💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 682
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 1 500
Мери Ан и се заслушай колко пъти казва на някой думи "Е", "И" дайте му един речник на тоя моля.🤣🤣🤣🤣

Калиостро що да не, до сега не е изявил някой от Старейшините да иде на битка срещу Мартин ама ще е интересно ако избират съюзник.

Мери падамммм🤣🤣🤣🤣

# 1 501
Момчи го признавам за силен обаче много му се вдигна самочувствието и "сит лъв" ми се набива при всяка битка вече.
Най-мразя самочувствие без покритие !!

Рекордните 25+ победи ако не са покритие в тази игра не знам какво е....
Мисля че никой не разбра иронията Simple Smile

# 1 502
Някак си имам дежа вю със сезон едно.... Все шампионът виновен, изнесе им сезона и айде втори или трети в класирането. Шмекери.

# 1 503
  • Другата България
Четвърти път.
Пети път. Направо имаме рекорд. Браво, Димо!
И на този фон се набляга как Момчил не се справя с фризбито. Joy

Какво ли стана с Момчил? Ами, Димо, това, което целяхте с тъпия си сценарий.
Вече разбрахме, че целта е сините да паднат, щото на Марто ще му е по-лесно срещу жена, отколкото срещу Мастагар.

# 1 504
  • Асеновград
Хахах Мартин трепери като листо...

# 1 505
Старейшините падат,Момчи иска да го номинират,отива и набива шута на Елвиса.Възможно ли е да го отиграят така?
Не го виждам така Simple Smile

# 1 506
Направете съпоставка на преминаването на Рълев и на Марто. Марто трепери, докато Рълев летеше. Една голяма уста е Мартин. Само това. Иначе мърмори за контузените

# 1 507
Кръщавам го Треперещия!

# 1 508
  • Другата България
Шести път. Сега се набляга и на това как Рълев мести сам и трите варела.
Мастагар е статист явно. Joy

# 1 509
Еми Рълев се справи много добре с трасето. Момчил също се справи добре, просто Димо си плямпа тъпотии.
Факт е и че на Гладиаторите им е много по-трудно.
Мастагарков отново е много, много добър, но за него си е и битка за спасение. Grinning

# 1 510
Ееее спомена и Мастагарков.
Не мога да отрека, че Рълев е най добрият при Гладиаторите
Мастагарков обаче е доста тежък и трудно ще го удържат. Дунев е доста по лек

# 1 511
  • Другата България
Ееее спомена и Мастагарков.
Не мога да отрека, че Рълев е най добрият при Гладиаторите
Напротив, специално за трите варела си каза, че Рълев ги е преместил САМ.

Виж, аз не казвам нищо за Рълев в случая, той на арената е звяр, това съм го писала многократно.
Всичката ми ирония, сарказъм, подигравки и направо хулене е единствено и само към продукцията.
А Димо е част от тях, това му е казано, това повтаря. И се чудя, като Мечо пух - седя и си мисля /вече само си седя/, наистина ли смятат аудиторията за такива бунаци? Това си е обида, и подценяване на интелигентността на зрителите, които колкото и да са пристрастни, няма как да не им виждат простотиите.
Цял сезон игрите се играят пред същия Димо, който променя ред, правила и каквото се сетиш в движение, нито веднъж не направи забележка на Момчил, и сега видиш ли, сетили се да вадят кадри от време оно, че и Виктория замесиха, и тя суфлира ли суфлира /а в началото на епизода искаше да праща същия Момчи ОТНОВО на битка, щото е....мъж, и ще отстрани Мартин/.
Абе, закривай, не остана.

# 1 512
Браво на Момчил! Затвори им устата с едно изречение!
Успяха да го разтърсят яката. Това беше целта. И то не на Мартин, а на продукцията. Все пак разговорът се проведе на стопанството и продукцията е тази, която реши за втори път да го извади на показ. Щото вече веднъж го минаха съвсем безболезнено по време на битката с Теди. Но Момчил определено не беше на себе си след думите на Ралица. Целият се разтепери от обида. И това беше целта на упражнението. Да му смачкат фасона точно преди битката.

# 1 513
Много ми стана гадно за Момчил. Харесвам него и Рълев. Не съм съгласна с тези обвинения. Да, има си самочувствие но има и защо да го има. Най добрият сред Старейшините. Както Рълев е най добрият сред Гладиаторите.

Разбира се, Димо е бил рефер, да го е санкционирал. Като е проспал вината не е на Момчил. А и не е бил само той. Но продукцията търси да разпали конфликт - и с тези другарски съдилища, и с коментарите... Низко и долно е, ама такава им е целта. И явно работи - пишете по 300 поста за всяко предаване.

Цитат
Направете съпоставка на преминаването на Рълев и на Марто. Марто трепери, докато Рълев летеше. Една голяма уста е Мартин. Само това. Иначе мърмори за контузените

Тук съм на особено мнение. Страх го беше, вярно. Лоша техника - с високо вдигнат задник и център на тежестта. Обаче се пребори със себе си и като видя, че изостава даже започна да скача прав. Това е достойно за уважение - да си победиш страха.

# 1 514
  • Sofia
Още най първия път, когато се игра на чистилището тая игра с въртележките, доста от участниците се оттласваха с крак, много добре го помня, но не ми се рови сега да търся кадри. В следващи игри с въпросното съоръжение пак се е случвало... Мартин просто си е захапал и толкоз. Вила и тя... За какви чак измамИ става въпрос, не знам.

Общи условия

Активация на акаунт