💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 540
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 1 665
Грешка на Момчи е, че не си коригира мнението за Оряшкова още в племето на амазонките и тихото ѝ участие в драмата му с Мудеви.

Изглежда на професионалните спортисти в предаването им е трудно да приемат, че може да нямат качествата за победители в такова предаване. Очевидно и Оряшкова няма реална самооценка и чувство за срам, че е слаб играч и на арената, и извън нея, затова пусна самосъжалителни сълзи на този съвет.

# 1 666
Човек който няма спечелена една самостоятелна битка на арената/Оряшкова/ да има претенции за честна игра!Все Момчи да ходи да спасява племето много удобно.А защо нямат грошове Оряшкова и Виктория-защото не са ходили и не са печелили.

# 1 667
  • Другата България
Най-сетне стана ясно къде точно Дени е сгазила лука, че да я отсвирят от сюжета "Принцесата-Воин" (и разбира се пак Момчил е виновен) JoyJoyJoy
Не мисля така.
Няма как с тези оставащи МЪЖЕ да направят Денислава победител.
По-скоро това е причината.
Кой остана да ѝ пази гърба? Куция кон Виолета? Един за всички, ама не всички са за Денка, дори и Дуньо, който се кълне във вечна обич на двете, ще играе за себе си, не за тях. Ами Ръльо? МолА ти сА, Мастагар? Направиха го на боксова круша, за да подари победата на Денка?
Няма как да стане, една Виктория, която ще  е първата отпаднала в обединеното племе, и дотук с жените.

# 1 668
Момчил е млад и трябва да си вземе поука в живота, че колкото и добрини да направиш на хората, те са способни мигом да ги забравят, ако обстоятелствата се променят. В Игрите това просто става на много по-бързи обороти, отколкото в живота, но е същото. Много труден урок.

# 1 669
Много ме е яд, че омаскариха най-достойния играч Момчил. Потънаха му гемиите, защото осъзна, че продукцията го сготви.

# 1 670
  • Stockholm
Аз не мисля, че Момчил е измамник, но не е и извор на феърплей и това е ясно. Мен лично като играч ми е безразличен, но продукцията успява засега да го очерни - доста хейт отнася във фейса в момента.
В кой Фейс отнася хейт? Нито един негативен коментар няма з анего, даже напротив.

# 1 671
След ИВ как да не си пуснеш Опасно изкушение! Те там сите ханъми са един път😅😅😅😅

# 1 672
  • София
Пусната е новата анкета

Накратко за вторник, сряда и днес:
Вторник - Очаквана победа за Момчил, но невероятно представяне на Теодора, която за малко да бие Момчи.
Успех в живота, Теди! Страхотна си!
Сряда - Ужасни вълни и ги пускат в тези битки? Ненормалници. Но пък стана шоу. Браво на Вики и Момчил за тактиките им. Мастагарков изби рибата побеждавайки двамата плувци. Играч на деня без никакви съмнения.
Ще се запомнят епичните битки на Мартин с Дунев и особено с Момчил. Браво и на Мартин!
Мастагарков правилно прецени картинката и не си похарчи грошовете за тоз що духа.
Четвъртък - Рълев отново беше добра познатата хвърчаща нинджа по трасето. Явно разтежението се е оправило до голяма степен. Стрелбата с фризбито изяде главите на старейшините.
Правилна номинация за Оряшкова.

Теди в На Кафе

Калоян с Жоро в На Кафе

Крум в На Кафе

Крум във Ф*к и т.н. щуротии

Теди във *к и т.н. щуротии

Теди отговаря на неудобни въпроси

# 1 673
  • София
Не мисля така.
Няма как с тези оставащи МЪЖЕ да направят Денислава победител.
По-скоро това е причината.
Кой остана да ѝ пази гърба? Куция кон Виолета? Един за всички, ама не всички са за Денка, дори и Дуньо, който се кълне във вечна обич на двете, ще играе за себе си, не за тях. Ами Ръльо? МолА ти сА, Мастагар? Направиха го на боксова круша, за да подари победата на Денка?
Няма как да стане, една Виктория, която ще  е първата отпаднала в обединеното племе, и дотук с жените.
Не съм казвал "Жена-победител".
Че Корделата си е една Голяма Бяла Птица това всички го знаем, и изобщо не ми е любимка, но днес Ралица се държа отвратително грубо с нея и това контрастира със целия й едит досега. Може да има и още нещо станало зад кулисите, но това рязко обръщане на 180% доста понамирисва

