Магията на изтока - тема 72

• 26 311
  • 735
  •   1
Отговори
# 270
Е да, де. Тях имах предвид - родителите им.

Аз ще хапна един бъргър кинг с Хе Су. Навремето като имаше тук, много ги обичах, обаче, като всичко в нашето село - разказаха му играта и напуснаха. В ония с буквата М не стъпвам. Тях хич не ги обичам.

# 271
  • вятърничава
Лежерно (лигаво) петъчно в темата Joy
2в1,ама каква е тази дискриминация, кученцето показа,котенцата не.Малчовците сигурно са много щастливи.
Tuon,спокойна съм,че моето момче се храни добре и приема достатъчно течности!Всякак е красив,дори и и с пълна уста.
На Hayabusa Shobodan / Hayabusa Fire Brigade има преведени 9 епизода - уххха, вижда му се края, само още 1 остава.Дано и с Ichiban Sukina Hana потръгне така.

# 272
Hayabusa Shobodan е девет епизода, така че е готов.

# 273
Тази седмица My Demon и The Story Of Park's Marriage Contract няма да се излъчват заради наградите на съответните телевизии. Двойките и от двата сериала са номинирани в категорията за най-добра двойка.

bb6, нямам снимка на котаците, но те са отдавна с децата.

# 274
Меча меча кавайй са Фуми и Че Джонг Хьоп.

Още три дни до финалът...

# 275

За новата година си пожелавам корейците да обърнат клишетата.
Примерно Тя да приеме 20 милиона $, които и предлага бащата на гаджето, за да не е с него. Да отиде в Аруба и да праща на злата си мащеха снимки как пие Мимоза от сутринта. Ще се запознае със секси швед, ще си отворят бар на плажа като хоби и ще продават Мимози на туристите. След 2 години, бившия годеник ще дойде да я моли да се върни при него, а той ще и прости, че е избрала $$$, а не него. Обаче тя ще му предложи Мимоза с маракуя и ще го прати обратно в Корея, защото шведа е по-секси. Той ядосан на баща си, ще изпразни всички банкови сметки, ще изпрати уличаващи документи на прокуратурата и няма да се ожени за избраницата от мама. Накрая ще се премести в Куала Лумпур и ще се занимава с търговия на ценни книжа, защото това е била мечтата му. Ще пие Мимоза и ще бъде заобиколен от красиви жени и котки. Хепи енд. Край.
Champagne Champagne Champagne

# 276
Честита Нова година, бъдете здрави и нека продължаваме да поддържаме нашата чудесна тема!

# 277
  • вятърничава
Честита 2024 година!
Да е здрава, успешна и мирна! Да ни зарадва със смислени филми и сериали!

Tuon, не е ли време да започнеш да пишеш сериали? Аз бих гледала този по-горе! Даже име му измислих "Мимоза".

# 278
Честита Нова Година Champagne.
Здрави, щастливи и обичани. Повечко спокойствие и време за любимите хора и занимания.

Честити да са и всички именици, а името им да им носи много здраве и късмет.

Сега ще чакаме, след малко повече от месец, да дойде и годината на Зеления дървен дракон Animal Dragon.

# 279
bb6,a, не. Тогава някаква неблагодарници (като мен) да ми мрънкат за хубавия сюжет и да обясняват, че това е все едно когато мелодрамата срещне лакорн. Joy

# 280
  • MJF
Честита нова година на всички другарчета тук!
Да продължваме  lalalala със здраве, добро настроение, достатъчно свобдно и мирно време. Hug

Хехе , зрител на този сценарий на кор-фонта съм Tuon Satisfied

Днес ставам и ще спортувам и ... като съм по чужди техники нацелвам телевизор , който се включи на канал по който автоматично, макар и полусънена, нещо японско. От изненада се доразсъних и разследвах ситуацията. Оказа се че на екрана бе филм с име "Всичко започва с теб" романтична японска драма 2013. Пак се върнах на екрана, гледам познати муцуни, "хванах се за главата " как е озвучена таз работа а не със субтитри, казах си "това съм го гледала и после ще разследвам кой по - точно е тоз филм".

