ДВАНАДЕСЕТИ клас. Рокли, курсове, сертификати..., но още е спокойно на душата

• 51 664
  • 763
  •   1
Отговори
# 585
Тази година сигурно няма да се ходи до Ал. Невски - нали го затвориха за коли.

# 586

Затворен е само откъм Раковска.
През останалата част от площада се движат коли, вкл. и автобусните екскурзии тръгват от Ал. Невски.

# 587
Мисля си и търся някакви идеи за гостите в ресторанта за бала. Нашият е съвсем обикновен с фонова музика. В ранния следобед какво може да е подходящо като развлекателна кратка програма, че иначе си е само една почерпка. Филмче с порастването не е добра идея няма как да се пуска на екран. Ще има и други хора, все пак заведението събира сто места. Или някакъв комплимент, нещо за разчупване, ще има хора които не се познават по между си.Може би нещо фолклорно да наема.

# 588
Всякаква програма бих си спестила аз.

# 589
На миналогодишен бал имахме табелки с имената по местата, за да се разположат хората по познанства/интереси. Нещо което ми хареса, раздадоха ни малки картички, на които да напишем пожелания на абитуриентката. Обстановката много се разчупи с предаването на химикалки Wink.
При Невски са оставили една тясна уличка откъм парламента. Всички останало е оградено с бариери.

Последна редакция: пт, 26 яну 2024, 07:34 от galia_m

# 590
  • София

Класната (2АЕГ) ни потвърди на последната родителска среща, че не се планират обиколки до Невски. Миналата година също не са правили такива. Директно пред хотела вечерта, общи снимки и всенародни тържества.

# 591
И аз си мисля, че истерията пред Невски вече е в историята … И пред училището някак не върви пак да се събират: нали в средата на май ги изпращат официално; после се губи символиката, ако отново се върнат.  Пред ресторантите ще е сбирката тази година; тези в Гранд хотел София ще могат да използват Народния за фон, но в Милениум какво ще правят..🤷♀ Аз малко да обърна темата: забелязвате ли някакви по-различни настроения у наборите?  Аз у моя заземен представител, който от 15 годишен чака момента  да се изнася, нещо забелязвам едно зараждащо се неспокойство като че ли …

Последна редакция: пт, 26 яну 2024, 16:33 от saffron

# 592
  • София
... Аз малко да обърна темата: забелязвате ли някакви по-различни настроения у наборите?  Аз у моя заземен представител, който от 15 годишен чака момента  да се изнася, нещо забелязвам едно зараждащо се неспокойство като че ли …
Преди половин година бях останала с впечатление, че моят смята след като завърши да се изнесе. Той си има приятелка от две години и мислех, че може би ще искат да живеят заедно. Един ден го подпитах, дали са му такива плановете, но той като, че ли реши, че ние сме тези, които искаме той да се изнесе и ми се примоли: ако не пречи да остане да живее вкъщи, защото му било хубаво.  Та, така ще продължим да сме си заедно. Колко е удачно, не знам, но пък не мога и да го изгоня.

# 593
  • София
Синът ми днес става на 19 г. По този повод реших да попитам и кога ще ходим да огледаме за дрехи за бала, мноого време имало. Темата за специалност в университет реших да не повдигам на празника.
Честито на всички деца, които вече са приети в университети, много успехи и късмет им желая!
Всичките ни сладури биха се изнесли с удоволствие, ако им предложим да им плащаме наем и режийни за самостоятелно жилище Laughing

# 594
  • София
Buni, честит празник! Да е жив и здрав!

Нашата беше заявила, че се изнася на 18-я си рожден ден. Щяла да го празнува и нямало да се прибере след партито. Гледам, че още е вкъщи, а РД беше август. Объркана съм. Joy

# 595
Честит да ви е, Бъни! С късмет и знание да го приемат за студент, където си пожелае!

# 596
Синът ми днес става на 19 г.
Да е честит, здрав и щастлив! Balloon
Birthday Champagne

# 597
  • София
Честити да са всички рожденици!
Честито на вече приетите студентчета!
Моят син не бърза да се изнася, не е и давал зор за това.

# 598
  • На топло в неговото сърце.
Buni, да е здрав всичко друго ще постигне.
Честито на приетите!

Моят син другата седмица е на интервю за унито, нямаме костюм все още.
Ако го приемат ще се изнесе, защото ще отиде да учи другаде.Иначе въобще не е споменавал, че иска да се изнася от вкъщи досега.

# 599
  • у дома с любимите си хора
Минавам да честитя на приетите( браво на прекрасните ни деца!), да поздравя рождениците - да са здрави и успешни и да пожелая на всички останали успешен прием в желаните специалности.

Общи условия

Активация на акаунт