# 1 674
Аз Момчил и омаскарен си го харесвам. Послушвам всички разбирачи от Сървайвъри, Неделчо също - нали стремежът към добър образ в ИВ е нещо ужасно, и ето, пак съм фен на Момчил. Или пак бъркам и съм, как беше, “среден зрител”.

# 1 675
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Дунев на ръце да го извлачат и заведат на Арената, ще избяга, ще си сипе уискито, ще заседне в Резиденцията и ще каже “за тебИ, тати, оттук не мърдам”.
ПС. Не гледам епизода, не мога да коментирам другите събития, но в това съм сигурна.
Абсолютно! То даже не е нужно да гледа човек, за да се сети. Дунев през цялото време на предаването играе мишкарски. Последното, което може да се каже за него е, че се държи като мъж.
Не ми го побира главата как е възможно заради някаква игра да си плюеш на името и реномето, държейки се страхливо като безгръбначно.
Все още съм в ступор и от реакциите на Мимето и Виктория. Оряшкова особено се изложи зверски. Какво има да плаче, че я смятали за слаба, не може ли сама да прецени къде се позиционира измежду останалите участници? Нали й е известно, че не може да минава халките, че е най-бавна, че не плува добре... Малко реална самооценка и достойнство биха свършили много добра работа, ама...

# 1 676
Мъчно ми е,  че се стараят много на арената. Надскачат себе си. Всеки от останалите в игрите. В морален план нямам предпочитания. Момчил за всичко друго да е прав- но с тия подвиквания "смачкай ги" ме вбесява. Защото в повечето  време това, в което участват не е игра. А състезание. Паралелен независим слалом. Игра е, ако имат взаимодействие. Взаимодействие тук няма, освен в размяната по племената на живи играчи. При такъв паралелен слалом всеки се надитрава със себе си. Няма нужда от "мачкай ги". В противовес на мнозина от вас все още имам симпатии към Денислава. Но допускам, че ми напомня на някого. За любимеца- липсва ли чистота и невинност остава голата амбиция. А амбицията не винаги е хубаво нещо. Едновременно не искам да свършва, защото адреналинът е заразен дори през екрана. Днес си мерих пулса и наистина по време на състезанието се ускорява. От друга страна искам да свърши, за да забравя тези хора, с които не бих искала да се срещам. С никого от тях. Лека нощ!

# 1 677
  • Sofia
Истината е, че Момчил беше пътник, още когато не заплю Ситнилска пред строя в "телефон-гейт". Ако не е бил и от по-рано даже...

Animal Lion Heart

# 1 678
  • Берлин
Малко за разведряване. Одеве се прибира Мм и пита"Пак ли гледаш Animal Planet?". Аз:"не, ИВ,що?" Следва: " ми виж ги- змия, чакал, мравояд, мъжка богомолка, катерица, панда, плъх, заек, вълк и тая с тъпия поглед не знам кое животно без мозък да сложа".
Не им знае имената, играхме на Познаванка, но много точно ги нацели, хем оттук-оттам хвърля око и почти не ги слуша.

# 1 679
Пак се сетих за моето любимо стихотворение и мисля, че е подходящо за случая, затова ще ви досадя с него, но пък изчерпва добре всичките ми мисли тази вечер и въобще за Игрите като цяло:
Скрит текст:
"Ако владееш се, когато всички,
        треперят, а наричат теб страхлив;
Ако на своето сърце едничко
        се довериш, но бъдеш предпазлив;
Ако изчакваш, без да се отчайваш;
                наклеветен — не сееш клевети;
или намразен — злоба не спотайваш;
        но… ни премъдър, ни пресвят си ти;
Ако мечтаеш, без да си мечтател;
        ако си умен, без да си умник;
Ако посрещаш Краха — зъл предател —