💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 268
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 2 640
  • София
На сайта на Нова дават програмата само до събота 25-и.
Къде я има и за следващата седмица?

# 2 641
На сайта на Нова дават програмата само до събота 25-и.
Къде я има и за следващата седмица?
В служебната ми поща. Simple Smile

# 2 642
  • Другата България
Този Бисер каза, че снощната битка е продължила.....около час. Joy Joy Joy
Тоест, нищо не ни е спестено от това, което се е случило.
Приятно момче, за 4ти път кандидатства, за тоя сезон е бил в последните 40, от които са взели 32ма.
Фаворит му е Момчил.

# 2 643
  • софия
Ура, оле, последните десет ще минат през Надкаста. Или поне за сега боговете така са решили.

# 2 644
Merri An, култово промо за кастинг 🤣 а другия ти коментар за Рълев е точно това, което мисля и аз. Формира се излишно негативно отношение към него и евентуалната му победа, което той не заслужава (за разлика от миналогодишния победител). Макар да съм фен на Момчил, аз очаквам Рълев да спечели и ще съм много хепи ако стане така, той си е заслужил отвсякъде. И предвид Алексата от предния сезон, щях да съм доволна и Крум да спечели (макар да не го харесвам), Цецо, Мишо, Радо, абе много хора дето не са така противни и незаслужили като Алексата. Ако Момчил добута до финал, всичко ще зависи какво ще изберат, видяхме, че са горе-долу равностойни и всеки си има слаби места, които не са слаби на другия.
Аз пък искам ол старс и реабилитиране на всички потърпевши играчи. Това на тях им е голямо житейско преживяване и изпитание и не е честно да свърши с изкуствено горчив привкус

# 2 645
  • София
Момичета и момчета, толкова се възмутихме от продукцията, че пропуснах ме да обсъдим промото за понеделник 😉
Какви са тези задачи на края на битката, питам аз??? Имало ли е такова нещо до сега? Пъзел - да, но математика?
Ся ще изложат ли лъвчето и на задача по математика? Верно, че и Виктория я показаха да се подпира до дъската, но е ясно за кого ще е тричането, ако сините изгубят Smiling Imp
Вярно, Белият зъб вече каза, че има едно момче, което има нужда от уроци по скромност и по математика, урока по скромност мина, време е да го научат малко и на математика.

# 2 646
Да, в трети сезон една от най-първите битки - да не е и даже първата между племената, беше с математическа задача и Валентин блесна.

# 2 647
  • София
Момичета и момчета, толкова се възмутихме от продукцията, че пропуснах ме да обсъдим промото за понеделник 😉
Какви са тези задачи на края на битката, питам аз??? Имало ли е такова нещо до сега? Пъзел - да, но математика?
Ся ще изложат ли лъвчето и на задача по математика? Верно, че и Виктория я показаха да се подпира до дъската, но е ясно за кого ще е тричането, ако сините изгубят Smiling Imp
Вярно, Белият зъб вече каза, че има едно момче, което има нужда от уроци по скромност и по математика, урока по скромност мина, време е да го научат малко и на математика.
В предишни сезони пак са имали такива задачи. В трети сезон беше най-смешно, тогава Жълтите(шампиони) много се изложиха. Дори Неделчо беше направил анимация за това

# 2 648
Според мен пък задачата е за , да класират сините на резиденцията.  За да не го апят Дунев комаритИ

# 2 649
  • Другата България
Последно за снощи, ама обичам като говоря нещо и да го доказвам нагледно.
За това, че всички се смеят - Стратимир, Бисер, Момчи, Димо....няма празно.
Моментът с предаването на кесийките със скъпоценностите.
https://www.facebook.com/yojik.vidinov/videos/1777119216138491?i … =1735285076925451
Димо само дето не се е разсмял с глас, а Момчи трудно се въздържа и той, обяснявайки, че всичко било.....“късмет“.

В началото на битката, пардон, на “битката“. Или в края, все тая, то докато имаше начало, дойде и края, толкова “оспорвано“ беше.....

# 2 650
  • София
То на това "предаване" аз видях да подава на Димо само една кесийка.
Ако му ги сметнем, Момчи трябва да има 2 по 100, 1 по 50 и 3 по 30.
Както и да ги комбинираме, няма как да ги натаманим до точно 170 (ако смятаме със цели торбички). Е сега всички знаем, че в тези торбички с "грошове" изобщо няма грошове.

# 2 651
  • Другата България
Естествено, че няма, я виж колко камАняк има по плажа, според мен никой не вярва, че в тези “кесийки“ има нещо различно от него.
Шмекерът пак им провали театрото, очакваше се да е тъжен, ядосан, нервен, да блъска, да рита, да псува, да проклина съдбата /си/ и това как може да е толкова недалновиден и глупав, да си признае за всички грехове и “лъжи“ в битките, дори за телефона на Ситнилска да поеме вина и да иска да я върнат, а той да си излезе, за доматите, краставиците, ябълките, барчетата, кенчетата, дъвките, чаршафите с агънца, скъсаната прашка на Мудев, заради която не можа да влезе по-рано в сериала....дори и за нападението на Хамаз в ивицата Газа, и ураганЪТ Фредерико, който поразтърси България от два дни.
А той, шмекерът му с шмекер, с усмивка приема всичко, и с една дума в негов стил - “късмет“.
Мдааа, ти за кесийките си се замислил....

# 2 652
  • Paris
И всички грошове на Момчил да му вземат, той си показа, че е най-комплексният играч. Даже услуга му направиха така пак да се докаже.

# 2 653
Момчи как да не го напушва на смях. Той отначалото на сезона му е ясно в какъв цирк е влезнал. И от самото начало играе много по- сложна игра от останалите. И с това е уникален за такъв формат. Точно за това са и виковете по терена, едно за да изпусне парата , а друго за да покаже на всички той за какво е в играта, а именно за да доминира на терена не за да участва в схемите на продукцията. А и ако се слуша внимателно и на синхрони лекинко загатва много от нещата. "Мат в четири хода" не е само за Мартин и "аз винаги губя на залози", ясно му е на човека че го дебнат вълци ли са, алигатори ли... ?😉😁 А "сит лъв" изглежда е нещо по- важно за него, нали и Васко е бил "гладен вълк", това ми е малко като кажи на брат ми, че е загубеняк.

Не гледам подкасти в последно време, пълна липса на интерес към сезона. Ноооо ,ако е вярно че са позволили на Туджарката и Дечо да канят участници, задължително ще съм залепена заради Момчи. Само той ми е интересно какво ще каже за сезончето. Другите индивиди са ми ясни, а и достатъчно красноречиви синхрони имат.

# 2 654
  • Paris
Joy 05 И на мен би ми било интересно да гледам Момчил на подкаст също и Виолета, защото е много директна.

Общи условия

Активация на акаунт