💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 912
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 510
Реално Мастагарков може да си използва грошовете и сега, защото ако стигне съединението там също ще има преодолими играчи. Ще ходи на битки, но доколкото помня първо имаше битка и последния получаваше служебна номинация. После е елиминационна битка. Така поне беше миналата година май. Така ще се изправя срещу играчи, които са повече от преодолими и чрез тези битки също може да спечели някакви грошове.

Елиминационните битки след съединението са с по 3-ма участници, така че там фактор започва да става физическата част от играта. Дори да пратиш 2-ма силни един срещу друг, те просто ще елиминират 3-тия, който не е толкова силен. Най-много може да елиминираш един силен играч и след това идва полуфинала, в който чрез битка се определя кои 3-ма да се борят за 100-те бона.

А, Мастагарков може да победи повечето останали играчи. Денислава, Дунев, Мартин, Виолета са все преодолими играчи. Да, пътя ще е по-труден до финала, но е напълно възможен, а и Мастагара няма много избор. Ако сега си купи имунитет се спасява от битка 1в1 с потенциално силен играч. Вече след съединението в повечето елиминационни битки ще си има поне един преодолим играч, който той може да победи с лекота.

# 511
Не знам, хора. Мен продължава да си ме е страх за довечера. Тази игра досега колкото пъти е играна, все е мъж срещу жена. Симеон - Елия, Алекса - Мирела, сега Момчил - Теди. И все жената за малко не печели. Опасявам се довечера да не вземе да спечели най-найкрая Sad

# 512
А това обединено племе къде пребивава? На Резиденция ли?

# 513
Не ми хареса сближаването на Рълев с Виолета, но почти не виждах друг ход. Не ми хареса и сближаването с Мартин сега, но приемам, че към момента това е хода, който му спестява конфликти, а виждам, че той не иска да е в конфликт с играчи, за да може спокойно да си играе битките. За какво да влиза в зъбене с Мартин, след като може да го победи в битка на терен? Към момента най-черната му точка остава това, че по никакъв начин не се опита да ограничи нападките на Виолета към Цвети, както и онова "гледай ме в очите, когато ти говоря" пак към Цвети преди няколко съвета, което пак беше следствие от други неща. Казвайки това обаче си спомням, че масово хората не харесваха Цвети и бях една от малкото в темата, които ѝ симпатизираха от началото на Игрите до излизането ѝ.Към Мастагарков разбирам отношенито му - вижда мъж, няколко години по-голям от него, здрав, силен, в разцвета на силите си и който в същото време не може да заеме позиция кой да му е приятел и с кой да спи. Вероятно това го дразни и отвращава, особено след като и той мина по пътя да е смятан за аутсайдер и бушон в племето си, но поне успя да го направи по-достойно. Та, далеч е от идеален герой, но това не ми пречи да му симпатизирам. Освен това, не го смятам за много умен, по-скоро добре умее да мълчи.
А Теди довечера ще има шанса да отпадне много достойно. Не знам как ще ни го представят, но съм сигурна, че няма да се даде лесно, а да отпаднеш от Момчил не е срамно, нали?

# 514
Скрит текст:
Рълев ми е точно като Ваня Джаферович. Намери си една зла жена за коалиция, която да обира негативите, а той уверено крачи към финала. С тази разлика в негов плюс, че ако Ваня имаше по-силният Занев, то Рълев е доста равностоен на Момчил. Ако финалът не иска много физическа сила, може да си го спечели честно. Особено ако има пипкав елемент с топчета.

Дали намерил, дали му дали, дали Виолета си го хареса и обиграно го присламчи, дали той реши да е с нея, защото хипотетично се познават от кастинги/бензиностанции, както беше коментирано или просто видя в нея играч, който му е полезен - не мисля че има голямо значение.
Факт е,че му се получава играта, но е важно да подчертаем, че и без Виолета той пак има (за мен) необходимите качества и способности да стигне до финал.

