💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 751
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 1 425
Май съм един от малкото, които сменят канала като чуят СИТ ЛЪВ. Отдавна стана досадно

Иначе Вики е най-силната жена този сезон, че и красва Grinning  голям кеф е да я гледаш

# 1 426
  • SF
Мастагарков може да си купи допълнителни гласа. Тета Виолета и Рълев имат общо 3, плюс един от Мартин -  4. Рълев решава, че Мастагарков ще се бори с Мартин.
Да го питам Рълев за кво му е тета Виолета на този етап. Другата седмица са сите заедно на Резиденция и тета ще излети на първа номинация още. Ако я пази заради пусти първи племенен събор, значи е голяма работа....!
Мастагарков също би играл с него в обединеното племе. Ако още не му е станало ясно, да си поговорят. С тази разлика, че с Мастагарков имат шанс да си се дотрътлузят заедно до финала. А тета е до първия събор.

# 1 427
  • Берлин
По повод изтрити мнения - мисля,че се докладват мнения, в които има спойлери. Има няколко нямадагиквалифицирам потребители, които редовно спойлват, уж коментирайки.
С ковид съм и имам време тези дни да се задържам тук повече, та забелязах.

# 1 428
На мен не ми се иска Виктория да е номинирана днес, ако сините са на съвет, защото е пределно ясно, че ще отпадне от Мартин.

Но не защото е слаба, а защото Елвиса е пазен за топ 5 ( не е спойлер, лично мнение).

Наистина й направих лоша услуга с това късно влизане, да не говорим че на никой друг не дадоха тази възможност, нямаше обяснение за зрителя защо е взето това решение.
Абе гласят си ги както им дойде, а може и таткото да е ударил едно рамо, но поне момичето е подготвено и сама можеше да си извоюва влизането в сезон 6 ( така или иначе със сигурност щяха да я вкарат с или без кастинг), ама явно не й се чакало 😂

Та, харесвам я как се раздава в игрите, единствената останала жена тази година, която плува и то разкошно, на повечето елементи в игрите си е екстра, ама мал шанс с този сбъркан концептуално сезон😵

Денислава също плува, може да няма техниката на Вики, но си е достатъчно бърза

# 1 429
Ситлъв! (съзнателно го пиша като една дума, без интервал)
Как ще бием? С разликаа!
Какви са очите на Апостола? Синиии!
 Не, не, не!

# 1 430
Май съм един от малкото, които сменят канала като чуят СИТ ЛЪВ. Отдавна стана досадно
Поне двама сме Smile В началото ме кефеше, обаче като всяко нещо, с което се прекалява, стана досадно, често не на място и даже неудобно за слушане; вече мютвам, като почнат да се екзалтират сините, защото знам какво ще последва и пропускам този кринджав момент Wink

# 1 431
  • Stockholm
Аз пък залагам, че преекспонираме сценария и другарския съд. Като нищо фродовците  са го пуснали нарочно и сега ни гледат сеира. Ралица ще си каже репликите, Момчил ще отговори кратичко, по интровертски, ще питат гурутата Мартин и Виолета дали да му отнемат ТИТЛАТА, хаха. Виолета може и да влезе в роля, но не вярвам Мартин да подкрепи предложението. И това ще е. Но ще разстроят лъвчето ми, много е чувствителен на тая тема Sad
Разстройва се сериозно, ако нещо е несправедливо Лъвчето Blue Heart

# 1 432
Аз имам силното желание Мастагарков, Елвиса и Виолета да си заминат. Като цяло - да свършва тоя сезон. В началото имаха потенциал за стратези, интересна игра, ала -бала, но сега са ми просто скучни. Едно и също плюене, едни и същи гениални стратегии, мусене, цупене...оф, писна ми, наистина вече превъртам като ги видя.

Този сезон, като цяло, на мен ми беше супер слаб. Единственото интересно ми бяха подкастовете и се надявам скоро да видим участниците, самата игра беше смешна. Нагласени битки, повече от обикновено, насилени и измъчени стратегии, плоски образи, много слаби физически играчи...пълно разочарование. Grinning

# 1 433
  • Stockholm
Виждам супер негативни коментари за Сития Лъв и  за мотивационните скандирания на Сините. Май забравяте, че това са 25 годишни младежи. Що за високи критерии имате, простете им младостта, бе! 

# 1 434
Никой не ги обвинява, не сме ги изправили на подсъдимата скамейка, нито пък им отричаме правото да го правят. Просто споделяме мнения и впечатления. Нали всички тук това правим? Аз лично никакви негативни чувства не влагам, напротив, Момчил има моите симпатии от самото начало на формата и това едва ли ще се промени.

Последна редакция: чт, 16 ное 2023, 16:47 от Мила Атова

# 1 435
На мен не ми се иска Виктория да е номинирана днес, ако сините са на съвет, защото е пределно ясно, че ще отпадне от Мартин.

Но не защото е слаба, а защото Елвиса е пазен за топ 5 ( не е спойлер, лично мнение).

Наистина й направих лоша услуга с това късно влизане, да не говорим че на никой друг не дадоха тази възможност, нямаше обяснение за зрителя защо е взето това решение.
Абе гласят си ги както им дойде, а може и таткото да е ударил едно рамо, но поне момичето е подготвено и сама можеше да си извоюва влизането в сезон 6 ( така или иначе със сигурност щяха да я вкарат с или без кастинг), ама явно не й се чакало 😂

Та, харесвам я как се раздава в игрите, единствената останала жена тази година, която плува и то разкошно, на повечето елементи в игрите си е екстра, ама мал шанс с този сбъркан концептуално сезон😵

Денислава също плува, може да няма техниката на Вики, но си е достатъчно бърза
Бърза е на фона на това,че в сезона има 3 жени,които могат да плуват,но специално от Виктория е далеч като плуване,а и като цялостни качества според мен,Ако Виктория беше влязла от началото щеше да се говори много повече за нея в момента,но за съжаление и направиха лоша услуга,и въпреки това се справя невероятно на арената.

# 1 436
  • Варна
Аз пък четох интервю с Дани (ако може да се вярва на Телеграф) и ми стана много мило едно такова, а и дава представа какво и как се реже по "преценка" на Големия брат

"Когато бях в „Игри на волята“ писах за Цвети. Това не се излъчи, но ѝ написах стихотворение. Не любовно, разбира се, но все пак тя беше единственото момиче, което дойде в племе, съставено само от мъже. Исках да ѝ помогна да се адаптира, да я предразположа към мъжкото племе. Да види, че сме добронамерени към нея. Стихотворението бе от всички нас за нея, а тя много се зарадва."

# 1 437
Дунев е на 51 години. Оряшкова - на 34. Мартин, до скоро също скандиращ със Сините - малко под 40. Толкова за младоците Сини. Но пък на Оряшкова ако ѝ вземем скандирането, съвсем нищо няма да ѝ остане да прави в играта.

# 1 438
Oh,
 тоя пък -Пенкелер(агронома рапЕр и поет), видяхме го на терен!!

# 1 439
  • SF
Дунев е на 51 години. Оряшкова - на 34. Мартин, до скоро също скандиращ със Сините - малко под 40. Толкова за младоците Сини. Но пък на Оряшкова ако ѝ вземем скандирането, съвсем нищо няма да ѝ остане да прави в играта.

Тя в скандиранията участва ли???

Общи условия

Активация на акаунт