Магията на изтока - тема 72

• 26 313
  • 735
  •   1
Отговори
# 255
Мисля, че няма от твоите питомци. То главно турци, наколко индийци, разни други, един финландец, един грешен швед. Един брат Хемсуърт, нито един брат Скарсгард и Тимъти Шаламе на първо място.
Има разни от Филипините, от Сингапур, от Малайзия и от Мианмар.
Снощи е-и си изплакаха очите и днес няма какво друго да правят, и се занимават с размятане на снимки на тези от класацията.
Давам миниатюрните, че е по-лесно, но все пак ще може да се ориентираш кой е вътре и кой не е.
Кореа

Хонгконг
Скрит текст:

Китай

Япония

Тайланд. Всички съм ги гледала Joy
Скрит текст:

# 256
Е, как може този грозен сурикат да е номер 1, а Хенри номер 2?!? Само номер 61, номер 13 и номер 2 за мен. Останалото в коша или с бутилка мляко и в детската ясла.
Противното аржентинско джудже и то наредено в класацията, бляк.

Погребението се е състояло. Соки също е отишъл да се сбогува с хьонг. Много си го обичаше той, много.

# 257
Рос Hug, обичам те, да си знаеш Heart. Мед ми капна на душичката като чух тези вълнички.

И при нас е пролет, че и игличините в двора са цъфнали тук-там. Но, горе, в Балкана, си има сняг.
Една снимка от миналата зима, та поне малко да ви стане зимно и предновогодишно.

Скрит текст:

# 258
Кое е аржентинското джудже?
Взимам тримата тай,за да не са безпризорни.
Този от Мианмар преди е бил победител. Дори когато печели е бил в затвор,защото е участвал в протести против правителството. Днес прочетох, че вече е на свобода след като е участвал в концерт свързан със същото правителство за което е бил против. Та...нещата навсякъде са едни и същи.
При мен вали и има нов щам на ковид и трябва да сме с маски на обществени места. Нямам търпение да свърши тази година. Не я харесвам и мисля, че я мразя.

# 259
  • вятърничава
Е, как може този грозен сурикат да е номер 1, а Хенри номер 2?!?
Мухахахахаха Joy
Много кореец,много нещо. Напрво е за чудене как Дейвид Бекъм,Идрис Елба и Крис Пайн все още намират място.И още някой ме изненада приятно,но не ми се връща да го търся.А,да Дамяно.
Tuon
Скрит текст:
Джуджето не е коледно , а е Меси Grinning

# 260
Само едно не разбирам. Щом Педро Паскал е в класацията, защо го няма Грогу. И без това е по-сладък, по-разпознаваем и владее силата.

Ох,то и аз се оказах фен на Måneskin. Много харесах последната им песен TRASTEVERE

# 261
  • MJF
И аз мерси за картина и звука от моренцето, ама мнооого симпатично. Омиротворяващо, успокояващо.

Още нямам обаче сили/настроение да попиша по видяно вчера - Чо - сан 10.
Видях горния клип и се разстроих от вида на  И Сон Гьон който е имал напоследък, нямам никакво намерение дори да вникам в какво и що обвинен/разследван и т.н. Реакции /мнения  и пр. по такива обвиненя са ми изначално различни от случилите се.

# 262
  • вятърничава
Ох,то и аз се оказах фен на Måneskin. Много харесах последната им песен TRASTEVERE
Скрит текст:
О, да. Страхотна е! И без това ми се плаче днес, на тази може кротко да си реве човек.Предпочитам да пеят на италиански, но и на английски добре им се получава.
Барабанистът свири и на китара, уау. За да съм по темата, ще отбележа, че намирам чертите му за азиатски Innocent

# 263
# 264
И Шош ги е слушала  Hug
Гледала съм рускиня да се пързаля на Димаш. Може да е било нa песента SOS. Той беше пуснал стори.

За разнообразие с Animal Dog

bb6,
Скрит текст:
в един момент плачех всяка вечер. Пусках си определен момент от сериал когато двамата герои плачат, защото блабла и плачех с тях.
Селекция с храна. Сега обядвах и мога да гледам снимки с храна. Smile
Скрит текст:

Не само се снима с храна, дори я яде

И пие
И последно, защото харесвам плюша. Един....такъв....оранжев и има флаг. Красота
Скрит текст:

# 265
Видяхте новия член в семейството. Махам снимката Simple Smile.

За компенсация една нежна песен снимана в един от най-романтичните градове.

Последна редакция: пт, 29 дек 2023, 22:21 от 2в1

# 266
  • MJF
Eхххе , подаръка е напълно от моята кръвна група 2в1. Хайде да растат , играят , хапват и се гушкат всички дружно. Smile . И да го кръстят.
Satisfied
Шо слуша много неща стига да са ѝ поднесени както трябва , например на лед. WinkMr. Green

# 267
Кръстена е вече, Шош.

Аз пък ви поздравявам с това newsm03.

Bon Jovi - Christmas Isn’t Christmas

# 268
Това мъничко бианконеро бордър коли ли е? На такова ми прилича. Да им е честито на внуците, но ясно кой ще го гледа и ще чисти след него.

Изгледах снощния 10-и епизод на Unexpected Business in California.
Дойде една американска баба и вика на Ким А Джунг: "Разбрах, че тук имало известни корейски актьори?". А Джунг започна да ѝ разяснява кой кой е, но за по-лесно реши да сравни всеки от корейците с някой известен американец, за да схване бабата по-лесно материята.
Та, господин Ча бил корейския Джим Кери, Им Джу Хуан бил нещо като корейския Райън Гослинг (?!?), а моят любим бил корейският Леонардо Ди Каприо (на това изречение припаднах), като А Джунг натърти на това, че бил страшно популярен и обичан актьор в Корея.
Американската баба се впечатли и каза: "Ама той обслужва хората, готви, чисти. Браво."
Ами така е, бабет. Той е вездесъщ и няма нещо, което да не може в този живот.

В ресторанта дойдоха и две деца с майка си, която е корейка. Децата със светлокестеняви коси, личи, че бащата е бял американец, само очите им леко дръпнати. Поискаха си керан мари (омлет) и самчон Ин Сонг веднага им направи, въпреки че го нямат в менюто. Много се зарадваха момиченцата, а той беше толкова щастлив.

Прочетох сутринта за новия сериал на Ким Дже Йонг с госпожа ПШХ. Заглавието е The Judge from Hell.
Оххх, изтеглил е късата клечка. Тя ще е в ролята на демон дошъл от ада, който влиза в тялото на жена съдия, а Ким Дже Йонг ще е всеотдаен детектив, който разрешава криминални случаи и се сблъсква със съдийката-демон.
Фентъзи ром шит. Горкият Ким Дже Йонг. Мъчно ми е, че ще снима с нея. Много мъчно.
Тя що не роди още едно, че да си стои в майчинство и да не снима? Ей, само ядове с нея. Разваля ми рахата на екран.

# 269
Такова е, Рос. Но, нито ще го гледам, нито ще му чистя Wink. Те си живеят вече в тяхна къща и кучето плюс две котета са си при тях.

Общи условия

Активация на акаунт