💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 548
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 1 650
  • Другата България
Идеалния развой на събитията за сините е: отива Момчил на елиминации и отстранява де що гладиатор види. После, ако трябва и някой Старейшина, най-малко симпатичния от останалите или този, който посочи Дунев. Накрая се самоотстранява брутално и отива на Чистилището да се разкайва за хитростите. Там попада на Вальо, който му обяснява как да играе играта с достойнство и чест. И така, след като стане успешен млад човек най-накрая му признават победите и става рекордьор по победи в Игри на/по волята.
Joy Много добро.
Няма как да го кажа по-добре.

Обаче, друго исках да кажа.
МИШО Heart Много достойно поведение на това момче, по-достойно от това на Дунев, на Мартин, на Мастагар....браво, момче!
Денислава се омота като пате в кълчища, изговори 300 глупости, Ралица само това и чакаше - като чу името Момчи, надуши кръв, и Мишо обясни точно как стоят нещата - НЯМА коалиция, има двойка - Мишо и Денка. Това е.
Преди това на масата, когато обсъждаха номинациите на масата в резиденцията, отново доста аргументирано се изказа, браво на това момче. Въпреки, че е с Денислава от ден едно, стои твърдо зад Момчил и не подава на простотиите продукционни. Какво ми говори това - Мишо НЯМА да е в ТОП5.

# 1 651
И Вики и Оряшкова са много нагли същества. Момчи да ходил. Еми има 24 победи, но той им е длъжен да ги пренесе на гърба си до финала. Те да си кютат и ни веднъж да не ходят на елиминация. Той Момчи им е длъжен, а Мимето запя в общия хор, че Момчи лъже.
Външна грозота в синхрон с душевна такава. Жалка работа.

# 1 652
Не мога да се сдържа...
От доста време гледам епизодите като сериал, ама днес вече минаха всякакви граници.
Ало, Продукцията, на кого говорите за правила?!? Вие сте измамниците, а нас ни имате за малоумни! Кой ви е най-достойният победител? Алекса ли?! ХахХах
За едно сте прави обаче - зрителите много ясно можем да преценим кой е най-достойният и най-заслужилият да спечели! Те анкетите на Дяволо са достатъчно показателни!
Момчил!!!
Ама хайде тях си ги знаем, нищо ново, трябва помия да се лее...
Мастагарков, защо не каза нещо? Нали Момчи ти беше брат? Абсолютно безгръбначно!
Дунев, защо мълчиш?
Защо не го защитихте?!
Жалки сте!
А Мартин си е комплексар по учебник и храни егото си като агресира към другите.
Стрина с ехидната, злоба усмивка...
Отвратена съм!
Ще ми разстройват те лъвчето!
Дръж се, Момчи, ти си нашият победител!

Извинявам се, гледам със закъснение.

# 1 653
  • Пловдив
Признавам, не мислих че Денислав е толкова куха или го играе като за Оскар, все пак е дъщеря на майка си.
А ние доматите не ги ядем с колците.

# 1 654
Тая Денислава е най-противния участник ever. Виолета не е чак толкова зле. По поведението им в игрите, може да си направим ясна представа какви са в живота. Дени доста я съсипват по жълтите медии, но някъде там е скрита и истината, а то по поведението и се вижда. Виктория е десет пъти по-добра от нея на арената и дано тя стигне по-далеч от нея.

# 1 655
  • София
Аз не виждам коалиция срещу Оряшкова. Мишо и Момчил гласуваха срещу нея, защото е най-слаба.
Виктория не е слаба, но Момчил цени повече Дени заради пъзелите. Тя напоследък и все го захапва. Сама си бута столчето.

# 1 656
Продукцията днес се сгромоляса под морското равнище. Да не кажа, че май по- голямо падение до сега не съм забелязала!
Марианската падина репи яде! Колко дъно има понадолЕ от Мичурин! Аха и нефт ще бликне!

# 1 657
  • София
Мимето си подписа номинацията с думите към Момчил "послъгва малко".
До последно очаквах от него да даде празен вот и да прати себе си на номинация, но след тези думи вече нямаше как да стане.
Пролича си защо са близки приятели Оряшкова и Мудеви.

# 1 658
  • Stockholm
Оряшкова и Вики са жалка картинка.
За втори път ще кажа, че ме е срам да ги слушам.

Много ми хареса Мишо, обособи се най-сетне.

Пак правилата? Пак Момчил? Тия наистина прекаляват, ама наистина!
Не, то е толкова нелепо всичко. Ако на кражба и измама не се реагира на момента, два месеца след това е просто невалидна. Отговорността е на Димо , че не е реагирал. И още по-лошо- на гнусната бигбрадърска продукция, която си го е оставила за евентуален компромат. Абсолютно дъно!

# 1 659
  • София
Оряшкова защо приема толкова вътрешно номинацията, не се ли вижда отстрани и няма ли реална самооценка какво прави по трасето...Дали има или няма коалиция няма значение, при положение,че тя освен силови игри и мъкнене на варели, за друго не става...И това не е само от днешната битка, ами и от предишните..Нито на халки, нито на въжета, нито на баланс я бива, а до пъзел не е и стигнала.

# 1 660
Битката между Мимето и Мартин ще започне утре, но не се знае кой ден ще свърши. Димо със сигурност ще махне халките по някое време иначе като дойдат от 6 сезон още ще са на тях. 😂😂

# 1 661
  • София
Най-сетне стана ясно къде точно Дени е сгазила лука, че да я отсвирят от сюжета "Принцесата-Воин" (и разбира се пак Момчил е виновен) JoyJoyJoy

# 1 662
Денислава още от “Един за друг” ми е супер противна с онзи малоумник с който беше гадже тогава. Като гледам и следващите й гаджета, особено онзи Кристиян от София ден и нощ.. Не знам дали в имало месец от както са имали отношения и си бяха татуирали буквите 😂 гледах, че Денислава я е замазала с някакво сърце. Супер куха лейка!

# 1 663
Момчил може би този ден е разбрал, че няма да бъде допуснато да стане победител.
Да , и ние го разбрахме! Но е супер грозно, подмолно и много , много евтино!
А това е показател за  мнението на продукцията за зрителя! За да съжаление ще видим, а и вече виждаме по-нагоре в коментарите "изпрания мозък"на аудиторията.
Този път няма да се сецнат като с "ютията", измислили са го отдалече......

# 1 664
Сега разбрах защо Оряшкова е толкова близка с Мудеви… Едно и също мислене, че всички да им длъжни.
О, те са като семейство тримата от поне 10 години /казано от Мудев/. Така и влезнаха триматата,  като ИЗМАМИХА продукцията, че не се познават. Да, точно така Оряшкова с измама. Нали това е грозно? Когато чух това от Румен, Оряшкова изгуби моето уважение.  И сега тя, продължи да нарича Момчил измамник. Колко е жалко да се сринеш сам под нулата на - - - - - - - - - - - - - - -

Момчи, горе главата и до победа на финал!

Общи условия

Активация на акаунт