💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 528
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 1 635
За мен Вики най-правилно обясни коалициите.

# 1 636
Оряшкова нямало смисъл да ходи срещу Мартин на елиминационна. Тя още на съвета се е предала. С тези плувнали в сълзи очи, ужас. Наистина не й отива.

# 1 637
И предаването, и водещите ми опротивяха...
От тука колко по-долу могат да паднат?!

# 1 638
ю

Най-добрият възможен вариант за Мартин Wink

И предаването, и водещите ми опротивяха...
От тука колко по-долу могат да паднат?!

Много, само гледай Wink

# 1 639
  • Някъде в Матрицата
Идеалния развой на събитията за сините е: отива Момчил на елиминации и отстранява де що гладиатор види. После, ако трябва и някой Старейшина, най-малко симпатичния от останалите или този, който посочи Дунев. Накрая се самоотстранява брутално и отива на Чистилището да се разкайва за хитростите. Там попада на Вальо, който му обяснява как да играе играта с достойнство и чест. И така, след като стане успешен млад човек най-накрая му признават победите и става рекордьор по победи в Игри на/по волята.

# 1 640
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Тези са като детската градина, а Ралица го играе лошата класна. Продукцията, я виждам как, аха още малко има да изкопа до земното ядро.
Мини Маус е отврат, Мимето достатъчно се компрометира да си ходи при Мудеви.

Последна редакция: чт, 16 ное 2023, 22:21 от Jess!

# 1 641
  • София
Видяхте ли, утре наказанието ще си го отработват, няма да седят и почиват. Измислили са го най-накрая.

# 1 642
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ами той Дунев ли кой беше споменал нещо на Оряшкова, тя тогава не зае позиция, прикрепи се към Мартин. Ама после е недоволна, че има коалиции. Как не ги е срам тия хора, как се изложиха повечето.

# 1 643
Въобще не си личи продукцията, че играе за Мартин. Когато той прави коалиция е хрисим, а друг ако се опита да играе е лош човек. Тотално  ни смятат за идиоти зрителите.

# 1 644
  • При семейството си
Аз съм за Гладиаторите днес. Искам сините на съвет и Дунев като "един истински мъж" да изяви желание да излезе да си премери силите с Мартин, защото "така е мъжко да си решиш проблемите с някого", както каза снощи по отношение на Мастагарков.
Само че той мъжкарството го избягва всячески, нещо никак не му понася. Joy Затова ще гласува за Вики или Оряшкова, съвсем забравил снощните си приказки.
Дунев на ръце да го извлачат и заведат на Арената, ще избяга, ще си сипе уискито, ще заседне в Резиденцията и ще каже “за тебИ, тати, оттук не мърдам”.
ПС. Не гледам епизода, не мога да коментирам другите събития, но в това съм сигурна.

# 1 645
Ясна е работата от рекламата, Мартин утре бие.

Въпросът е, ще има ли секунданти и колко трасета ще е предимството.

# 1 646
  • Сливен
Не съм коментирала досега. Бях спряла да гледам, четях ви. Харесвах Рълев, не харесвам коалицията му. Мартин има хубави качества, но уви, всичко се удавя в поведението му. Виолета като майка има една цел и ще направи всичко по силите си да подкрепи дъщеря си, но начина й е отблъскващ. От Мария бях с добри впечатления, но мисля че доста неща й липсват за победител. Докато й е изгодно подкрепя Момчил, а иначе, наговорили са се мъжете, уви, по-слаба е от другите жени, като изключим игрите тип борба. А толкова добре тръгна с амазонките. Разочарована съм, но явно 100 000 са си 100 000, и нищо че поведението ти лъсва и остава пред толкова хора, какво пък всяко чудо за три дни, и какво е това име и достойнство?!
Ситият Лъв..., не е грешка главната буква. Малко ми омръзнаха тези лозунги и викове, но това не променя факта, че Момчил е един от малкото мислещи, подготвени физически хора. Ако виждаха измами, трябваше на момента да ги пресекат, и всички щяха да знаят какво е измама и какво не е. Проблемът не е в него, проблемът е, че не са успели да мотивират повече като него да участват в игрите. И все по-малко ще могат, като виждат какво се случва. Аз искам да гледам повече хора като него, не махленски разправии. Не искам хора, които докато мислят имам чувството, че виждам как мисълта им се движи и то тромаво, искам стрели! Но "сеира" вдига активността...

# 1 647
Денислава говори и с мъжете, и с жените! И беше в разкрач, ама по към мъжете! Каза им, че ще е една от двете!
И после - ще номинираме на база игри! От тези двете! И коя да изберем по показател "Най-много ни бави"? Мастагарков, колкото и да не бил мъж, според Мартин, все пак е в другия отбор, пък Дунята добре се справи, дори и с забавянето на фризбито!

# 1 648
Видяхте ли Денислава подлогата как й се отвориха очите за Мартин? 😅😅 То бива да си двулична, ама чак на Дунев да се мазни, дето го редеше до миналата седмица..

# 1 649
Продукцията днес се сгромоляса под морското равнище. Да не кажа, че май по- голямо падение до сега не съм забелязала!

Общи условия

Активация на акаунт