🍽️ MasterChef България 🍽️ - сезон 8, тема 4

• 37 800
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
От всички сезони помня само Божана. Появи се от Холандия, беше видяла всякакви продукти, даже абсолютно непознати за масовия потребител. Помня, че разказваше за пазарите в Ротердам, където е ходила рано сутрин, когато се предлагат риби, меса и други продукти от цял свят.Сприятелила се е с продавачите и са ѝ подарявали екзотични плодове и зеленчуци , които после е приготвяла за децата и семейството , където е работила. Абе много интересна личност, направо се открояваше като бяла врана сред другите участници. Следвам я във фейсбук, ами невероятно креативна, много луда, нищо скучно в готвенето ѝ няма, просто е родена да бъде оригинална.

# 121
Оли, пиши къде на Пискюлиев. Да не е долу до старата рибна борса, на гърба на една втора употреба. Ако е там, да хубави са, но са далеч от истински.

# 122
Божана и аз я следвах до един момент в социалните мрежи, но вече не. Страшно груба до степен на простащина, вечно блъска, тряска, вика с един такъв мъжки и каруцарски изказ... Колкото и да е креативна, не мога да я изтрая. Отделно, че според мен е на някакви субстанции постоянно - иначе не мога да си обясня тая постоянна превъзбуденост.

# 123
Ужасна жена е тя. Има талант, но го презентира спрямо личностова дефицитност. Жалко.

# 124
Тези дефицити на Божана са ми спирачка да стигна до нейната креативност. Изключително неприятна ми е.

Започнах да следя активно формата от края на сезона със Севда. Помня като победители Радка, Мария, Ивайло, Божана и един бургаски пожарникар, който повтаряше само "Мачкай,, Бургас!" 😂

# 125
  • пустинята Гоби
Аз помня победителя от първия сезон. Много го харесвах и му стисках палци от началото. Май Симеон се казваше, бивш наркозависим, живял доста години в комуна. И един друг участник помня от този сезон, после си отвори заведение на Ангел Кънчев за сандвичи, ама как се казваше. Опитах ги в началото, нищо особено, после може да се е развил обаче, аз съвсем в началото отидох. Дарин се казваше, проверих.

# 126
  • София
Аз помня победителя от първия сезон. Много го харесвах и му стисках палци от началото. Май Симеон се казваше, бивш наркозависим, живял доста години в комуна. И един друг участник помня от този сезон, после си отвори заведение на Ангел Кънчев за сандвичи, ама как се казваше. Опитах ги в началото, нищо особено, после може да се е развил обаче, аз съвсем в началото отидох. Дарин се казваше, проверих.
Първо Ву имаше заведение за сандвичи, после Дарин взе помещението и май  повече на сладкарница прилича.

# 127
  • софия
Дарин прави чудесни козунаци. Той участвал ли е в МШ? Изобщо не го помня.

# 128
В първия сезон участваше Дарин. По онова време често си общувахме служебно и покрай него се запалих по шоуто.

# 129
  • пустинята Гоби
Той не блесна особено в шоуто, май отпадна рано. Помня, че първо друг участник взе мястото, ама за съвсем кратко, даже не знам отвори ли изобщо или само се канеше.

# 130
Симеон, беше топ!

# 131
  • София
Предишни сезони на МШ съм гледала спорадично и нищо не помня. Но като споменахте Божана я потърсих в гугъл. Тя не е ли певица? Знам я от една песен - дует с един мой много близък приятел.

# 132
Чак сега откривам, че има нова тема, бляла съм мухите. Благодаря за темата.💐

В анкетата естествено глас за Биляна. Ама аз гласувам на въпрос кой искате да спечели, а дали тя ще спечели ще видим колко ще е нагласен финала, че и друг път се е виждало подготвено меню от професионалисти и тренирано от участника. При Радка това беше очеизвадно.

Аз помня всички победители и финалисти. Най- интересни сезони са ми трети, шести ,седми и пети без финала. Най - силни участници като бройка имаше в трети и седми сезон доколкото помня. Божана и Мария са ми най- заслужили победители и с най- силна конкуренция на финал. След тях може би Симеон, Севда и Станислав, ама на тях конкуренцията им беше слабичка. Ивайло и Радка не. Най ми е било криво за Митко и Краси бързака от сезон 6, както и за Куку в трети.😉

Последна редакция: ср, 15 ное 2023, 13:50 от Joy 05

# 133
  • София
Божана не е певица. Може и да е записала някое парче с някого, но е било по изключение.
Луда е по цялата глава, обаче в готвенето е звяр.
В последния сезон на Сървайвър правеше от нищо нещо и участниците се удивляваха как го може това.

# 134
Може ли някоя добра душа все пак да ми отговори дали има къде да се гледат предишните сезони на МШ?
Благодаря! Innocent

Общи условия

Активация на акаунт