Харизматичен е, физически е звяр, не се е пуснал по течението, а мисли какви ходове да предприема,кога и с кого.

А това,че бил предал Теди - всеки ще се наложи да предаде някой свой коалиционен партньор или дружка в даден момент, ако от това зависи собственото оставане в шоуто.

Та, това което исках да кажа е - целта оправдава средствата за мен в което и да е предаване на тези продуценти, защото вярвам че след като емоциите се охладят, участниците осъзнават, че са били просто герои в един сценарий с елементи на reality show, което търси преди всичко драми,скандали и панаири.

# 515
А това обединено племе къде пребивава? На Резиденция ли?
В предните сезони - да, ама в тоя като нищо да ги пратят на Реката, защото са яли повече майонеза.

# 516
  • Другата България
Аз точно заради грошовете не мисля, че Вили ще "стреля" по Благо. Предвид, че Благо е силен и почти сигурно ще се върне, защо да му осигуряват още 100? Ако са на втори съвет пак те, да тогава ще посочи Благо.
Да не забравяме, че е възможно все пак да е двойна елиминация - ако целта е да са 8 финалисти и в понеделник да ги обединяват - то има шанс и така да стане. Тогава прогнозата ми е, че двамата сини, които и да са те (Вики и Оряшкова мисля) ще отпаднат.
Разбира се може и да е както миналата година - последният останал на играта в понеделник - директно да отпадне, тогава ще си е стадартна елиминация този петък.
Това също е вариант, да. Да видим.
За мен Виолета би изпратила Мартин на битка само АКО е сигурна, че ще е срещу синя жена, и тя няма да е Денислава. При това с подходящо предимство, осигурено от Рълев.
А тя знаем, има как да разбере кой е номиниран при сините. Blush

# 517
Рълев не е бил в племе с Мартин, има информация за него от разказите на новодошлите. На терен заяжданията често са подтикнати от водещите с определена цел. Това с което са наясно всички участници е, че в трета седмица  "правилата" са променени за един участник - гласуван, останал последен в елиминация и върнат в играта. Не ги е страх да се опълчат на Мартин, вече го направиха и то в начален етап, но осъзнаха, че се опълчват срещу продукцията. При този въртелив мазньоч няма как някой да остане морален и извисен за радост и одобрение на зрителите. И това не е в защита на Рълев, а за всички попаднали в капана на сезон 5 и изобщо в това шоу.

Мастагарков, който ми е безкрайно симпатичен само ако се види през очите на опонентите си! Силен, здрав, самодостатъчен! Защо е такъв мек харектер и как не осъзнава, че те не го искат нито за приятел, нито за коалиция, защото им е жесток конкурент.
Иде ми да го поздравя с FYRE - Здрав. Як. Силен. Стабилен. Smiley
Скрит текст:

# 518
  • София
Аз точно заради грошовете не мисля, че Вили ще "стреля" по Благо. Предвид, че Благо е силен и почти сигурно ще се върне, защо да му осигуряват още 100? Ако са на втори съвет пак те, да тогава ще посочи Благо.
Да не забравяме, че е възможно все пак да е двойна елиминация - ако целта е да са 8 финалисти и в понеделник да ги обединяват - то има шанс и така да стане. Тогава прогнозата ми е, че двамата сини, които и да са те (Вики и Оряшкова мисля) ще отпаднат.
Разбира се може и да е както миналата година - последният останал на играта в понеделник - директно да отпадне, тогава ще си е стадартна елиминация този петък.
Това също е вариант, да. Да видим.
За мен Виолета би изпратила Мартин на битка само АКО е сигурна, че ще е срещу синя жена, и тя няма да е Денислава. При това с подходящо предимство, осигурено от Рълев.
А тя знаем, има как да разбере кой е номиниран при сините. Blush

Ако е нормална елиминационна и има съюзническа битка, то не е хич сигурно, че Рълев ще я вземе играта. За друго може и да се чудя как ще стане, но 100% който и да е от сините - ще вземе Момчил. А между него и Рълев не се знае кой кого ☺️

Иначе за другото може би си права, но все пак има шанс да са червените на първи съвет, а тогава инфото на Виолета няма да е съвсем точно.