Та разгеле стигнах до това "после".  Давали It All Began When I Met You

Обаче японците за да не губят форма още от първи януари преговор на аварийната ситуация- земетресение-цунами а властите и сие и атомните им централи какво и що. И правилно. Трябва да се поддъжа форма.

Бау. Това щото видях оплакване че нямало мяу а аз една си лая.

# 281
Шош, разсънили сме се кажи-речи по един и същ начин Simple Smile. Аз обаче попаднах на заглавието "Преди кафето да изстине", което се оказа Cafe Funiculi Funicula.

# 282
  • MJF
Брей, този не съм го гледала ама то си и пише - Ф. Обаче сега съвсем се hahaha , отворих си ресурса и гледам някакво ново заглавие в сериали и го отворих като таб д провея какво пишер чий е и т.н. И като се зачетох за жанр .....там само мен ме няма изредена както казвам  Mr. Green
 https://dramacool.com.pa/drama-detail/marry-my-husband
 Betrayal; Fantasy; Murder; Novel; Revenge; Romance; Time Travel; Webtoon; Workplace и предвид че е корейски значи има поне още толкоз жанрове вътре, които не са посочени.

Последна редакция: пн, 01 яну 2024, 18:55 от Шошулчо

# 283
Шош, то Ф-то беше, че хората, които сядаха на едно определено място в едно кафене имаха възможност да пътуват във времето, докато пият чашка кафе, но трябва да се върнат в настоящето преди то да е изстинало.

# 284
Гонг&Донг

Marry My Husband - епизод 1

Новият сериал на Минка, който започна днес.
Ударно още с първи епизод започнаха с кадри от болница и рак на стомаха в четвърти стадий. Как да не ги обичаш тези чосонци? Как?!?
Продължиха със зла и коварна свекърва (свекървище), съпруг, който е алчно и подло мекотело, а за капак и лицемерна най-добра приятелка, която спи с него. Парад на човешкото падение.
Истинско корейско и "перфектно" начало на новата 2024 г. Нямат милост.

Минчето я утрепаха, но тя взе, че оживя и се върна 10 години назад в живота си в 2013 г., за да получи своя втори шанс.
И сега се започна. Минка пак е обвързана романтично с крехко агнешко в лицето на На Ин У.
И И Кьонг е в отвратителната роля на съпругът на Минка, който я уби, а Сонг Ха Юн е нейна най-добра приятелка предателка и любовница на съпруга ѝ.
Кики не го показаха в първи епизод. Чакам.

Японците нямаха кой знае какви новини за бракове днес, но изненадаха с новината, че Каме живее на семейни начала с актрисата Минами Танака (Каеде от Anata ga Shitekurenakute mo, журналистката от Saiai, която убиха и медицинската сестра от Barakamon).
Минами е симпатяга, харесвам я. Каме е направил добър избор и се надявам през тази година да сключат брак.

Другата новина беше свързана с госпожа Рьоко Хиросуе. Ще се омъжва за готвача, с който изневери на втория си съпруг.
И той се е развел с жена си, тя също, та живеели заедно вече и обявили, че през тази година ще се бракуват.
Ами, да ѝ е честито на госпожа Рьоко. За трети път. За четвърти също не е късно.

Гледах тези дни наградите на SBS, KBS и MBC, но всичко бе толкова черно, толкова тихо, толкова мрачно заради смъртта на И Сон Гьон. Почти никой не се усмихваше. Всички бяха в черни дрехи.
Ким Нам Гил беше на наградите на SBS само няколко часа след погребението на приятеля си и не успя да говори.
Пак Сонг Унг пък прие своята награда с пълно безразличие. Лицето му говореше достатъчно, след като и той бе малко преди това на погребението....
Толкова тъжно. Гледах как изкарват ковчега, а Чон Хье Джин плаче неудържимо хванала за ръка малкия си син, докато големият ѝ син държи портрета на баща си и върви пред ковчега.
Отзад И Сонг Мин също плаче неудържимо. Пак Сонг Унг, Чонг У Сонг, Ким Донг Ук, Ким Нам Гил и още, и още много популярни корейски актьори гледат с тъжни и насълзени очи.

Последна редакция: вт, 02 яну 2024, 06:37 от rossonera

Общи условия

Активация на акаунт