💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 434
  • 3 673
  •   2
Отговори
# 1 830
Сега остава да видим Момчи какво предимство ще издейства на Оряшкива.Победата за Мартин изглежда предрешена,  но всичко зависи от намеренията на продукцията ,накъде да тръгнат нещата...а едно трасе подарък не е малко

# 1 831
  • София
Аз не видях в промото съюзническа битка,което е странно.
Със сигурност обявиха,че предстои последна кастинг такава.
Няма да има залози?

# 1 832
Този път се случи така, че първо четох коментарите в темата, а после гледах епизода. И честно казано, след прочетеното тук, очаквах нещо доста по-драматично и болезнено за гледане. Имам усещането, че хората проектират своите емоции върху Момчил. Нито го видях толкова наранен, нито да се чувства "предаден". Той не е емоционално привързан към никой от играчите. За него те не са приятели и врагове, те са съперници и някои от тях - временни съюзници. Дори не се учуди, че Мастагарков е в групата на обвинителите. Беше му ясно, че Мастагарковите  "Ще изора арената за тебе брат, никога няма да те предам!" са само думи и не бива да им придава стойност. Момчил помощ не очаква от никого, не му и трябва. Удари очаква от всички, включително от продукцията. Та, на мен лично, не ми изглеждаше нито изненадан, нито наранен.

Относно спортната злоба, съм напълно наясно, че не може да бъде разбрана от хора, които не са я изпитали. Аз съм от спортно семейство, израснала съм по басейни и колодруми и съм виждала и изпитвала това чувство, жестоко е. Убийствено силно, нелогично и - слава богу - много кратко. Приключва с края на състезанието. Аз лично, много по-добре разбирам Момчиловите викове да нахъса отбора си, отколкото Рълевите изригвания срещу съотборниците му. Но съм виждала и двете и знам, че не може да съдиш за характера на човек, по това как се държи по време на състезание.

Играта много ми хареса, беше оспорвана, трудна и опасна. Червените в тази игра ме впечатлиха повече. Рълев беше отново себе си и беше удоволствие да го наблюдавам. Вили успя да преодолее стаха си от високо, това беше вдъхновяващо за гледане.  Мартин за пореден път надмина себе си, сърцатия шибаняк! Човек с много по-слаба подготовка и двигателна култура от останалите, който успява да премине трудното трасе само със хъс и инат, дори с цената на това да изглежда нелепо. Мастагарков отново показа невероятна сила, а при паданията не се контузи, защото някак успяваше да падне като котка - на всички крайници едновременно. За мен това беше напълно заслужена и много зрелищна победа.

Съветът на сините ми беше ужасно забавен. Особено моментът, в който Дени се оплете като пате в кълчища и Ралица трябваше да и помага да си подреди мислите. Мишо най-после се обособи, тъкмо когато бях изгубила надежда. Изненадата на Момчил, когато разбра, че е в коалиция ми напомни за моята изненада от времената, когато във Фейсбук всеки приятел можеше да те добавя в група, без да е необходимо да потвърдиш. Веднъж, вечерта преди да си легна приех приятелство от някаква случайна женица и осъмнах като горд член на три еротични групи. Три! Еротични! И той така...

Та на мен епизода ми беше забавен. Ако се натоварах, като гледам Игрите, просто нямаше да ги гледам. А на промото за следващия епизод се смях с глас. Дано битката Мартин - Оряшкова е толкова абсурдна, колкото изглеждаше.

# 1 833
  • Другата България
Аз не видях в промото съюзническа битка,което е странно.
Със сигурност обявиха,че предстои последна кастинг такава.
Няма да има залози?
А за какво да залагат?
За това Мартин /в частност продукцията/ кой от всичките си съюзници, пардон, “съюзници“, ще изработи пръв?
Аз залагам на Мишо.
Или какво предимство би било подходящо за него, за да достигне до ТОП5?
Същото важи и за Дунев, естествено.
Вече нито има интрига, нито има съспенс, на доглеждане са нещата, да минава и заминава, и те така те.

# 1 834
Не е за слаби сърца. Страховито падане на Мастагарков, слагам го скрито.

Скрит текст:
 Точно на този момент направо извиках , не знам как човек не се контузва при това падане.

Никой не може да ме убеди,че за да нахъсваш и подкрепяш някой в игра е необходимо да обиждаш отсрешния, тая агресия не е нормална . Племенника е баскетболист на 14 години, сестра ми ходи на мачове и е изумена колко агресивни агитки на родители има, особено от по-малките градове. И това се предава на децата , не е ОК

Кой е обиждал?

Момчил гладиаторите - "мачкай ги тези смешници" или за теб смешници е комплимент

# 1 835
  • София

Скрит текст:
 Точно на този момент направо извиках , не знам как човек не се контузва при това падане.

Никой не може да ме убеди,че за да нахъсваш и подкрепяш някой в игра е необходимо да обиждаш отсрешния, тая агресия не е нормална . Племенника е баскетболист на 14 години, сестра ми ходи на мачове и е изумена колко агресивни агитки на родители има, особено от по-малките градове. И това се предава на децата , не е ОК

Кой е обиждал?

