💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 528
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 1 680
Много е интересно как Оряшкова реално наистина може би не си дава сметка, че не ѝ там мястото. Защо разчиташ че като си шампион в някакъв супер нишов спорт то по дефиниция ще се справиш с всичко и ще си занесен до финал? Пазила си била достойнството и не се подмазвала… ми че като си прекалено добра за тази игра чий го дириш в този формат? 😀 с цялото ми уважение към успехите ѝ. Просто тъне в някаква тотална самозаблуда ако наистина си мисли, че е била номинирана поради коалиционни схеми. Доста по-добри за този формат си тръгнаха много преди нея. Дори да допуснем, че до влизането във формата не е гледала нито един епизод, то досега предостатъчно време имаше да се огледа къде се намира. Умее да носи тежко само и е прекалено е голямо самочувствието и за социална игра и пак стигна до топ 10, аз в лицето бих ѝ казала да се радва на късмета си и да пусне тото. Мълча и гледа цял сезон с едно изражение.
Има го и при Дунев това отношение тип “длъжни сте ми”. Две седмици рева, че някой дръзнал да го номинира. Извини ги, Бог Дунев, че не ви оставиха да си почивате в резиденцията до самия финал. Адски много ми опротивя, дребна душичка. Такива грозни думи наприказва, голям резил.
Денислава е зодия близнаци. Какво да го говорим 😀 Мартин май беше публикувал нещо в инстаграма тия дни, че явно се е почувствал предаден от това, което вижда.

# 1 681
Като жена ми е изключително унизително да слушам за големи претенции и игра за женски финал, обаче мъжете да поемат отговорност, защото са по-силни? Това е най-шизофреният аргумент и може би най-антифеминиското поведение, което налива вода в мъжката мелница гледаща с насмешка към жените. Ако някой от Нова действително вярва, че това предаване възпитава, моля ви, спрете с тази идиотщина,  обидно е!

# 1 682
  • Другата България
Това не е за скрит текст, определено. Затова го махнах. Благодаря ти за него.
Пак се сетих за моето любимо стихотворение и мисля, че е подходящо за случая, затова ще ви досадя с него, но пък изчерпва добре всичките ми мисли тази вечер и въобще за Игрите като цяло:
"Ако владееш се, когато всички,
        треперят, а наричат теб страхлив;
Ако на своето сърце едничко
        се довериш, но бъдеш предпазлив;
Ако изчакваш, без да се отчайваш;
                наклеветен — не сееш клевети;
или намразен — злоба не спотайваш;
        но… ни премъдър, ни пресвят си ти;
Ако мечтаеш, без да си мечтател;
        ако си умен, без да си умник;
Ако посрещаш Краха — зъл предател —
       еднакво със Триумфа — стар циник;
Ако злодеи клетвата ти свята
        превърнат в клопка — и го понесеш,
или пък видиш сринати нещата,
        градени с кръв — и почнеш нов градеж;
Ако на куп пред себе си заложиш
        спечеленото, смело хвърлиш зар,
изгубиш, и започнеш пак, и можеш
        да премълчиш за неуспеха стар;
Ако заставиш мозък, нерви, длани-
        и изхабени — да ти служат пак,
и крачиш, само с Волята останал,
        която им повтаря: „Влезте в крак!“
Ако в тълпата Лорда в теб опазиш,
        в двореца — своя прост човешки смях;
Ако зачиташ всеки, но не лазиш;
                ако от враг и свой не те е страх;
Ако запълниш хищната Минута
        с шейсет секунди спринт, поне веднъж;
Светът е твой! Молбата ми е чута!
        И главно, сине мой — ще бъдеш Мъж!"

# 1 683
  • София
Истината е, че Момчил беше пътник, още когато не заплю Ситнилска пред строя в "телефон-гейт". Ако не е бил и от по-рано даже...

Animal Lion Heart
От по-рано е: пръв е забелязал(и отбелязал) гаврата с Амазонките на първите 3 териториални битки.
Но Тупарев и Буратино тоя път много добре го измислиха, признавам им го. Първо геройски едит, спасител, рекордьор и после "Шат на патката главата"

# 1 684
  • София
Дъно!
И кому беше нужно?
Ние ли определяме победителя? Със смс?
Ами няма кой да ми е на сърце ,освен Момчи!!!
Да им имам правилата и честността.
Дори на другарския съд Ралица МАМИ! След нея -Виолета МАМИ!
Не Виолета е съветвала Тодора,а Благо! Хайде да си следите редакторите!
Ще гръмна направо!
Оряшкова-чиста като сълза,влизайки с Мудеви.Виктория-все едно там на онази игра имаше повече от 10 кила,че като пусна,не счупи и плочата...Мартин-на играта на светилището не минаваше през въженцата,Рълев-направи опит да върне топче с лъжицата.Цялото червено племе не минаваше под мрежа на една игра.Благо виждал през очилата.
Който не е играл,той не е правил грешки.
Само един Момчил стъпвал,Дени прелиташе.
Кураж,сито лъвче! Heart

# 1 685
  • Другата България
Истината е, че Момчил беше пътник, още когато не заплю Ситнилска пред строя в "телефон-гейт". Ако не е бил и от по-рано даже...

