💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 973
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Ще останат на този вариант, защото им е удобен.
Те нямат друг, когото да пратят.

Забравяш, че Момчил и Дунев са с 3 гласа + не малко грошове, Момчил може и да не харчи, но Дунев със сигурност ще, ако усети, че пак той ще е нарочен - няма да иска пак да ходи на битка.

# 556
  • SF
Не забравям нищо. Досега не са си купували гласове, за да се спасяват от битки.
Няма смисъл да гадаем. Сега ще видим.
Струва ми се, че тета Виолета и Мартин ще саботират играта, за да може да отидат на съвет, за да може да пратят Мастагарков, за да може Дунев да го бие, защото Момчил ще му е спечелил предимство с цяла обиколка и Мастагарков да си ходи.
Мастагарков няма да има кого да извика за аватар. Рълев ще го играе болен, остават тета Виолета и Мартин, които не стават.

# 557
Ако Мастагарчето има малко акъл, в което се съмнявам, няма да си думка грошувити за имунитет и прочие шитни. Ясно е, че може да бие Марто, както и всички от сините, с леки условности. Да видим де.
Другата седмица ли ги обединяват?

Проблемът е в предимствата. Мастагарчо да купува гласове, ако ще се изправя срещу Момчил ИЛИ Момчил ще печели предимство.

Тези предимства са адски гадни. Един човек отива на заколение и твърде малко зависи от него. Ако беше като на кастинговите - съвсем друга работа.

# 558
  • SF
Тези предимства лишават от смисъл изпращането на елиминации.
Значи племето праща Дунев, примерно, защото не го харесва, примерно, но се оказва, че всъщност работата върши Момчил, примерно, състезавайки се с някой от другото племе, пак примерно.
С такова огромно предимство, няма нужда да ги морят. На когото са му спечелили предимство, остава в играта, другият си тръгва.

# 559
  • При семейството си
Момчил няма да позволи Дунев на елиминация/номинация, а самият Дунев ще направи колкото трябва салта и циркове, за да не е отново на индивидуална битка.
Благо ще трябва да го отстранява друг - самият Момчил или евентуално Мишо.

# 560
Теди не е единствената, която евентуално няма да бъде поканена в подкаста.
В предишни теми бяха пускани нейни постове в Инстаграм и отговори на въпроси към не, нейни коментари.
Определено не е играч, който се отличи в предаването, въпреки че се справи/справя доста прилично на арената.
Аз не видях със Ситнилска да качват игрите Неудобни въпросих и F*uck Marry Kill

# 561
Мишо не мисля, че може да отстрани Мастагарков.

# 562
  • SF
И аз.
Мисля, че само Дунев и Момчил могат. Но може и да не могат.

# 563
  • София
Значи какво ни чака тази вечер? Булитата се обединяват срещу Мастагарков, а Рълев гледа и се хили (като в зората на гладиаторите). Теди пада от Момчил и напуска играта.
И аз май най-добре да си пусна филм.

# 564
  • Берлин
Най-любопитно ми е ще има ли записано видео от Теди след отпадането й днес. Не се съмнявам,че Момчил ще вземе битката.

# 565
  • При семейството си
Най-любопитно ми е ще има ли записано видео от Теди след отпадането й днес.
В противен случай би било изключително грозно.

# 566
  • SF
Ще има записано видео, но аз нищо няма да разбера от него. Simple Smile
С Теди говорим на някакви различни езици.

# 567
  • София
Ще и сложат субтитри, споко Simple Smile

# 568
Имам непоносимост към тъпотиите на Денислава. 🙄

# 569
Аз мислех, че баницата си правят сами с кори, а те имали готови замразени вити баници 😄

Общи условия

Активация на акаунт