# 519
Наистина ли мислите, че участниците нямат представа един за друг и не се знаят що за стока е всеки? Наивно е, моля ви Grinning

# 520
Скрит текст:
Рълев ми е точно като Ваня Джаферович. Намери си една зла жена за коалиция, която да обира негативите, а той уверено крачи към финала. С тази разлика в негов плюс, че ако Ваня имаше по-силният Занев, то Рълев е доста равностоен на Момчил. Ако финалът не иска много физическа сила, може да си го спечели честно. Особено ако има пипкав елемент с топчета.

Дали намерил, дали му дали, дали Виолета си го хареса и обиграно го присламчи, дали той реши да е с нея, защото хипотетично се познават от кастинги/бензиностанции, както беше коментирано или просто видя в нея играч, който му е полезен - не мисля че има голямо значение.
Факт е,че му се получава играта, но е важно да подчертаем, че и без Виолета той пак има (за мен) необходимите качества и способности да стигне до финал.

Харизматичен е, физически е звяр, не се е пуснал по течението, а мисли какви ходове да предприема,кога и с кого.

А това,че бил предал Теди - всеки ще се наложи да предаде някой свой коалиционен партньор или дружка в даден момент, ако от това зависи собственото оставане в шоуто.

Та, това което исках да кажа е - целта оправдава средствата за мен в което и да е предаване на тези продуценти, защото вярвам че след като емоциите се охладят, участниците осъзнават, че са били просто герои в един сценарий с елементи на reality show, което търси преди всичко драми,скандали и панаири.

Да но от това не зависеше оставането му в играта , нито беше застрашен, а имаше и много други полезни ходове . Както и да е, и шампион да стане , - ще е просто един добър спортист , без запомнящи се качества за "победителя" ..просто не , прекалено лош . Като този Вальо , който 20 минути гледах в чакал каста , и никога не съм го виждала . А знам че трябва да е бил в сезон , който съм гледала Thinking

# 521
От темата за вицовете:

# 522
  • Стара Загора
Не ги разбирам аз тези превземки по Гого.
Дребен,пъргав,жилав, умен в игрите,ама чак пък Уау уау.. Rolling Eyes
Моя приятелка,която живее в Сливен го вижда често(явно живеят в един квартал или родителите му),каза че е винаги много усмихнат,снимал се с децата и ги тренирал в парка.

Ами това е, Гогича е такава душица, че не може да не го харесаш. Сладурче си е той и ми беше любимец миналия сезон. Обаче не блести интелектуално, което не е голяма беда. Докато "оста x z" е просто блестящ. Умрях от смях снощи като се изтърва с тази ос. Опитва да не се издава, но то си личи. Ако иска да обърка противника, може само да спомене някоя проста дефиниция от геометрията или не дай си Боже физиката и противника му ще блокира. Колко от участниците са чували за оста z? Добре, колко са чували за x и y Joy
Много точно и за Гого и за Момчил. И двамата стоят доста над нещата  (битовизмите).
 Сетих се, че общото между тях е , че доста време да живяли в Дубай и Китай и вероятно са попили източната философия за живота.
 И все пак разликата е един вагон книги.

Последна редакция: вт, 14 ное 2023, 19:11 от wanconboy

# 523
  • София
Кои са коалициите на този етап? Вили, Мартин, Дени и Рълев срещу свободни електрони Grinning По Дунката, Мастагар и Момчи е явно, че ще се стреля, за да отпаднат силни играчи. Патериците Вики и Мимето ще бъдат ползвани за гласове.
Можеше и друго яче да е, но завалията Момчил сам си цъка, а Краси така и не успя да си събере вярна свита.

# 524
Мишито забрави Grinning не че с нещо се запомня Grinning

Общи условия

Активация на акаунт