Animal Lion Heart
От по-рано е: пръв е забелязал(и отбелязал) гаврата с Амазонките на първите 3 териториални битки.
Но Тупарев и Буратино тоя път много добре го измислиха, признавам им го. Първо геройски едит, спасител, рекордьор и после "Шат на патката главата"
Не им се получи.
Само дето станаха още по-жалки в очите на зрителите.
Този път никой не им върза.
Смешници.

# 1 686
  • При семейството си

Animal Lion Heart
И не му намери до момента Продукцията цаката?!

# 1 687
  • Stockholm

Animal Lion Heart
А днес Ралица си му каза нагло и направо в очите, че няма да спечели, защото е недостоен. Е тази несправедливост го срина. Има неща, които няма как да ѝ каже и на нея право в очите. А аз тръпнах цели реклами да не се подведе по манипулацията ѝ и да вземе да се самономинира. Но... Сития Лъв не е чак толкова наивен и пак ги прецака. Страшно ми хареса Мишо, категоричен вот.

# 1 688
  • Sofia
Моля който ползва инстаграм, да насочи Момчил насам, да го окъпем в народната любов Smile
А мога да се жертвам и буквално да го окъпя Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 689
Не мога да разбера, след като цял сезон не сме и чули гласа и не е застанала зад някаква конкретна позиция, Виктория се изказва за мъжете като "те се крият зад жените".. С какво мъжете са длъжни да ходят на битка повече отколкото жените? Нали са равни? Докато Мастагарков беше в тяхното племе нямаха проблем да го пращат всеки един съвет на елиминация, както и Момчил.. Оряшкова не е била на НИТО ЕДНА елиминационна битка.. Да си в топ 10 и по такъв начин да приемаш ПЪРВА елиминация е меко казано странно, както от страна на Оряшкова така и на Виктория. Щом си влязъл в Игри на Волята, независимо мъж или жена, ти искаш да стигнеш колкото се може по-надалеч. Писна ми с това "мъжете се крият зад жените", "мъжете трябва да ходят, за да ни съхранят".. и защо? За да може някоя безгласна буква, без нито една елиминационна битка, да стигне необезпокоявана до финал? Не им прави чест, наистина.

# 1 690
Днес от новините за размириците в София... докато прибираха някакъв ранен фен, един от полицаите се обърна. И нещо ми е познат:
Скрит текст:

# 1 691
Взимам си назад всички негативни мнения за Мишо. Тази вечер много ми хареса това момче. И в играта, и на съвета. Беше обективен, прям, точен.

Оряшкова я засилих към дъното още след аферата Момчил-Мудеви, оттогава не ме разочарова, пази ниското ниво много успешно. Толкова успешно, че съм силно затруднена да реша кой от тях двамата с Мартин искам да отпадне.

За Момчил какво да кажа... колкото повече се опитват да го омаскарят, толкова повече му симпатизирам. Щото виждам колко тенденциозно и нагласено е всичко.

# 1 692
  • Sofia

Animal Lion Heart
И не му намери до момента Продукцията цаката?!

"Пътник" в смисъла на това да бъде употребен в сюжета и посмачкан, където им е удобно. Защо да го изхвърлят рано рано, я виж какъв рейтинг им прави!? Екстра си го оползотвориха.

# 1 693
  • София
Все пак ще споделя една тайна: продукцията не успява да срине Момчил

# 1 694
  • SF
Ами още един много интересен епизод! Супер интересен! Нямам търпение за утре.
Странно си играе с мене това предаване. Развълнувах се за Оряшкова. Стана ми гадно, а знаете какво е мнението ми за нея - статист, от миманса, там ли е, не е ли, мнение има ли, няма ли... ей такива неща съм писала за нея. И сега да ми стане гадно... На шизофрения ми прилича.

Мастагарков е жив и здрав!
Боже, боже... и да съм за Гладиаторите.... Някакъв катарзис преживявам.

И Виктория харесах някак.

А Денислава колко ми е мазничка... И как се оплита, и колко е глупава...! Утре ще иска да измие краката на Дунев.

Общи условия

Активация на акаунт