Момчил гладиаторите - "мачкай ги тези смешници" или за теб смешници е комплимент

В същото време Рълев наричаше един от съотборниците си коп*ле, но това мина някак между другото, както и шамарите, които щеше да бие, както и шута по буквата.
Има късмет баш-гладиатора, че не го озвучават достатъчно често.

Харесвам ги и и двамата топ-играчи на сезона.

# 1 836
Имаше някъде из темите снимала на Момчи, Рълев и Мартин. Снимка след Игрите, някъде в заведение. Така, че явно си се събират и си общуват въпреки всичко
Пък ние нека се ядосваме

# 1 837

Скрит текст:

Кой е обиждал?

В същото време Рълев наричаше един от съотборниците си коп*ле, но това мина някак между другото, както и шамарите, които щеше да бие, както и шута по буквата.
Има късмет баш-гладиатора, че не го озвучават достатъчно често.

Харесвам ги и и двамата топ-играчи на сезона.

Ами то в гладиаторите смешници колкото искаш...не е лъжа.
Цялото предаване и без това е една голяма шега.

# 1 838
Имаше някъде из темите снимала на Момчи, Рълев и Мартин. Снимка след Игрите, някъде в заведение. Така, че явно си се събират и си общуват въпреки всичко
Пък ние нека се ядосваме
За мен Мартин уважава Момчил и в играта. Опитва се да му сипва, за да напредне той, но въпреки това го уважава и не е казал нищо много обидно за Момчил.

# 1 839
  • софия
Дайте да си дойдем на думата. Момчил мисли. И вижда начини за оптимизиране на игра. Факт. Това не е шмекеруване. Ако е против правилата-спират го. Никъде не са разписани предварително. Да можеш да оптимизираш е изключително ценно и печелившо качество и не всеки го умее. Мдаааа. Но това е много далеч от шмекеруване. Ужасно далече.

Hug

по памет от един "съвременен класик", когото харесвам - "Посредственността не прощава ничий талант" Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пт, 17 ное 2023, 14:18 от freespirit

# 1 840
Най-ми е любимо- "ама те и другите правят така " или "ама вие защо биете негрите"

Аз за шмекеруване на Момчил изобщо не го обвинявам, и да си е помагал вероятно е било неволно .Но което съм чула да казва не мога да го подмина. Последно Дунев казва - :всеки може да бъде победен, Момчил го прекъсва и отсича- не всеки, ние не .

# 1 841
Най-накрая заветната единадесета седмица и листа със сценария който крепеше интереса на половината зрители, а феновете на Момчил със свито сърце чакаха Сит Лъв, да го превърнат в Бит Лъв. За мен слабо изпълнение, гледам, че и феновете му се напъват да изкарат случката по-унизителна и копаеща дъното както всяка година, все едно гледат Игрите за първи път или бързо забравят, че всеки сезон си имаме порицан/и пред строя?! За мен все още номер едно на унизителна гавра държи сезон 4 - Мани и Фейгин.

Струва ми се, че е имало стоп камера, може и да са се поскарали, някак като от нищото последва речта на Момчил за героя и измамника. Тогава ми просветна гледайки ги в кадър, че Момчил единствено с Рълев не е бил никога съотборник, с всички 9 участника в даден момент са играли рамо до рамо за победа, а на някои донесе шанс за оставане в шоуто. Така, че и думи за защита да е имало, много вероятно да не са излъчени. Wink

Играта беше претрепваща, което предполага невероятно доверие и сближаване на четиримата несретника докато си минат трасето и конфузните прегръдки при победата. Мастагарков не спря да тича и да отиграва всяка ситуация държа и балансира сам всеки който беше отгоре на тънкия прът-кокил, за варелите си беше намерил начин с мъничките ръкохватки да си ги придърпва, но Виолета и там го навика, че ѝ пречел. Рълев и той му подвикна два-три пъти застраховащо се, ако загубят, да си знае защо ще  е номиниран. Слава на фризбито - всички бяха изключително точни. И, да! Не Мартин спаси Благо, той се спаси от него.Smiley

На съветите почти всички приемат номинацията си зле, психологически момент на отлъчен, слаб, ненужен, което в живота изобщо не би било така, но асоциацията е тази. Осъзнават, че отдавна са избрани, просто са добре приспани. И обидата напира, сълзите се стичат.

# 1 842
Снощният епизод беше потвърждение на максимата – няма ненаказано добро. Нищо, този житейски урок на Момчи ще му е от полза. Когато купи и започне да реформира БДЖ ще има още по-големи гадове, които ще го спъват. Майтап, майтап, но нека му пожелаем мечтата му да се изпълни.

# 1 843
Момчил не трябва да ходи да спечели на Оряшкова предимство. След като го оплю, дали ще има наглостта да го повика като помощник?

# 1 844
Пък ние нека се ядосваме
Има снимки, да:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт