Математически турнири 1-4 клас. Тема №62

• 64 141
  • 813
  •   2
Отговори
# 645
Организацията е добра. Децата се строяват пред своя номер секция в двора 10 минути преди влизане. И после ги извеждат на същото място. През това време родителите чакат в двора или в близката сладкарница. Миналата година излизаха с условията и номер за проверка, написан на сертификата, който получават. Но тази година няма да получат задачите, защото не са всички деца от един випуск по едно и също време. Ще имат в себе си само листа с отговорите, за да си изчислите точките като ги дадат на следващия ден. Ако не сте съгласни с точките, се подава възражение. За паркирането, Ами натоварено е, защото всички идват с коли. Само да знаете,нче входът за езиковата гимназия, където е състезанието, НЕ е от лицевата. Част на сградата, този вход е затворен. Влиза се през двора, все едно от задния вход. И там се и паркира.

Носете на децата БАДЖ И УЧЕНИЧЕСКА ЛИЧНА КАРТА.
Няма изискване за ученическа лична карта....а и миналата година не искаха подобно нещо. Може би по подразбиране трябва да се носи, знам ли...ние си нямаме такава:)

Последна редакция: нд, 07 апр 2024, 16:18 от Mandy1

# 646
А как ще докажеш, че това конкретно дете, което се представя за Петьо от втори клас, не е някой по-дребничък финалист-четвъртокласник? Simple Smile
Може би не го пише, наистина не съм се вглеждала за такова изискване, но ние винаги носим и показваме ученическа лична карта.

# 647
А как ще докажеш, че това конкретно дете, което се представя за Петьо от втори клас, не е някой по-дребничък финалист-четвъртокласник? Simple Smile
Може би не го пише, наистина не съм се вглеждала за такова изискване, но ние винаги носим и показваме ученическа лична карта.
С акт за раждане например Joy
Според мен- ако щяха да проверяват, щяха изрично да пишат в сайта...и честно- не виждам смисъл някой да се яви вместо друг на конкретното състезание...

# 648
На финалите май искат ученическа карта. Не съм сигурна дали във всички стаи проверяват, но почти на всички състезания, които се провеждат извън училището на детето, винаги са искали ученическа карта.
На МзВ дори ги проверяваха преди да влязат, още на външния вход на училището.

# 649
На финалите май искат ученическа карта. Не съм сигурна дали във всички стаи проверяват, но почти на всички състезания, които се провеждат извън училището на детето, винаги са искали ученическа карта.
На МзВ дори ги проверяваха преди да влязат, още на външния вход на училището.
Добре е да знаем ( не че се счупва детето да ходи на състезания). На финала на МБГ също не сме носили миналата година...

# 650
Принципно може и с червения паспорт, понеже има снимка. Свидетелството за раждане не го приемат, понеже няма снимка. Като цяло рядко проверяват, но детето трябва да си носи ученическата карта, за да не стане проблем и то самото би се притеснило, дори и да го оставят да се състезава.

# 651
Как се очаква да пишеш възражение без да имаш условията на задачите?! При положение, че винаги имат сгрешени или недописани условия по задачите....

# 652
Да, и аз щях да кажа, че актът за раждане не е доказателство. Вие постъпете както прецените, аз на моите деца ще нося личните карти, за всеки случай, както ги нося на всички останали състезания:-) Проблема, който виждам с международния паспорт е, че там не пише класа на детето. Инак, не се бях сетила за него Simple Smile

Последна редакция: пн, 08 апр 2024, 09:13 от rumka833

# 653
Моята дъщеря си загуби ученическата карта. На олимпиадата и на ПМС влезе с международния си паспорт. За МЗВ отново ще е с него, няма да ходя да я снимам за ученическа карта.

# 654
Може с паспорта. Важното е да има  снимка в документа.

# 655
Ученическата карта е като документ за самоличност за децата, които нямат все още лична карта (под 14-годишни са) и международен паспорт. Тази година им издадоха и карти за пътуване с градски транспорт, които са със снимки, така, че по идея и това би следвало да свърши работа за идентифициране.

# 656
Ученическата карта е като документ за самоличност за децата, които нямат все още лична карта (под 14-годишни са) и международен паспорт. Тази година им издадоха и карти за пътуване с градски транспорт, които са със снимки, така, че по идея и това би следвало да свърши работа за идентифициране.
Здравейте! За мен е много странно тове изискване за ученическа карта. При положение, че организатора не го е посочил изрично и официално, аз лично няма да осигуря ученическа карта на детето ми, което е в трети клас. Баджът е достатъчен. Това е моето лично мнение.

# 657
Не знам какво включва баджът, докато ученическата лична карта има посочено училището на детето, освен снимка, класа, класния ръководител и директор се подписват + печат на училището и върху снимката. Решението си е Ваше дали ще осигурите ученическа карта или задграничен паспорт. Моето дете няма да се явява, но ако се беше класирало щях да му взема ученическата карта, не тежи.

# 658
На баджа пише името на детето, името на състезанието, номер на стая и начален час за явяване.
За снимката - аз си принтирах една на цветния принтер, и си я залепих на картата. Това ми беше разходът. Но чаках повече от седмица, за да ми я подпише директорката.
Проверих, наистина не пише да се носи на полуфинала. Обаче ако на финала пише, че трябва да се носи, а вече децата са излязли лятна ваканция, ще ви бъде още по-трудно да ви я подпише и подпечата директорът на училището. Но, както и да е, всеки родител сам си преценява. Simple Smile

# 659
  • ту тук, ту там
На МБГ (включително на финала) никога досега не са искали лична ученическа карта, големият ми син дори не е притежавал такава до тази година (6 клас). На баджа за МБГ пише и училището и града, доколкото си спомням.

Общи условия

Активация на акаунт