Майски бебета 2024г. - Тема 3

• 45 431
  • 746
  •   1
Отговори
# 300
Моя приятелка ми беше казвала, че мъжа ѝ ѝ помага 😃😃😃
Ох, това май не бих си го причинила. 😅

# 301
EllieFromTheValley,аз пия по 15 таблетки на ден,4 вида лекарства.Направо ми омръзна,дано ми намалят дозите следващия път.На своя глава си намалих Но-шпато,за сега нямам проблем.Ако се появят болки,ще си върна дозата 3х2.Сега го пия 2х2

# 302
Zoya, честито! Тотев и на мен ми каза за ехокардиография, изглежда препоръчва на всички. Аз още се чудя, но може би ще се обадя да поразпитам и ще отида- при мен 20 с. се пада първата седмица на януари.
Аз имам странна болка днес в кръста отдясно, тъпа и периодична, не знам от седене ли е, бъбрек ли е, но ме притеснява малко. Някой да има сходни оплаквания?

# 303
Alice pdv,нормални са тези болки според мен.Аз напоследък също имам по-силни болки,като менструални са.В кръста,в корема,тъпи,остри,всякакви,но отминават бързо.И аз определено се шашкам,но знам,че е нормално да има болки.Ако са вече постоянни и нетърпими е повод за притиснение.

# 304
А там долу само с бръснача бременна или не хахаха не мога да си го причиня🫢и аз съм с нисък праг ....
Първата б споменах на мм какво съм чела да ми помага отказа ми.На секциото никой не ме е епилирал 🫢отидох си приготвена от вкъщи.

# 305
Zoya, честито! Тотев и на мен ми каза за ехокардиография, изглежда препоръчва на всички. Аз още се чудя, но може би ще се обадя да поразпитам и ще отида- при мен 20 с. се пада първата седмица на януари.
Аз имам странна болка днес в кръста отдясно, тъпа и периодична, не знам от седене ли е, бъбрек ли е, но ме притеснява малко. Някой да има сходни оплаквания?
Благодаря, мила! По-спокойно ми е сега като знам, че не е препоръка по изключение. Smile На мен вчера ми обясни по-подробно. Даде ми контактите за кабинета на Д-р Даскалов, там веднъж в месеца идвали от София Д-р Василева и/или Д-р Евтимова и те извършвали въпросните прегледи. Аз се обадих и си запазих час за 26.12. Relaxed

# 306
Аз да попитам на всички ли сте казали в по-широк кръг,то вече много ни личи 🫢
Макар че сряда бяхме на рд на дете и беше еуфория,не бяха готови с балоните, не ме забелязаха сякаш ...после седнах.И аз няма да тръгна да се хваля сама 😁

# 307
Не съм казала на много хора,този път ще изчакам да си проличи и те да разберат 😂Аз изглеждам малко като преяла,не толкова бременна.Как сте с килограмите момичета?

# 308
Незнам как съм ...кантара е при мъжа ми тегли деца за отбора и само де чудя колко съм с това ядене...🙈
Поне си намерих снимка от септември на кантар да сверя накрая колко ще кача

# 309
На мен също все още не ми личи толкова, пък с дебелите дрехи този сезон лесно може да се крият коремчетата. Satisfied За нас знаят само роднини и близки приятели, не го крием като цяло, просто не се виждаме с много хора, а пък в социални мрежи абсурд да тръгнем да се хвалим публично. Smiley А относно килограмите, сега съм +2кг от началните ми. Simple Smile

# 310
На мен ми личи, а и работата ми е такава, че се срещам с много хора и ходя по събития. Вижда си се, не го крия Simple Smile Та всички знаят.

Аз съм 3+ от началото, днес съм 18+1 😊

# 311
На всички сме казали, на мен ми и личи вече. +2 кг. съм за сега.

Относно бръсненето - аз ползвам фотоепилатор, но го спрях като разбрах, че съм бременна. Сега бръсна колкото мога, не бих си причинила кола маска повече. Преди ходех, но е адска болка, моите косми явно са дебели, имало е и кръв.

# 312
И аз като Mahur изглеждам по -скоро преяла.На пък близките,даже и мъжът ми ми казват,че съм надебеляла-дупето,гърдите и бедрата.То и аз си го виждам.Надявам се колкото и да кача,живи и здрави след раждането да си върна килограмите от преди.чество казано,гладна съм,немога да се ограничавам толкова.Пробвала съм да се въздържам и да ям по-малко,но се изнервям,прималява ми.И преди съм била гладна,но от както съм бременна,гладът е много голям и вълчи,просто немога. Confused

# 313
Аз пък да ви кажа, понеже ходя на лазер от години, ми се падна поддържаща процедура (веднъж в годината или на 9-10 месеца ходя) точно като съм била бременна и не съм знаела. Реално е било преди закъснението дори, но все пак... Лекарката ме успокои още в началото, че няма от какво да се притеснявам и не съм първата с такъв случай Grinning Сега се минавам със самобръсначка, но почти нямам нищо, та е много различно.

# 314
Аз съм вече 3-4кг нагоре и то само от последните две три седмици, първите три месеца нищо не качих. ( доста съм слаба и трудно качвам, започнах бременността 40кг)

Аз спрях кола маската като забременях и почна едно постоянно зацапване и ме беше страх да ходя да ме дърпат в интимната област и се бръсна, но ми дразни като започнат да растат и се чудя да започна отново.

И имам малко по-различен въпрос към вас. Вчера бях на преглед и доктора каза, че ми е твърд корема и ако го галя да спра, обаче като се прибрах се сетих, че като се мажа за стрии пак го галя. Някоя сблъсквала ли се е с такъв проблем? Чудех се да си купя олио за мазане вместо крема за по-лесно нанасяне.

Общи условия

Активация на акаунт