💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 141
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 3 105
  • Берлин
Аз пък се смях с глас днес. Много яко стана шоуто.
Първо Мима - невинна като сълза от сърна и - ооууу, какъв обрат! Като скорпион, пуснал последната отрова, след като е преплувал водата на гърба на жабата. А някои я определяха като чиста душа. Смяяяяях
Мартин - убийствено точни синхрони и секунда преди поредния-изтърканата табела "зло куче" в червено. Следва истерично натискане на педала на шевната машина. Смяяях
Дени и Вики - смях, но от удоволствие, получи им се.
Дунев - какъв Старейшин, какъв апотеоз на човешката низост. Смяяях
Мишо - милото мишле, Мима не го отразила във видеото. Каква драма. Смяяях
Момчи - смях, но от удоволствие - смути се детето, ама и хубаво му стана. Какво ли си е пожелал?
Рълев- жалък в опита да се добере я до грош, я до сабя, яхнал куцата кобила. Смяяяях
Мастагарков - смях от удоволствие, има човещина у това момче, няма как да му я вземат. И в клетката, и на стената на срама - показа човещина към тета.
Вила - това е най-смешният образ. Лъснала като солариумна препечена филийка, съща циганска баница. И много жалка. Но със самочувствие на играч и разбирач. Смяяяях. Лош човек ли съм, щом не вярвам нито в травмите й, нито в мотивите й?!
И на финала - математически звезди. Смяяяяяяях.
Продължавам да гледам купона, яко е.

# 3 106
  • Някъде там...
Ето ви един засрамен Сит Лъв:

Сигурна съм, че и днес е брал срам след излъчването.
Като цяло епизодът ми беше забавен и с положителен заряд.
И още нещо си мисля - много е вероятно продукцията да е наредила да не казват на червените за изгубените грошове на Момчил. Така ще има изненада на някой съвет след обединението.

# 3 107
А на мен са ми много интересни потребители, които не пишат редовно, но идват да изразят възмущението си (меко казано), как може някой учил да не може да реши уравнение, което виждаш ли детето му, мъжът, стринка му, тетка му решил за 2 секунди. Каква е целта им, освен да се изтъкнат колко умни са те за разлика от тъпите участици. Явно се чувстват по - важни и значими.
Еми може- участиците тичат, въртят се, носят тази тежка клетка. А уравнение макар и елементарно изисква концентрация и внимание - да не забравиш да смениш знака като пренасяш числото от другата страна, да не забравиш нулата накрая.

# 3 108
Споко, хора, на олимпиадите по математика, физика и химия (Момчи е ходил на международни) дават да се изпозват калкулатори. Не познавам математик, още по-малко програмист, който да си пише сметките на листче.
Да, преди много години, когато нямаше калкулатори беше задължително да можеш да смяташ наум, щото в местната бакалия смятаха както си искат (винаги вповече) Simple Smile.
Ралица според мен искаше да каже операции, а каза функции. Все пак е актриса.

# 3 109
Момчил отива до дъската, за 3 секунди решава уравнението и край. А какво ще гледа драгия зрител 10-15 минути?
Не е ли по-добре да започне едно писане безсмислено, триене, започване от начало. Така драгия зрител се чувства велик и ето, той ще го реши за половин секунда, как може, не ги ли е срам - трафик, коментари...пари.
Междудругото, завършилите икономика учат много математика, та всичко беше цирк тази вечер.
Както винаги, и на пъзели и на анаграми.
Пак да напиша - сценарий.

# 3 110
  • Sofia
Ам, да, наистина ще се наложи да му реша някоя и друга задача на Момчи Simple Smile
Щото х не може да е всичко, както му се искаше на Марто ))))

# 3 111

И  Момчи кога ще го изпратят на чистилището? Вече  това очаквам да е следващото наказание за него.

Последна редакция: вт, 21 ное 2023, 07:00 от jhbd

# 3 112
  • Sofia
А на мен са ми много интересни потребители, които не пишат редовно, но идват да изразят възмущението си (меко казано), как може някой учил да не може да реши уравнение, което виждаш ли детето му, мъжът, стринка му, тетка му решил за 2 секунди. Каква е целта им, освен да се изтъкнат колко умни са те за разлика от тъпите участици. Явно се чувстват по - важни и значими.
Еми може- участиците тичат, въртят се, носят тази тежка клетка. А уравнение макар и елементарно изисква концентрация и внимание - да не забравиш да смениш знака като пренасяш числото от другата страна, да не забравиш нулата накрая.
И като не пиша редовно, не мога да си изразя мнението и възмущението??? Точно това казах, Момчил знаеше какво прави, макар да сбърка, но Мартин и Виолета нямаха никаква идея..

# 3 113
  • София
Да не ви разсейвам в сметките, минавам само да кажа, че Оряшковица не ме разочарова. Добрата душа тя!
С което затварям страницата за нея.

# 3 114
  • Някъде там...

И още нещо забавно, нарочно оставям и текста отдолу.

# 3 115
Момчил да го изпратят малко в бг мама Heart Eyes мани ти Игри, кастове и не знам какво.

# 3 116
Мартин и Виолета бяха скандални .. това тяхното не е математика.

# 3 117
Споко, хора, на олимпиадите по математика, физика и химия (Момчи е ходил на международни) дават да се изпозват калкулатори. Не познавам математик, още по-малко програмист, който да си пише сметките на листче.
Абе, аз си пиша на листче понякога неща, а и това уравнение си е елементарно отвсякъде, НО под напрежение и аз бих забил сигурно там, та оправдавам напълно Момчил.
Но самия факт, че не се зарадва на победата говори колко е разочарован от забиването.
По интересно ми беше Ралица за какви точно функции говореше Sweat Smile
Тя директо отиде на висша математика

# 3 118
  • Някъде там...
В СМ срещнах твърдение, че ситуацията с Момчил се нарича синдром на Котов. Не ми е познато, това е обяснението в уикипедия:

# 3 119
Без да съм сънувала, уви, имам чувството, че от наличните, лъвчето най-много би се раздал. Ако ме разбирате Stuck Out Tongue Winking Eye

Ама не подценяеай и Мастагар, щото така. Пише за него. 😜

Аз от тия, дето са останали, други нямам в тази графа. За тяло наистина мистър М. На Мишо мускулите са само позьорщина, без да са ми красиви. Жалко, че от това красиво, атлетично по рождение тяло, е избрал да направи тази гротеска. Но те са си така бодибилдърите. Нещо сбъркано имат. Малко като мъжкия вариант на жените със силикона, джуките, мигли, вежди и т. н. => правят го само за себе си.... В своите си очи стават големи мъжаги.

Общи условия

Активация на акаунт