Математически турнири 1-4 клас. Тема №62

• 64 237
  • 813
  •   1
Отговори
# 555
Къде ги видя за София град?

Досега няма в сайта на Дидева, нито в 129 СУ, които са координатор за половината общини в София.

# 556
  • София
Поздравления Hug
За кой клас е това, защото за София 4 клас не намирам?

# 557
  • ту тук, ту там
Ох, извинявайте, хванала съм грешния цитат. Не за София-град, а за Благоевград ми трябваха и видях.
Редактирах. Още веднъж извинете за подвеждането. 😌

# 558
Дидева е добавила Кърджали и Разград днес.

# 559
За София град не са ли излезли още?

Да, видях ги още вчера, благодаря на Дидева!
Отлично са се представили и двете ми деца. 🥰
Извинявай, може ли линк, че не виждам за София град, а само за София област?
Редактирам се, видях, че не се отнася за София.

Последна редакция: ср, 03 апр 2024, 12:02 от monii

# 560
Съфорумката писа, че се е объркала, цитирайки София град, а всъщност е искала да цитира Благоевград. За София още не са излезли.

# 561
Голямо чакане за София град падна. То винаги, като се случи така, резултатите не са задоволителни. Много малко деца в нашата възрастова група имат над 60т, а да не говорим максимум точки, до сега не съм видяла.

# 562
  • Sofia
Някъде има ли информация, кога е срока за публикуване на резултатите от ПМС ?
По телефона ми казаха, че ще е след 9.04.

# 563
Голямо чакане за София град падна. То винаги, като се случи така, резултатите не са задоволителни. Много малко деца в нашата възрастова група имат над 60т, а да не говорим максимум точки, до сега не съм видяла.
И за Бургас вече са качени. Аз чакам за Русе, явно ще сме от последните

# 564
  • София
То незадоволителните резултати нямат общо със забавянето.
Не го приемайте като заяждане, максимум точки и аз не съм видяла Grinning но не е било заради забавянето.

# 565
А не, не ми е виновно забавянето. Просто винаги, като чакам много, детето има лоши резултати Grinning

# 566
  • София
А не, не ми е виновно забавянето. Просто винаги, като чакам много, детето има лоши резултати Grinning
  е , айде сега. Няма да мислите лошо, като мислите лошо, то идва... Правило номер 1  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 567

И за Бургас вече са качени. Аз чакам за Русе, явно ще сме от последните
[/quote]

Има резултати за Русе

# 568
Да, за Русе излязоха. Няма предвиден преглед на бланките, интересно как може да има опция тогава за възражения за техническа грешка?
И резултатите на моя син ги няма. Той донесе бланка за съгласие, за снимките писах НЕ, но не съм против да му се обявят  резултатите. Много странно. Сега ще трябва да чакам да видя дали не е сред засекретените. Голяма тъпотия.
Между другото, за Русе има резултати 87-88 точки, което мисля е много добър резултат

# 569
  • Sofia
Той донесе бланка за съгласие, за снимките писах НЕ, но не съм против да му се обявят  резултатите. Много странно. Сега ще трябва да чакам да видя дали не е сред засекретените. Голяма тъпотия.
И ние така писахме НЕ. Не сме против да му се вижда името на резултатите, но сме против снимки. Заместник-директорката каза, че двете неща няма как да се разделят и съгласието е за целия "пакет".
При това положение, каза, че резултатите му ще са срещу номер, но този номер още не са ни го дали. Така или иначе, единствено той от цялото училише ще е с номер, та ще е ясно кои са му резултатите.

Общи условия

Активация на акаунт