🍽️ MasterChef България 🍽️ - сезон 8, тема 4

• 37 787
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
Подробности не помня. Имам чудесното свойство когато приключи един сезон да изтривам всичко от съзнанието си. Та чак се възхищавам на потребители, които помнят всякакви детайли и подробности.

В Ивайло най-неприятно ми беше неговата флегматичност. Аз съм доста бърз и организиран човек и вероятно по тази причина ми бееше мъка да го гледам.

# 106
  • София
На мен ми стана мъчно за Митко на неговия финал. Как се разплака. Беше толкова млад.
Сега попадам на негови клипове в ИГ - винаги усмихнат, готви с лекота, без претенции и поза. Много приятно момче.

# 107
  • София
Я, имало нова тема, а аз се чудя що никой не пише. Помислих,че всички са като мен, само когато има серия пиша.

# 108
  • на село
Нищо не помня от минали сезони Blush
Минало, заминало, този Ивайло дори не го помня, от победителите се сещам само за Божана и последната Мария,  че нея гледам понякога в неделя, приятна е в обедното предаване и показват вкусни гозби.

# 109
Помня и Мариела Нордел Grinning

# 110
От участниците помня леля Нордел, Радка, Севда-плачещата върба, Божана, Капитонката(кой не я знае нея Joy), едно момче с мускули, което спечели един от сезоните, ма му забравих името. За Мария се присетих покрай предаването и.
И спомняйки си разни индивиди, май май сал една Мария и участници дето не са се ръгали под светлините на прожектора са ми по приятни. Най неприятна ми е Божана. Да, беше звяр в кухнята, ма така се изроди милата, че.. Даже Питонова ми е по поносима.

# 111
Ау, Севда тъй не я понасях като зацивреше Grinning

Помня какви колоритни и приятни момци имаше по първите сезони.

# 112
Ох, свека още припада по нея(Севда). Аз се правя на улава и кимам, но сърце не ми дава да и кажа, че не споделям мнението и възторга и. Sunglasses

# 113
  • софия
След Мария предаването зазля. С Капитонова почти не гледах. Този сезон загледах покрай Таралежков, но ако не беше той и Биляна, която ми е много симпатична, нямаше да продължавам да си губя времето.

# 114
Помня, че в началото на сезона с Капитонова никой не я харесваше, а по едно време от "Викторията" взехме да я наричаме "Вики" и да и симпатизираме, после тази симпатия се разми.Joy

# 115
  • Sofia
Ивайло прави ли дюнери все още? Къде може да се опитат?
Мария ми е безкрайно симпатична, още в предаването беше явен фаворит, а сега и в другото й предаване.

# 116
Мария беше пример за участник - подготвен, със знания, креативен, спокоен и психически устойчив, без амплитуди в представянето си. Този сезон няма кой да я доближи дори минимално.

# 117
Искам да опитам истински и качествен дюнер, с хубава питка, добро месо, свежи зеленчуци и пресен сос. Турците не слагат картофи. Аз винаги си поръчвам дюнер бокс с месо, зеленчук и малко сос. Ами... във Варна има точно три места където го правят вкусно, по скоро имаше, двете места затвориха и остана само една дюнерджийница в която месото е хрупкаво, не пресолено и соса е вкусен и не мирише на шкембеджийница.

# 118
  • софия
Дюнерджийницата е на Искър. Но работи от 12 ч., в повечето дни към 16—17 ч. вече всичко е свършило. За поръчка се изчаква около десетина минути. Понеже държи всичко да е прясно, прави неголеми количества месо. По-миналата седмица като минавах ми се стори, че прави ремонт. После не съм обръщала внимание дали е приключил.

# 119
Искам да опитам истински и качествен дюнер, с хубава питка, добро месо, свежи зеленчуци и пресен сос. Турците не слагат картофи. Аз винаги си поръчвам дюнер бокс с месо, зеленчук и малко сос. Ами... във Варна има точно три места където го правят вкусно, по скоро имаше, двете места затвориха и остана само една дюнерджийница в която месото е хрупкаво, не пресолено и соса е вкусен и не мирише на шкембеджийница.

Има едни нови дюнери на ул. д-р Пискюлиев във Варна, които не са лоши. Слагат картофи, но доста по-малко количество от типичния български стандарт. Типичен турски дюнер съм виждала само в YouTube, така че се съмнявам да са на едно ниво, но не са зле тези.

И за да не съм тотален оф-топик 😁 и на мен Капитонова ми беше симпатяга в нейния сезон на Мастър Шеф. Имаше хумор в нея, а и израстване в течение на сезона, даже се сещам, че ми беше тъжно за нея, когато й стана време да напуска. Вече след това как и къде се е излагала не мога да кажа. Аз имам много задълбочени спомени от последните два сезона, но от първите вече всичко се е размило. Единствено се сещам малко от сезона на Божана, че все някак се опитваха да я цакат, я продукт да й вземат, я нещо друго и като цяло в този сезон имаше много такива възможности участници да се прецакат взаимно, та си имаше бая количество конфликти, ама как и кои бяха другите участници, освен Божана ми е пълна мъгла.

Общи условия

Активация на акаунт