогава.
Колата си я кара чат пат - вчера беше ходила до Икеа, а нашата е стара баба Шкода с ръчка, естествено.
Ама какво да прави - това е положението, живи и здрави да сме. И чужди коли кара от време на време - много удобно на всички, че не пие.

Хубаво предколедно да ви е!

# 264
  • София
Моята дъщеря сигурно лятото ще кара курс, на автоматична сигурно, това е бъдещето

# 265
  • Пловдив
Моето и то прието в Нидерландия с "условен" прием, ноооо верно е с хиляда условия. Просто са му приели документите, а не че е приет студент. Той се кефи, и вика мамо на половина съм приет. Нищо не му казах, но по мои сметки е 1/4 приет хаха. Предстои м.март конгнитивен тест, ако го мине следва мотинационно събеседване, и след това матурите по МАТ профил и Физика ООП. Ей тези двете най ме притесняват, да не говорим, че не е стартирал подготовката по физика, и съвсем вероятно е да се откаже да се явява. Та има доста да извърви, подготовката за УАСГ също си върви, тъй като и двата варианта при нас са равностойни като желание. Но след НГ спира работа и още по-усилено ще учи. Той решава задачи във всяка свободна минута, но не се и спрял де-вървят всякакви организации и планове до края но лятото чак. Шофира активно вече 4 месеца, бала е на най-заден план.

# 266
А вие, дами, помислите ли за вашата "бална визия"? Аз разглеждам чат - пат бутици он лайн, нищо не мога да харесам. Или ми е твърде "офис", или твърде лелинско, или твърде фриволно, или твърде никакво. Чета във форума "красивите" теми, там също нищо.
Иначе, за учене вече нямам място, младежът да си движи нещата.

Честито на всеки, който има повод за празнуване, здрави и уютни празници!

# 267
  • София
След НГ ще се ходи по магазините за дрехи за синчето....стига да му дойде мерака/много се надявам да ми спести това и да отиде с приятели,а аз само да дам парите/
Аз принципно имам 2-3-4 новички рокли,които са подходящи, ама след като поотслабна/вероятно/ след празниците.
Мъжа ми е лесен....

# 268
  • София
Чета ви и много ви се радвам, но нещо времето не ми стига напоследък.

Нина, много, много, ама много сте хубави и двете. Като сестри сте.

Яна, честит студент! На късмет да ни е на всички! И успех с намирането на квартира, че то май това се оказва препъни камъка.

Ани, честито и безаварийно! Хиляди километри по готини пътища и с готини хора му пожелавам.

Вяра, напълно съм убедена, че всички "Условия" на "условния прием" ще бъдат изпълнени и на есен с песен към Нидерландия.

Рима, абе то това бъдещето, но не може да се сравни с кефа на скоростите....

Ние вчера ходихме в Асеновград. Много приятно място. Топло и въздухът не се вижда като в София. Определено си сгряхме душите. Бяхме с моя приятелка и дъщеря й. Тя си намери страхотна рокля, която сякаш беше шита за нея. И май взе единствената рокля в града, която не блестеше. За съжаление, блясъкът никак не е в стила на моята "Кралица" и нейната рокля не беше там. Но се забавлявахме да пробва. Защото човек никога не знае, а и на мен ми беше много хубаво да я видя в рокли за принцеси. Като се прибрахме поръчахме набелязаната черна рокля и сега стискаме всички палци да й стане и да й седи красиво. Ако някоя от вас ще ходи в Асеновград, аз съм първа писта за компания. Много ми хареса!

# 269
  • София, в момента в любимото ми село Железница
etomira и аз съм готова за Асеновград, но аз да пробвам принцеските рокли. 😁 Ама кой ме пита 🙄🙃

Общи условия

Активация на акаунт